Bezkontaktní teploměr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
600
21.9.13 18:06

@KattyK Aspoň, že si umíme poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
21.9.13 18:09

@Kotla To jo :) Měla jsem ty staré rtuťové 2 a jeden jsem svojí blbostí rozbila :cert: Skoro jsem to obrečela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
21.9.13 19:00

Ach jo… to nemůžu před dárci říct, že je na h…o :roll: no to je krám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
21.9.13 19:08

@avm3 No nemůžeš.. :/ jde o to, kdo je dárce? Nebo ten teploměr můžeš chvíli mít, a pak jim říct, že bohužel měří špatně, a jestli by jim nevadilo, když ho prodáš a koupíš si jinej? Mimochodem, ještě jsme měli ten ušní, nosní čelní od Hartman Rico, to je ještě větší zgarb než ten Duoscan..taky za skoro tisícovku, tak jsem to tchýni vrátila, ať zkusí reklamovat..no samozřejmě jí to nevzali, že prý s tím neumíme měřit.. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
21.9.13 19:15

Nevím, možná má někdo lepší zkušenosti, ale já bohužel ne. Švagrová má jiný typ, tvrdila, že je perfektní. Tak jsem ji požádala, ať mi to předvede :) Samozřejmě při každém měření u stejné osoby a na stejném místě výrazně odlišné hodnoty :lol: Setkala jsem se s tím i v nemocnici. Byla jsem na návštěvě za manželem, asi půl hodiny ležel na jednom boku a povídal si se mnou. Mezitím chodili přeměřit teplotu a měl téměř 40 st. C. Nakonec přinesli starý teploměr a všechno OK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
21.9.13 19:33

@Kotla Ale já ho vyloženě chtěla a o to je to horší. Manželovi rodiče by sami nějakou blbost nekopily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
21.9.13 19:33
@Saricat píše:
Dají se sehnat, našla jsem třeba tady: http://zdravi.hyperinzerce.cz/…mer-nabidka/#… . Jinak máme digitální exatherm s pružnou špičkou (na měření v zadečku) a přesný je dost.

Sari, to psala KattyK, já si svůj rtuťáček pečlivě a bedlivě hlídám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
21.9.13 20:24

Jojo holky, bezkontaktní teploměry jsou na :poblion: Jako zdravotní sestra jsem si s ním užila… :roll:…klidně ukázal, že je člověk bez teploty a starým, poctivím teploměrem měl přes 38!! To samé u pediatričky, než jdu, změřím malému teplotu v zadečku, má 37,5. A ejhle u doktorky jsme bez teploty…co dodat… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
21.9.13 21:33

No to je fakt krám… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.9.13 09:41

Tak aj ja som si kupila jeden z tychto teplomerov - este jeden z tych kvalitnych - tusim stal ccc. 2500Kc…som ho aj hned vratila :lol:
To bola strasna blbost - tiez mi to meralo stale inak…hlavne pisu, ze ake su super presne.
Som sa docitala, ze musis zamierit vzdy na presne to iste miesto - tusim niekde v strede cela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
4.10.13 00:45

Tak my máme doma Microlife NC1000 a za mě neeee.. měřili nás s ním v porodnici, tak jsem si říkala, že bude dobrej, ale je to hrůza. Jsem zrovna nastydlá, tak jsem si to vyzkoušela i na sobě. Přesně jsem cítila, že mám aspoň 38 a taky že jo, ovšem bezdotykáč ukázal na třech měřeních po sobě 36,8 :zed: Malá je taky marod a já pořád lítám a svlíkám jí, abych změřila teplotu. Zatím zkušenost taková, že minimálně o stupeň podměřuje, ale taky to není vždy pravidlem. Postupuju přesně podle návodu, tak v rukách to snad nebude. :lol: Za mě je bezdotykový teploměr k ničemu a jsou to vyhozený prachy, bohužel :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
29.1.14 07:43

Zdravím, v tomhle čase aktuální téma pro mě a pro mého potomka (oba jsme lehli chřipkou) opravdu jsou bezdotykové teploměry tak nespolehlivé? nebo máte někdo opravdu spolehlivý teploměr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
29.1.14 08:13

Máme Thermofocus a opravdu měří správně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
29.1.14 08:28

Já mám tento Microlife a jsem s nim max spokojená. Jiný nepoužívám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
29.1.14 08:32

Mame thermoflash a dobry.