Tohle jsou poslíčci?

156
19.1.16 07:37

Tohle jsou poslicci?

Ahoj chci se zeptat nevim si rady… u prvniho tehu jsem nemela zadne tvrdnuti bricha ani poslicky ted u druheho od pondeli rana bolesti co par min tak sem jelado porodnice sr mi rekl ze dole se nic nejede sla jsem domu ty bolesti pokracovali od 20hodin jsem mela co tri min takove bolesti jak u porodu ale asi v jednu bolesti uplne prestali…chci se zeptat tohle je normalni ze ti poslicci jsou tak bolestive a trvaj celej den? mela sem. dojem ze poslicci jsou jen kratkodoba zalezitost a ne celej den a takove bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
19.1.16 07:43

@tera91 Můžou být i několik hodin, ale měli by být nepravidelně a v teplé sprše ustupovat. Jestli si nejsi jistá, běž na kontrolu, raději vícekrát, než porodit doma…teda aspoň za mě, někdo doma rodit chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.1.16 07:47

@tera91 jj, může to tak být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.1.16 07:48

Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
19.1.16 08:19

@BaMaK nevím kolikátý jsi tt, ale já měla poslíčky celý pátek a to sem teprve 29tt :roll: Taky sem to měla celý den, ale nepřišlo mi, že by mi tvrdlo břicho, ale měla jsem hroznou bolest v kříži, skoro sem nemohla ani jít a jednorázová bolest jako na MS a pak to přešlo, pak zas a pořád do kola :roll: Pomohla teplá vana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.1.16 08:25

@Kytičkaaa jsem uz 37 tyden dceru sem. rodila 36+4 takze sem myslela ze uz je to tu ale jak pisu bolesti jak pri porodu cele ctyri hodiny a pak to utlo ted me boli hodne bricho pri pohybu ale uz jsem volala k.dr na jedenact tam.jdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
19.1.16 08:28

@tera91 může být měla jsem je před porodem tři týdny denně několik hodin a rodila jsem nakonec 40+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
19.1.16 08:38

Já měla pravidelné poslíčky od 28.tt.. třeba celou noc. Hodně bolestivé. Rodila jsem ve 39.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25060
19.1.16 09:06

@tera91 Zkus tu horkou sprchu, me to posly rozehnalo. Ale vseobecne, pocitej, ze nejpozdeji do tri dnu nejsis jedes naostro. :palec:
Hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
19.1.16 09:25

@tera91 držím palce, tak pak dej vědět.

@Mrs.M jee no tak to doufám, že ty poslíčky nebudu mít až do 39 tt :roll: a půjde malej dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
19.1.16 09:26
@tera91 píše:
Ahoj chci se zeptat nevim si rady… u prvniho tehu jsem nemela zadne tvrdnuti bricha ani poslicky ted u druheho od pondeli rana bolesti co par min tak sem jelado porodnice sr mi rekl ze dole se nic nejede sla jsem domu ty bolesti pokracovali od 20hodin jsem mela co tri min takove bolesti jak u porodu ale asi v jednu bolesti uplne prestali…chci se zeptat tohle je normalni ze ti poslicci jsou tak bolestive a trvaj celej den? mela sem. dojem ze poslicci jsou jen kratkodoba zalezitost a ne celej den a takove bolesti

Ja mela poslicky celych 9 tydnu pred porodem…posledni tyden skoro v kuse…takze klidne muzou trvat dyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
19.1.16 09:31

@Bobby Jsem ráda, že můžou trvat dýl, já si říkala jestli mi nezačali moc brzy :roll: ale to si zase užiju co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí