Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem, mohli byste mi poradit co nejbezpečnější tampolínu, nebo net-stránky s recenzemi, radami? Net je plný reklam a vychvalování a už mi jde z toho hlava kolem. A jestli máte někdo s nějakou značkou dobré, nebo špatné zkušenosti, taky se vaše rada bude hodit
.
Ráda si nechám poradit. A existuje nějaká trampolína, se sítí, malá, do bytu, která se dá složit a rozdělat?
Před časem jsem založila tuto diskusi, tak se jukni sem a uvidíš ![]()
www.emimino.cz/…itni-140447/
snad odkaz půjde ![]()
@Jančakecalka Dík za upozornění, tak jsem to prolítla a jeto spíš o tom kde koupit a ne jakou…já bych chtěla s vnitřní sítí.
@BaMaK píše:
@Jančakecalka Dík za upozornění, tak jsem to prolítla a jeto spíš o tom kde koupit a ne jakou…já bych chtěla s vnitřní sítí.
aha, tak promin, já to špatně pochopila, škoda, že ti neporadim
@BaMaK píše:
@Jančakecalka V pohodě? A jakou jsi teda koupila ty?
Nakonec jsme koupili tady
www.4jumping.cz
máme tu o rozměru 308 cm černomodrou, nebyl s ní jediný problém, je stále jako nová ![]()
@Jančakecalka píše:
Nakonec jsme koupili tady
www.4jumping.czmáme tu o rozměru 308 cm černomodrou, nebyl s ní jediný problém, je stále jako nová
oprava nemáme rozměr 308,ale 305 cm ![]()
My máme klasiku… má homologace, nějaké ty certifikáty, síť vnější. A je na ní třeba napsáno, že tam musí skákat jen jeden člověk… samozřejmě to nedodržujeme ![]()
Podle mě je svým způsobem nebezpečná každá… když děcko špatně skočí, zarazí si dech, může blbě padnout na hlavu, krk… ![]()