Beznadějná situace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
138
29.9.24 09:36

Beznadějná situace

Už nevím jak dál. Jsme spolu už více než 3 roky a jsem na přítelkyni velmi citově navázaný. Milujeme se už jednou tak za 2 měsíce a stále méně. To bych už nějak zvládl, ale nechce se vůbec věnovat i jiným sex. aktivitám. Já jí toužím například udělat orál. Ani o tom nechce slyšet, vadí jí to a nedovolí mi to i když ví, že moc po tom toužím. Já od ní to nevyžaduji. A tak je to se vším, co není klasické milování. Takže žádné jiné praktiky nic. Je silná křesťanka, tak nevím jestli někde četla že všechno je zakázáno nebo co. Žádná předehra nic. Řekla, že se mám rozhodnout buď si najít jinou dívku, která to bude chtít, nebo se s tím smířit. A já nedokážu ani jedno. Jinak je vše ideální až na ten sex. Nedokážu ji opustit. Ale mám obrovskou úzkost, že už nezažiji nikdy nic co mám rád. Mně je 30 její 39.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
29.9.24 09:40

Život je o volbách, dokud máš možnost volby, jsi svobodnej. Tak nefňukej a rozhoduj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.9.24 09:50
@peter266 píše: Více

Co tel drží být s ní? Jsi nespokojený po 3 letech a nemáte žádné závazky. Tím že ti řekla, že si máš najít jinou, pokud ti intenzita sexu nevyhovuje, ti dala najevo, že nemá zájem to měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35586
29.9.24 09:51

Tak když ji miluješ není co řešit. Budeš prostě bez sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.9.24 09:51

Myslím, že není nic lepšího než se rozejít v lásce a s respektem k tomu, že každý měl prostě jiné potřeby a někdy se to nepotká. Ona se už evidentně rozhodla, takže se rozhodni i ty. Tvé potřeby jen tak nezmizí a ještě abys je nakonec nezkoušel uspokojit jinde, čímž ublížíš jí i sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.24 09:55

To nevydrzis a za deset let si najdes milenku.
ta te fakt hodne miluje kdyz ti rika, ze se s tim mas smirit, nebo jit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35586
29.9.24 10:00

Vidím, že jsi to tady řešil už loni a žádná změna, respektive k horšímu. Ještě když ona bere antidepresiva, to může být taky tím. Kdo chce kam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
29.9.24 10:04

To je jako kdybys řekl „Ten dům je naprosto skvělý, super lokalita, vyhovující dispozice, bezvadní sousedi, pozemek paráda, akorát zatéká střechou. Manželce to nevadí a prý si mám buď zvyknout, nebo se odstěhovat.“ :nevim: Prostě v některých věcech se kompromisy dělat dají a mají, v některých to bohužel nelze. Sex bude ten druhý případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
29.9.24 10:06

Co je na tom beznadějného? Je ti 30, ve vztahu jsi nespokojený a frustrovaný, ona nic měnit nechce. Ještě ti řekla, že když si nespokojený, máš si najít někoho jiného - to tě asi fakt hodně miluje. :roll: Prostě rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
celkemspokojena
29.9.24 10:15

Jestli je to ta samá, co jsi ji tu řešil už před dvěma lety, tak nechápu, co drží mladého chlapa v už víc než 2 roky nefungujícím vztahu? Nemáš rád sám sebe?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.24 10:29

A má ji chlupatou, dbá o sebe? To že ti řekla, že si máš najit jinou nebude jen tak. Co treba nějaký deskový sexuální hry a zábava? Když máte sex, tak jak to prožívá? Je to pro ni jenom nutnost, aby ti vyhověla?

• Citovat
  • Upravit
33343
29.9.24 10:30
@peter266 píše: Více

Tak rozhodnutí je na tobě, řekla ti to na férovku. Jestli chceš být s ní, tak přestaneš prudit a zasouložíš si jednou za dva měsíce stylem nebaví mě to, a nebo se rozejděte a najdi si takovu, která ti bude vyhovovat. Stejně to tak nakonec dopadne. Chlap ve tvém věku bude těžko bez sexu že jo. Tak už si to konečně přizneja něco s tím dělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8393
29.9.24 10:52
@Anonymní píše: Více

A co to má s tím společného zda ji má chlupatou? :think: Když jo tak má o sex menší zájem nebo? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.9.24 10:54
@izabe píše: Více

No spíš nebude stát o tom orál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.9.24 10:58

@peter266 do sexuálních praktik, které dělat nechce jí nutit nemůžeš. Ta četnost sexu může vyplývat z toho, že se cítí pod nátlakem :think: co se zkusit zaměřit na něco, co bude vyhovovat vám oběma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí