Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Odsavacku na vysavac jsem videla v akci u kamaradky a dost me to prekvapilo, krasne vycisti nosanek. Me se hlavne jedna o to jakou znacku koupit, aby se dobre cistila a fungovala, tak jak ma. Co tak zjistuji, tak Baby-vac se asi znamejsi…
Cosmic píše:kamaradka ma baby-vac a maximalne je spokojena… ja mam jen manualni a pak od kamosky tu elektrickou (kterou dost kritizuji), ale zatim jsem nepouzivala, kdyz vidim nudli, snazim se ji vyndat vsemozne jen ne odsavackou:D
Bessinka píše:
Ahoj, rada bych odsavacku s pripojenim na vysavac, ale nevim pro kterou se rozhodnout… zda Nosatko a nebo Baby-Vac. Mohla bych se zeptat na vase zkusenosti? Moc dekuji.
Ahoj, já srovnávat nemůžu ale používáme Nosátko a jsem spokojená.
miru29 píše:
Ahojik, super odsávačka je tady http://www.nextik.cz/…aterie-.html . Je na baterie, tichounká, takže se dítě neleká a jsou tam nástavce na nosánek podle stáří dítěte. Krásně odsává.Na vysavač nedoporučuji, miminka z toho mívají dost šoky, jak dělá vysavač kravál..
Tak tuto odsavacku mam doma a vysaje minimum - iba to co je na kraji aj to ledva..Akurat hladam nejaku lepsiu odsavacku. Nemame doma vysavac a tak hladam nejaku inu…ale zatial som nic dobreho nenasla. Asi kupime aj vysavac…aj ked ho nepotrebujeme
lebo mame vsade podlahu
jestli se můžu připojit,my budem tu na nosní na vysavač taky vyrábět z običejne ustní a ne kupovat............
přijde mi to zbytečné tahání z lidí peněz ,proč kupovvat 300 kč když vyrobím za 30 kč.. ![]()
Ahoj já mám s tou na vysavač jediný problém, mám značku nosátko a mám 2měsíční holčičku a nástavec, co je do nosánku je příšliš široký a do nosní dírky se nevejde ![]()
Nejdřív jsme taky pořídili klasickou odsávačku, ale výsledky nic moc a nakonec jsme taky skončili u odsávačky na vysavač. Chtěli jsme ušetřit a nakonec jsme stejně kupovali tu dražší na vysavač. Nebylo to za všechny peníze a výsledek byl super. Můžu jenom doporučit. Kupovali jsme tady http://kojenecke-obleceni.eu/…pece-o-dite/?…
@abby moje rec, uz to tu troubim ponekolikate, ale jako by nikdo neslysel. Za par minut se da vyrobit z obycejne gamy odsavacka na vysavac, sice do nosanku jde hadicka, ale je mekka a me se s ni dobre pracuje.
navic mam deti dve a kazdej ma svoji…
Vysavače se bojí i náš pes, tak si nedokážu přestavit, co to musí být za šok pro miminko. Já jsem kupovala odsávačku hlenů na baterie LivingLab pro bratrance a tetička skákala radostí:)S touhle odsávačkou dokáže odsávat každý, i já
, jen je třeba trochu zručnosti a dobrých rad, jako třeba zacpat druhou nosní dírku, ale někdo říkal, že to není až tak nutné. No tak nevím??? Rozhodně nemohu říct, že je nebezpečná, je certifikovaná. V čem má být jako nebezpečná?
@behejs píše:
Ahoj já mám s tou na vysavač jediný problém, mám značku nosátko a mám 2měsíční holčičku a nástavec, co je do nosánku je příšliš široký a do nosní dírky se nevejde
Mám taky nosátko a ten menší náctavec je maličký
Klukovi je sice už 11měsíců, ale nepřipadne mi širokej ![]()
Ahoj chci obnovit diskuzi prosím malej má rýmu 9 měsíců a otřebuji doporučit něco máme teda problémi s tim aby vůbec držel jelikož si nerad nechá sáhnout na obličej takže něco nenásilného rychlého a co pomůže. PRosím poraďte
Z naší zkušenosti doporučuji odsávačku na baterie… hluk vysavače většinu dětí děsí, o rozzuřených sousedech při nočním odsávání ani nemluvím. Používáme odsávačku hlenů Plus Comfort, odsání je rychlé a tiché- jsem s ní velmi spokojená, jen doporučuji před odsáváním použít nějaké kapičky do nosu.. např. mořskou vodu.
Ahoj holky. Oživuji diskuzi. Poradíte mi nějakou spolehlivou a dobrou odsávačku nosních hlenů?
@Bella1988 ahoj, ja si asi tyden zpatky koupila Baby-Vac Ergonomic 2, myslim, ze je to presny nazev
, je to odsavacka na vysavac a nemuzu si ji vynachvalit ![]()