Bezmléčná dieta nezabírá - kojím a miminko má stále problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.4.19 11:14

@katyna1984 moc dekuju za rady :) to by me nenapadlo ze mizu mit exem z ryze :/ probiotika bere asi od 3 tydnu mela jsem antibiotika na zanet prsa a pak mel maly zapal plic, tak mu je od te doby davame stale, nevim jestli je nezkusit vymenit nebo chvili nedavat :? Mlicko uz mame doma jednu pixlu protoze uz mi prislo ze mi i ubyva mlika z toho stresu a vseho tak nam pani doktorka napsala nutrilon alergy care ale zatim jsem mu ho nedala

• Citovat
  • Upravit
1486
13.4.19 20:25

Tal zkuste vydržet, byla by to škoda. Občas se najdou děti, kterým kojení pak už spíš ubližuje, protože reaguji na většinu potravin. Ale to už je extrém a reakce jsou mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.19 07:52

@katyna1984 a myslite, ze kdyz budu pridavat potraviny napr. po 3 dnech, ze je to dost velky rozestup? Kdybych zkusila jenom par surovin jist a nemel by krev nebo neco jineho a pak za 3 dny pridala neco dalsiho :?

• Citovat
  • Upravit
1486
15.4.19 09:49

Pokud krev vymizi, pak ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.7.19 11:57

Muzu se zeptat jak ste na tom? Ja take resim podobny problem, alergie u dcerky na BKM, vejce a lepek. Od dr vim, ze telu trva 4tydny nez uplne vycisti alergen a pak se mohou delat relevantni zavery. Takhle postupne jsem vynechavala potraviny a po zavedeni mela znovu krev. Ted dietu drzim jiz nekolik tydnu ale znovu se objevil hlen a krev, uz nevim co zas vyradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek