Bezpečnostní pásy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
11.5.06 20:53

IvoV, já vím, žes to nemyslela zle :wink:

Manžel je na to také hodně háklivý, aby byli všichni v autě připoutaný. Je to automatický, vlezeme do auta a poutáme se všichni - synka my, sám to zatím neumí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
11.5.06 23:20

2 gandelion - tak jsem to myslela. :wink: Udělali mu to v malém servisu za pár peněz; za tu jistotu to určitě stojí. Stát se nemusí, ale může, a pak už je pozdě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
12.5.06 06:18

Ahooj…také máme auto kde nejsou zadní pásy nyní už odešlo totálně tak to neřešíme,ale řešili sme to a bylo nám doporučeno sehnat si z jakéhokoliv nejraději ze škody 120 zadní pásy a pak ,že nám je tam kámoš namontuje.Jo a pásy nás poslal shánět na autovrakoviště tot jeden typ,který by se vám mohl hodit.Pokud budeme toto auto opravovat také tam pro pásy vyrazime zatim stojí na dvorku a čeká na to,co sním bude dál . :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
12.5.06 06:24

Nikkol, mám kamaráda automechanika. Včera jsem mu ještě večer volala a ptala se na to. Říkal, že do 105 ani namontovat nejdou. Jak to ten Tvůj kamarád udělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
12.5.06 07:25

Já nevim nemáme 105,aůe Fiata 126P tkzv. nákupní tašku malucha a tam by to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
12.5.06 11:04

Ahojky,

tak jsem se taky poptala a prý opravdu nejde do 105 přidělat pásy to auto na to není stavěný konstrukcí, tak že by je nebylo za co uchytit. :? Nerozumím tomu bylo mi to takhle řečeno.

Čauky Iva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová