Bezradná těhulka v 7tt

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
107
19.1.16 15:55

bezradna tehulka v 6tt

Ahoj Holky mozte mi povedat ci je normalny takyto UZ v 6tt? Ultrazvuk na foto mam z minuleho tyzdna, doktor jedine co povedal ze tam este nic nevidi ale inak sa nevyjadril :( dnes som bola zas na kontrole a vyjadrenie bolo, ze vidi len flícek ale bez plodu :( zacinam mat divny pocit, skoncili mi tehot. priznaky a vobec sa necitim ako tehotna. dalsiu kontrolu mam o 14 dni. Pokial mate s takymto UZ skusenosti moc dakujem za radu

Příspěvek upraven 19.01.16 v 19:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.1.16 15:59

@petushqa27 Ahoj, já na tom byla úplně stejně. Dokonce mě má dr pomale už posílala na operaci… tak jsem změnila lékaře. Dělala mě ultrazvuky častěji, ale i tak nezbývalo nic než čekat.
Doufám, že Vám to dobře dopadne, přeji mnoho sil a neztrácejte naději! :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
19.1.16 16:02

Na fotce vidím, že stáří těhotenství bylo v té době 4+6, což je úplně v pohodě a obrázek tomu i odpovídá. Dneska jsi byla přesně po týdnu? Vydrž, plod se tvoří, jeden den nemusí být vidět nic a za 3 dny už tam být může :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.1.16 16:26

Pokud jsi minuly tyden byla 5ttm (4+6), tak ted jsi 6tt a taky to tehotenstvi muze byt mladsi nez je vypocet od posledni MS.

zatim nestresuj. ja jsem byla u lekare poprve v 8tt. ne ze bych nemela nervy, to ma asi kazdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.1.16 16:34

Vždyť je tam tečička počkej a co týden chod na utz třeba se to rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.1.16 16:43

@petushqa27 minulý týden 4+6 tt, co bys tam chtěla víc vidět? :nevim: nestresuj předem. Navíc nějak nechápu, co to znamená se cítit těhotně.. já necítila nikdy nic :nevim: mmchdm, v necelých 6 tt je málokdy co vidět, navíc těhotenství může být mladší - pokud není z ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
19.1.16 16:53

Dej tomu cas, na zacatku jsem to mela stejne, do 14dni uz mela srdicko.. Takze se neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
19.1.16 17:01

@petushqa27 jojo já na UTZ u mého doktora měla rozbité plodové vejce bez embrya a druhý den v nemocnici krásný, zdravý plod s bijícím srdcem. Zkus ještě počkat. Na těhotenské příznaky bych nespoléhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
19.1.16 17:20

Holky, tech 4+6 je ale z vysledku mereni toho vacku. Ale jestli je podle MS uz v 7tt, tak to muze znamena posunutou ovulaci nebo taky bohuzel nevyvinuty plod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.1.16 19:26

Holky podla poslednej MS by to mal byt 7tt ale vobec to tomu neodpovida.. moc Vam dakujem za podporu, no bojim sa najhorsieho.. zo zaciatku ma boleli prsia a v podbrisku teraz vobec nic, to som myslela tymi tehot. priznakmi. kontrolu mam o 14 dni tak dovtedy budem ako na strunach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.1.16 19:32

No prave ze podla MS by to mal byt uz 7tt ale vobec to tak nevypada :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.1.16 19:45

@petushqa27 Také mám rozdíl PM a ultrazvuk týden… :hug: měla jsem ze začátku stejné obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.1.16 20:01

@Roovie dakujem, som prvorodicka na malinke sa moc tesim ale zaroven bojim kedze na ultrazvuku este neni nic videt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí