Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tal zkuste vydržet, byla by to škoda. Občas se najdou děti, kterým kojení pak už spíš ubližuje, protože reaguji na většinu potravin. Ale to už je extrém a reakce jsou mnohem horší.
@katyna1984 a myslite, ze kdyz budu pridavat potraviny napr. po 3 dnech, ze je to dost velky rozestup? Kdybych zkusila jenom par surovin jist a nemel by krev nebo neco jineho a pak za 3 dny pridala neco dalsiho ![]()
Muzu se zeptat jak ste na tom? Ja take resim podobny problem, alergie u dcerky na BKM, vejce a lepek. Od dr vim, ze telu trva 4tydny nez uplne vycisti alergen a pak se mohou delat relevantni zavery. Takhle postupne jsem vynechavala potraviny a po zavedeni mela znovu krev. Ted dietu drzim jiz nekolik tydnu ale znovu se objevil hlen a krev, uz nevim co zas vyradit
@katyna1984 moc dekuju za rady
to by me nenapadlo ze mizu mit exem z ryze :/ probiotika bere asi od 3 tydnu mela jsem antibiotika na zanet prsa a pak mel maly zapal plic, tak mu je od te doby davame stale, nevim jestli je nezkusit vymenit nebo chvili nedavat
Mlicko uz mame doma jednu pixlu protoze uz mi prislo ze mi i ubyva mlika z toho stresu a vseho tak nam pani doktorka napsala nutrilon alergy care ale zatim jsem mu ho nedala