Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Holky mozte mi povedat ci je normalny takyto UZ v 6tt? Ultrazvuk na foto mam z minuleho tyzdna, doktor jedine co povedal ze tam este nic nevidi ale inak sa nevyjadril
dnes som bola zas na kontrole a vyjadrenie bolo, ze vidi len flícek ale bez plodu
zacinam mat divny pocit, skoncili mi tehot. priznaky a vobec sa necitim ako tehotna. dalsiu kontrolu mam o 14 dni. Pokial mate s takymto UZ skusenosti moc dakujem za radu
Příspěvek upraven 19.01.16 v 19:22
@petushqa27 Ahoj, já na tom byla úplně stejně. Dokonce mě má dr pomale už posílala na operaci… tak jsem změnila lékaře. Dělala mě ultrazvuky častěji, ale i tak nezbývalo nic než čekat.
Doufám, že Vám to dobře dopadne, přeji mnoho sil a neztrácejte naději!
![]()
Na fotce vidím, že stáří těhotenství bylo v té době 4+6, což je úplně v pohodě a obrázek tomu i odpovídá. Dneska jsi byla přesně po týdnu? Vydrž, plod se tvoří, jeden den nemusí být vidět nic a za 3 dny už tam být může ![]()
Pokud jsi minuly tyden byla 5ttm (4+6), tak ted jsi 6tt a taky to tehotenstvi muze byt mladsi nez je vypocet od posledni MS.
zatim nestresuj. ja jsem byla u lekare poprve v 8tt. ne ze bych nemela nervy, to ma asi kazdy ![]()
Vždyť je tam tečička počkej a co týden chod na utz třeba se to rozjede
@petushqa27 minulý týden 4+6 tt, co bys tam chtěla víc vidět?
nestresuj předem. Navíc nějak nechápu, co to znamená se cítit těhotně.. já necítila nikdy nic
mmchdm, v necelých 6 tt je málokdy co vidět, navíc těhotenství může být mladší - pokud není z ivf
Dej tomu cas, na zacatku jsem to mela stejne, do 14dni uz mela srdicko.. Takze se neboj ![]()
@petushqa27 jojo já na UTZ u mého doktora měla rozbité plodové vejce bez embrya a druhý den v nemocnici krásný, zdravý plod s bijícím srdcem. Zkus ještě počkat. Na těhotenské příznaky bych nespoléhala
Holky, tech 4+6 je ale z vysledku mereni toho vacku. Ale jestli je podle MS uz v 7tt, tak to muze znamena posunutou ovulaci nebo taky bohuzel nevyvinuty plod.
Holky podla poslednej MS by to mal byt 7tt ale vobec to tomu neodpovida.. moc Vam dakujem za podporu, no bojim sa najhorsieho.. zo zaciatku ma boleli prsia a v podbrisku teraz vobec nic, to som myslela tymi tehot. priznakmi. kontrolu mam o 14 dni tak dovtedy budem ako na strunach ![]()
No prave ze podla MS by to mal byt uz 7tt ale vobec to tak nevypada ![]()
@petushqa27 Také mám rozdíl PM a ultrazvuk týden…
měla jsem ze začátku stejné obavy.
@Roovie dakujem, som prvorodicka na malinke sa moc tesim ale zaroven bojim kedze na ultrazvuku este neni nic videt ![]()