Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
IvoV, já vím, žes to nemyslela zle ![]()
Manžel je na to také hodně háklivý, aby byli všichni v autě připoutaný. Je to automatický, vlezeme do auta a poutáme se všichni - synka my, sám to zatím neumí ![]()
2 gandelion - tak jsem to myslela.
Udělali mu to v malém servisu za pár peněz; za tu jistotu to určitě stojí. Stát se nemusí, ale může, a pak už je pozdě ![]()
Ahooj…také máme auto kde nejsou zadní pásy nyní už odešlo totálně tak to neřešíme,ale řešili sme to a bylo nám doporučeno sehnat si z jakéhokoliv nejraději ze škody 120 zadní pásy a pak ,že nám je tam kámoš namontuje.Jo a pásy nás poslal shánět na autovrakoviště tot jeden typ,který by se vám mohl hodit.Pokud budeme toto auto opravovat také tam pro pásy vyrazime zatim stojí na dvorku a čeká na to,co sním bude dál . ![]()
Nikkol, mám kamaráda automechanika. Včera jsem mu ještě večer volala a ptala se na to. Říkal, že do 105 ani namontovat nejdou. Jak to ten Tvůj kamarád udělá?
Já nevim nemáme 105,aůe Fiata 126P tkzv. nákupní tašku malucha a tam by to šlo.
Ahojky,
tak jsem se taky poptala a prý opravdu nejde do 105 přidělat pásy to auto na to není stavěný konstrukcí, tak že by je nebylo za co uchytit.
Nerozumím tomu bylo mi to takhle řečeno.
Čauky Iva.