Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Saji tady je třeba foto na vaně přímo
http://deti.aukro.cz/…na_vanu.html
jsou i na inzerátech levnější,záleží zda chceš úplně nové nebo stačí po někom ![]()
no detail jsi našla jak koukám lepší, my ji dáváme než je ta růžová ne na délku, ale napříč, máme vanu plastovou a ta je širší než smaltovka, jde oteda oběma směry uložit podle šířky vany ![]()
fakt je to bomba,po porodu nemusíš být tak moc ohnutá,takže s břichem a zády OK,to lehátko tam ani dávat nemusíš,jen kdyby ses moc bála
já už bych jiné nechtěla a v poho to zas pak prodáš ![]()
no tak nám po dvou dětech a půjčení sestřenici pro dvojčata drží a není ani odřená nic, takže výdrž ten plast má
prostě šikovná to věcička, holky se nám vešly i v půl roce
jinak jsem měla u syna i vaničku s pultíkem a různýma přihrádkama,koupali jsme v tom týden a šla,malý ji měl malou ![]()
Ajko to víš velkej barák, velká koupelna avelká vana, dnes bych volila klasiku, ta vana je široká až moc a zbytečně , žere moc vody
a stejně ji nepoužíváme tak akorát jednou do roka, protože máme vedle ní sprcháč s masáží, takže to byla spíš investice pro děti, než pro nás
ajko, proto máme vaničku na zahradě
na koupání koček je dobrá
, ty vaničky s přihrádkama jsou fakt na nic, řekla bych tak maximálně do 3 měsíců a pak to stejně každej vzdá a koupe ve velké vaně nebo v kýblu
no já nechala tu obyč,co visí nad futrama,na okurky a ovoce jak zavařujem,tak si to tam hážu už umyté a čisté
,na čachtání maj děcka nafukovací bazének,a tu na vanu už jsem pak prodala dál