Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LauraLola mela jsem taky besafe a za me super. Jezdila jsem denne pro me nutnost a max pohodlne. O druky se neboj mela jsem ho cele tehu, pak ho mela svagrova cele tehu a porad vypada dost bytelne ![]()
@LauraLola drží hezky, a to jsem ho nekupovala nový a po mém těhotenství oběhl ještě dvě kamarádky. Teď ho brzy začnu používat při dalším těhotenství. Takže v praxi už byl používán při pěti těhotenstvích a patentky jsou pořád v poho ![]()
@LauraLola mám pás BeSafe a je super. Už jsem ho používala já při prvním těhotenství, pak jsem ho půjčila 2 dalším známým a teď ho mám zase já. Takže používaný je v kuse už 4. rok a kromě trochu sešlé barvy je stále funkční. Za mě to rozhodně nejsou vyhozené peníze ![]()
@LauraLola píše:
A ty druky jsou v pohodě? Mám obavu, aby se nějak nevytrhly…
Sice jsem těhotenský pás nepoužívala (protože správně zapnutý pás při správném posezu v autě technicky přes břicho nevyjede) ale vytrhnutí druků bych se nebála v podstatě jen zajišťuje aby pás nebyl chybně použit uživatelem
Tak nakonec jsem našla SCAMP - dá se regulovat velikost a cena je stejná, má prý i lepší atesty. A v autě je jízda fakt pohodlnější.