ovulace bez MS?????

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4705
11.5.06 09:40

ovulace bez MS?????

Děvčata, lze mít ovulaci i bez pravidelné MS?
Sestra na gyndě mi to kategoricky odmítla, jiná gyndařka to připustila......
Jaké jsou vaše zkušenosti?
A jak se chová v tom případě křivka BT?
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2733
11.5.06 10:25

Nikino, já si myslím, že ano. Osobní zkušenost nemám, ale zrovna teď známá je těhotná. Neměla pravidelnou MS, spíš velmi nepravidelnou a zatím to nechtěla nějak řešit, neb chtěla otěhotnět až za rok. Pak šla na pravidelnou prohlídku na gyndu a zjistili, že je už ve 3.měsíci…
Takže otěhotnět asi můžeš, jen ne možná tak snadno. Podobně jako při kojení, když třeba MS není vůbec a přesto normálně ovulace probíhá…
Asi spíš záleží na tom problému, příčině, proč MS nemáš.¨
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
11.5.06 10:51

Nikino, pokud myslíš jako že MS máš třeba jednou za 50dní,tak jo,ale na čekatelkách jsme tvůj dotaz pochopila tak,že nemáš MS vůbec, jen ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
11.5.06 10:52

no pokud nemas ms, tak ovulace neprobiha normalne… ale muze se vyskytnout :) ,pri prohlizeni grafu na fertility jsem narazila na jeden, kdy byla ovu az 72DC a skoncilo to tehu…
graf bt v takovych pripadech se chova jako normalne - teploty se drzi porad - stejne, obcas muzou vyskocit jakoby na ovu, ale neudrzi se dyl nez 1-2 dny a zase spadnou dolu… a pak kdyz dojde k ovu, tak drzi nahore a je jedno jestli to je 14DC nebo 50DC…

na cekatelkach je jedna divcina, ktera mela hooodne nepravidelny cykly a ted ma 2 letyho chlapecka, takze to jde :)

problem je spis v tom, ze kdyz mas dlouhy a nepravidelny cykly, tak muzes mit ovulaci za rok treba jen 6 misto normalnich 12-13 :(

a nebo taky zadnou jako ja… od rijna jsem bez ovu, ale mozna je to tim, ze jsem nikdy nevydrzela to neresit a cekat dyl nez 45dni, takze pak jsem zacala s agolutinem nebo utrogestanem k ukonceni cyklu a tim treba prisla o ovu, ktera mohla dorazit po 60DC, ale kdo to ma vedet predem, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
11.5.06 10:55

ahoje ashley :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
11.5.06 14:00

holky dík. Kojím, tak proto není ta MS. Jenže mám takový ty stavy, bolest břicha krátká¨, pěkná pleť, po dvou týdnech blbá pleť, vražedná nálada, bolest břicha věčně, takže čekám MS a ono nic…pak klid a zas za dva týdny to vypadá na ovulaci…zkouším měřit BT, tak uvidím.
Jen mi je právě divný, že kdyby jako ovu jó, tak co se děje s tím vajíčkem? Vstřebá se????
A jelikož za pár měsíců chci otěhotnět, tak přemýšlím, jestli radši nepřestat kojit… :?
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová