Vanička s výpustí nebo bez

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
102677
20.1.11 15:56

vanička s výpustí nebo bez

ahojky, chci se zeptat, zdali pořídit vaničku s výpustí nebo jestli je tam ta výpust zbytečná a spíš k vzteku - zdali voda kolem výpusti nepropouští, zdali se to uchycení výpustě nemá tendence ulamovat a zdali výpust vůbec používáte nebo prostě vaničku stejně rovnou celou vyléváte. prosím o názory, nemůžu se rozhodnout. díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3140
20.1.11 16:02

Já měla vaničku s výpustí, problémy to nedělalo, ale nevyužila jsem to ani jednou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101503
20.1.11 16:07

Mě to přijde zbytečné, stejně s vaničkou manipuluju, tak je jednodušší ji vylejt než čekat až vyteče… no ve výsledku je to stejně jedno, malý vaničku bojkotuje, tak jsem mu koupili kyblík a je po řevu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21497
20.1.11 16:08

měla jsem obyč vaničku - položila do vany, vykoupala a pak vylila. stejně tam moc vody nedáváš. a jinak viki mi z ní už stejně vyrostl . nelíbilo se mu, že nemá volnost na kopání. takže od 3 měsíců koupeme ve velké vaně ;-) takže po této zkuenosti bych do vaničky moc peněz neinvestovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.1.11 16:08

to jsem si právě myslela, že se vanička stejně bude vylévat celá :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.1.11 16:10

mám vybranou vaničku, kde je rozdíl mezi tou výpustí a bez výpustě 30 korun :lol: a pak ještě možnost mít 84 cm dlouhou nebo 100 cm dlouhou - tam taky ještě tápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
20.1.11 16:12

mám vaničku s výpustí na vanu, nedám na ni dopustit, vytáhnu jen dítě a špunt a hotovo, bordel okolo žádný. Osvědčila se 2× teď po třetí budeme používat taky :wink: obyč vaničku jsme měli taky, ale špatně se přenášela ze stolu, pokaždý jsme požbrndali co se dalo, navíc to pořád někde zavazelo takže straší akorát na zahradě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101503
20.1.11 16:15
Lowel píše:
mám vaničku s výpustí na vanu, nedám na ni dopustit, vytáhnu jen dítě a špunt a hotovo, bordel okolo žádný. Osvědčila se 2× teď po třetí budeme používat taky :wink: obyč vaničku jsme měli taky, ale špatně se přenášela ze stolu, pokaždý jsme požbrndali co se dalo, navíc to pořád někde zavazelo takže straší akorát na zahradě :mrgreen:

Faktem je, že záleží KDE člověk koupe, pokud ji můžeš rovnou vypustit, tak to něco do sebe má, pokud ji člověk z místa koupání přenáší, tak to už ji raději vyliju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
20.1.11 16:26

tak to je fakt, já na to místo myslela už když jsme vlastně dělali koupelnu, mám i přebalovák pevný nad pračkou, jediné co jsme nedokoumali je, že je vysoko, musím používat stoličku, takže taky sranda :lol: je nám tak akorát na dvě věci, takže jsem vzdala přebalovák a šoupla na to sušičku aby se přece jen ten stůl nějak využil. Nakonec přebalovák jsme pak nikdy nepotřebovali, protože máme koupelnu, která je součástí ložnice, postel je přece jen bezpečnější a nižší na případný pád dítěte :think: . Ta vanička s výpustí je taková ta co se dává jako nástavec na velikou vanu. Kdysi jsme měli jen hlubší sprcháč, taky to šlo, dokonce to tam malá milovala, té vody se dávalo tak akorát a vanička ve sprcháči taky stačila. člověk si poradí když to jinak nejde, na chalupě jsme myli v zavařovacím hrnci :mrgreen: , taky to šlo :lol: ale čaj šípkovej-sladkej jsme nedávali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
20.1.11 16:26

Ahojki.Saji záleží kde chceš koupat,zda v koupelně nebo v nějakém pokoji.já měla u syna obyč,koupali jsme v obýváku na stole,xkrát byla voda rozlitá při přenosu :-? a pak na malou jsem si pořídila tu na vanu s výpustí a rozdíl 1000 a 1 :lol: už bych nevolila jinak.fakt záleží jak to máš s prostorem.jinak dobrý tip jak uložit vaničku-manža do ní navrtal dírku a je zavěšená nad futrama v koupelně,nikomu nepřekáží :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.1.11 16:30

ajko a navrtal tu dírku aspon do dna? :lol: :lol: :mrgreen: sorry - vtip samozřejmě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.1.11 16:31

jinak, my máme koupelnu hodně mrnavou, takže budu stejně asi koupat někde jinde - v kuchyni na stole? nevím, takže pro mě ta výpust asi zbytečná :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.1.11 16:32

nemáte někdo foto, jak vypadá ta vanička na vanu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
20.1.11 16:33

počkej jdu hledat
jinak ne, do dna to není :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
20.1.11 16:34

http://www.e-cipisek.cz/…slusenstvim/
třeba taková,barvy jsou různé,možná je někde i levnější,to jsem zatím jen tak plácla fotku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí