Odsávačka nosních hlenů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
836
4.10.11 21:42

Odsavacku na vysavac jsem videla v akci u kamaradky a dost me to prekvapilo, krasne vycisti nosanek. Me se hlavne jedna o to jakou znacku koupit, aby se dobre cistila a fungovala, tak jak ma. Co tak zjistuji, tak Baby-vac se asi znamejsi…

Cosmic píše:
kamaradka ma baby-vac a maximalne je spokojena… ja mam jen manualni a pak od kamosky tu elektrickou (kterou dost kritizuji), ale zatim jsem nepouzivala, kdyz vidim nudli, snazim se ji vyndat vsemozne jen ne odsavackou:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
5.10.11 09:57
Bessinka píše:
Ahoj, rada bych odsavacku s pripojenim na vysavac, ale nevim pro kterou se rozhodnout… zda Nosatko a nebo Baby-Vac. Mohla bych se zeptat na vase zkusenosti? Moc dekuji. :wink:

Ahoj, já srovnávat nemůžu ale používáme Nosátko a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
9.10.11 17:11
miru29 píše:
Ahojik, super odsávačka je tady http://www.nextik.cz/…aterie-.html . Je na baterie, tichounká, takže se dítě neleká a jsou tam nástavce na nosánek podle stáří dítěte. Krásně odsává.Na vysavač nedoporučuji, miminka z toho mívají dost šoky, jak dělá vysavač kravál.. :-(

Tak tuto odsavacku mam doma a vysaje minimum - iba to co je na kraji aj to ledva..Akurat hladam nejaku lepsiu odsavacku. Nemame doma vysavac a tak hladam nejaku inu…ale zatial som nic dobreho nenasla. Asi kupime aj vysavac…aj ked ho nepotrebujeme :nevim: lebo mame vsade podlahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
12.1.12 20:40

jestli se můžu připojit,my budem tu na nosní na vysavač taky vyrábět z običejne ustní a ne kupovat............ :) přijde mi to zbytečné tahání z lidí peněz ,proč kupovvat 300 kč když vyrobím za 30 kč.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
behejs
30.9.12 13:04

Ahoj já mám s tou na vysavač jediný problém, mám značku nosátko a mám 2měsíční holčičku a nástavec, co je do nosánku je příšliš široký a do nosní dírky se nevejde :-(

• Citovat
  • Upravit
12
19.10.12 21:45

Nejdřív jsme taky pořídili klasickou odsávačku, ale výsledky nic moc a nakonec jsme taky skončili u odsávačky na vysavač. Chtěli jsme ušetřit a nakonec jsme stejně kupovali tu dražší na vysavač. Nebylo to za všechny peníze a výsledek byl super. Můžu jenom doporučit. Kupovali jsme tady http://kojenecke-obleceni.eu/…pece-o-dite/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.10.12 21:55

@abby moje rec, uz to tu troubim ponekolikate, ale jako by nikdo neslysel. Za par minut se da vyrobit z obycejne gamy odsavacka na vysavac, sice do nosanku jde hadicka, ale je mekka a me se s ni dobre pracuje.

navic mam deti dve a kazdej ma svoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.10.12 09:14

Vysavače se bojí i náš pes, tak si nedokážu přestavit, co to musí být za šok pro miminko. Já jsem kupovala odsávačku hlenů na baterie LivingLab pro bratrance a tetička skákala radostí:)S touhle odsávačkou dokáže odsávat každý, i já :lol:, jen je třeba trochu zručnosti a dobrých rad, jako třeba zacpat druhou nosní dírku, ale někdo říkal, že to není až tak nutné. No tak nevím??? Rozhodně nemohu říct, že je nebezpečná, je certifikovaná. V čem má být jako nebezpečná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
3.4.13 10:03
@behejs píše:
Ahoj já mám s tou na vysavač jediný problém, mám značku nosátko a mám 2měsíční holčičku a nástavec, co je do nosánku je příšliš široký a do nosní dírky se nevejde :-(

Mám taky nosátko a ten menší náctavec je maličký :think: Klukovi je sice už 11měsíců, ale nepřipadne mi širokej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
18.9.13 12:48

Ahoj chci obnovit diskuzi prosím malej má rýmu 9 měsíců a otřebuji doporučit něco máme teda problémi s tim aby vůbec držel jelikož si nerad nechá sáhnout na obličej takže něco nenásilného rychlého a co pomůže. PRosím poraďte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janka1991
23.10.13 10:33

Z naší zkušenosti doporučuji odsávačku na baterie… hluk vysavače většinu dětí děsí, o rozzuřených sousedech při nočním odsávání ani nemluvím. Používáme odsávačku hlenů Plus Comfort, odsání je rychlé a tiché- jsem s ní velmi spokojená, jen doporučuji před odsáváním použít nějaké kapičky do nosu.. např. mořskou vodu.

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
10.3.14 11:08

Ahoj holky. Oživuji diskuzi. Poradíte mi nějakou spolehlivou a dobrou odsávačku nosních hlenů?

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
10.3.14 11:13

@Bella1988 rozhodně na vysavač, třeba tuhle Baby Vac 2

• Citovat
  • Upravit
2068
10.3.14 11:14

@Bella1988 ahoj, ja si asi tyden zpatky koupila Baby-Vac Ergonomic 2, myslim, ze je to presny nazev :oops:, je to odsavacka na vysavac a nemuzu si ji vynachvalit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.3.14 11:16

Taky používám Baby-Vac Ergonomic 2 a soplík je hned venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí