Státnicové hlídání v Plzni

216
5.5.06 07:18

Státnicové hlídání v Plzni

Je tu nějaká důvěryhodná osoba (nejideálněji stále kojící maminka :lol: ) z Plzně ochotná v době, kdy já se budu potit před komisí, vozit našeho - v té době téměř 6měsíčního Matýska - po Smetanových :,-(ech?

Státnice jsou 29. a 30. 5., můj termín stále ještě nevím :?

Jednalo by se tak o dobu 9 -11 hod - budu muset jít první, ale zase to budu mít rychle za sebou. :wink:

Díky moc!

Jo, ještě na vysvětlenou: Původně byl na tuto činnost naplánován můj muž, ale ten bude tou dobou na služební cestě.
Jednu z babiček bych taky mohla povolat (záložní řešení), ale kdybych to „náhodou“ neudělala, tak se mi jim nechce vyplakavat na rameni (jsou obě super, ale přeci jen „rodina“, jestli mi rozumíte) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5636
5.5.06 14:49

Ja se teda nehlasim, nejsem z Plzne … ale chtit na vozeni kojici maminku asi neni rozumne … bude mit nejspise v kocarku sve miminko a spatne se ji bude pochodovat se dvema kocarky :P

Jinak hodne stesti … a neboj, to udelas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
6.5.06 00:04

Tys myslela, že by zaskočila v případě akutního hladu :lol: :lol: ?

Co nějaká studntka z nižšího ročníku, jestli znáš?

Neboj, to zvládnete, já jsem dělala státnice teď v úterý, pižďuch v péči otce. Pohlídala bych ti, ale byly by dva kočáry + bydlím na opačném konci republiky.

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
9.5.06 09:19

Přiblížím genezi svého příspěvku:

Původně tam byla jen maminka (vyvolává ve mně právě onu důvěryhodnost). Pak jsem si ale představila sebe s Matýskem v šátku - s kočárkem moc nechodíme - jak tlačím další mimino před sebou, a též by mě to moc nelákalo. A tak se z maminky stala důvěryhodná osoba.

A ten přívlastek kojící je takový „bonus“. Jsem asi moc zmasírovaná reklamou, jak v tom šestém měsíci budu určitě stále kojit a kojit, ale miminko bude i přesto HLADOVÉ, a bude chtít kaši, první lžičky, čajíky, ovocné šťávy, atd. protože jinak nebude spokojené. :lol:
Vzhledem k tomu, že už rozhodně nejíme alespoň 30 minut jako v prvních měsících a frekvence se ustálila něco kolem tří hodin, myslím, že by Matýsek přežil procházku i bez mlíčka. Nebo myslíte, že bych měla něco odstříkat, pro strýčka Příhodu :?:

A pokud jde o nižší ročníky: já jsem téměř absolutní student-samotář (a věčný k tomu). Kdybych o někom věděla, nenutilo by mě to obracet se na vás.. Ale ještě zkusím využít toho „téměř“ a poptat se přes prostředníky, slibuju.

A děkuju moc za podporu!

Nanka a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.5.06 14:22

Nanko,
zkus se kouknout do Inwestu , můžeš i na www.inwest.cz .Občas se tam najde hlídání , nejen důchodkyně ,ale i studentky co již mají praxi .Kojící maminku to nevím.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
9.5.06 14:34

Já to nemyslela nějak zle, mám v čerstvé paměti, jak jsem sama byla na nervy z toho, kam s Dalískem a co bude papat. Prostě mě napadly ty studentky, když nechceš rodinu (což chápu 8) ).

S mlíčkem těžko říct, Dalis si to odstříkané nevzal, nechápal, co s tím silikonem v puse :lol: , až napodruhé mu to došlo. Snad se vejdete do té pauzy nebo nakojíš, když budete čekat na výsledky.

Jo, holky tu v kterési diskuzi jednou z legrace zkusily na srazíku nakojit děti jedna druhé - to jedno absolutně odmítlo, to druhé se taky nadšeně netvářilo, a to byly menší. Tvůj chlapeček si asi taky mamku pozná :D .

Tak ať se ti daří. E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
11.5.06 19:25

Ahoj!

Znova jsem zkontrolovala web našeho ústavu a zjistila následující:

Na státnice jdu 5.6. v 9.00. To znamená:

1. Mám jeden týden k dobru!
  2. Odpadá můj hlídací problém, neboť tatínek se tou dobou už navrátí a může vozit on! :D

Přijměte tedy mou omluvu za předčasné státnicovo-hlídací šílenství.

Nanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
11.5.06 19:28

Kdo je připraven, není překvapen… jedině příjemně. :lol:
A napiš, až to uděláš. :wink: E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek