Holčicka / chlapeček

Anonymní
18.1.16 15:20

holčicka / chlapeček

Ahoj holky…zakladam toto téma jen tak ze zajímavosti :-) co mate doma? holčičky? chlapečky? nebo páreček nebo jen jedno? a druhé v planu? jsem docela znechucená z toho jak se dneska reší co se narodí…zda holka nebo kluk…a když je to druha holka nebo druhy kluk tak je zle…jakoby nemít doma páreček bylo něco strašného…čekáme druhé miminko a ted jsem se doveděla že to bude stejného pohlaví jako to co už doma máme :-) já jsem moc ráda, ale okolí reaguje strašně..mě to bylo totiž jedno..přijde mi že se ani rodina ted netesi na druhé miminko jen proto ze to není jiného pohlavi nez to co doma uz mame :nevim: :nevim: proč??je na tom snad něco špatného???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
755
18.1.16 15:30

My máme prvního chlapečka a pamatuji si, když jsem všem v rodině a z přátel volala, že jsme se dozvěděli, že to bude chlapeček… A všichni do jednoho: „Cože?!!! Kluk… Jeeee, my mysleli, že to bude holčička :( " :roll: 8o Hrozně mě to mrzelo. :,( Ale samozřejmě syna všichni mají rádi :*
Teď čekáme druhé a rozhodla jsem se, že se necháme překvapit ;) A zase všichni: "Cože?! 8o V jste blázni! Proč?!“ 8o No připadám si jako u blbejch, ale už mě to nijak nerozhází :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
18.1.16 15:31

Vždycky jsem si přála holčičku. A pak druhé dítko libovolného pohlaví. Mám kluka a když si připustím nějaké úvahy o dalším (ne, rodit nebudu! adoptuju! :mrgreen: ), víc mě to táhne k druhému klukovi, aby byli bráchové do party. Ať si rodinka trhne nohou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.1.16 15:33

Chlapečky, hned tři. na stejným pohlaví nic špatnýho není, ale hodně žen chce mít obě pohlaví, přeci jen je to takový „pestřejší“ já ty svoje 3 rytíře miluju nadevše, ale nemůžu říct, že by mi bylo fakt upřímně jedno, že nemám holku, měla bych ráda i tu holčičku..samozřejmě ne místo stávajících kluků, ale k nim. a řeči okolí mi nevadí, to víš, že 3 kluky mi několikrát týdně někdo komentuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
18.1.16 15:33

My máme holčičku. Až budem jednou čekat druhé, přála bych si zase holčičku 8) Ale samozřejmě ta nekonečně omílaná fráze, že je jedno, co to bude, hlavně když to bude zdravé, je pravdivá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.16 15:37

@Terez85 Taky jsme měli překvapení a nikdo nechtěl moc věřit, ani naši (a od těch mě to mrzelo zvlášť)… Ty víš a nepovíš :roll:

Jinak k tématu - ať si okolí trhne nohou, stejně to nakonec bude všem jedno. Přijde mi že jsou to takový „společenský řeči“ - jé ty si těhotná, co to bude, jé dva kluci/holky škoda že to není páreček, bla bla bla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
18.1.16 15:38

@Terez85 Nezavděčíš se nikdy :nevim: Okolí bude mít blbé kecy vždycky. Nejlepší je se na to vybodnout. Mně u druhého taky říkali, že škoda, že to není holčička, že takhle budu mít dva kluky. Když jsem řekla, že třeba ta holčička ještě bude, tak zas čuměli blbě, že chci tři děti. No a pokud bude třetí kluk, tak už se těším, na ty kecy. Když by to byla holka, tak to zase bude, že konečně máme tu vysněnou holčičku, nebo něco podobného… :mrgreen: Fakt si nepomůžeš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.16 15:39

Ja mám zase zkušenost, že snad všechny kamarádky v okolí chtějí holčičku a když jsem ji říkala, že čekám chlapečka, tak to bylo „aha, hm, tak ať je zdravej“, ale když kamarádka čekala holčičku, tak všechny „jéé, holčička, princezna“ atd.

• Citovat
  • Upravit
27007
18.1.16 15:41

První, druhé, třetí dítko jsou kluci. Čtvrtá je holka :mrgreen: Neplánovali jsme to. U prvního mi to bylo jedno, chlap chtěl kluka. U druhého chtěl holku. :lol: Okolí to bralo skvěle, u nás v rodině jsou více holčičky, z mé strany, jen holčičky. Okolí akorát komentovalo, když teda holka byla čtvrté, že snad už dáme pokoj :jazyk: Myslím, že manžel je šíleně rád, že máme konečně holčičku, já koneckonců taky.Ale mít jen páreček bych nechtěla. Je teda děs, že se kluci perou, ale malá je od nich dost otrkaná :mrgreen: Mám doma veselo no a okolí at si trhne. Já jsem ráda, že jsou všichni zdraví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
18.1.16 15:42

Mám dvě děti stejného pohlaví a u druhého dítěte taky proběhly řeči typu: „Ale to nevadí, že to bude…“(ne, mně to fakt nevadilo :lol: ), nebo „Z toho si nic nedělej…“(nedělala jsem si), „Cože? Zase…?“ Nic si z toho nedělej, hodně lidí chce páreček a předpokládá, že ostatní taky. Mně bylo úplně jedno, jakého pohlaví moje děti budou a kdybychom měli třetí, bylo by mi to jadno zas ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
18.1.16 15:42

Máme parecek, starší holku a mladšího kluka. Při druhém dítěti všichni chlapovi říkali, že musí udělat kluka. Ani u jednoho jsme nevěděli do porodu pohlaví a já byla u druhého přesvědčena, že to bude holka. Tchán chtěl samozřejmě pokračovatele rodu, já pořad mluvila o druhém jako o holčičce. A ke konci tehu byl tchán s holčičku fakt smířený, i se tesil na druhou holku ;). hlavní je zdraví ;-). Mě pak bylo trošku líto, že mám chlapecka ( bráno s nadsázkou ), že neuzije spoustu těch holčičich oblečení ( saticky, sukynka a pod. ) co máme po dceři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
18.1.16 15:43
@Anonymní píše:
Ja mám zase zkušenost, že snad všechny kamarádky v okolí chtějí holčičku a když jsem ji říkala, že čekám chlapečka, tak to bylo „aha, hm, tak ať je zdravej“, ale když kamarádka čekala holčičku, tak všechny „jéé, holčička, princezna“ atd.

Jo to je pravda, většina chce holčičku. ;) Taky to tak vnímám.
Já jsem za syna ráda, je to můj ochránce :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
18.1.16 15:46

Mám 2 holky a nikdy to v mém okolí nikdo neřešil. Každý se zajímal jen o to, zda je vše v pořádku

• Citovat
  • Upravit
18.1.16 15:47

Máme prvního chlapecká, druhou holcicku. Po jejím narození jsem začala byt alergicka na větu Tak se vám to povedlo. Copak to člověk ovlivni :roll: Jsem šťastná hlavně, že jsou zdravi a bylo by mi to jedno jestli holky, kluci nebo parecek co mame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
18.1.16 15:47

@Elenloth asi jo… Asi to je jen „společenská“ konverzace ;)
Je pravda, že jsem potkala dnes paní, která má 2 holčičky a čekala miminko. Dnes už jsem ji viděla s kočárkem, tak samozřejmě že zvědavosti… „Dobrý den, tak copak se vám narodilo? Třetí holčička? No to je krásný…“ :mrgreen: ani jsem nestačila odpovědět a ta paní: "No a do čtvrtého, aby to byl kluk, už fakt nejdu! :cert: " V tu chvíli mi došlo, že se jí na to ptá asi každý a už jí to musí lézt krkem… :cert:
Opravdu, otřepaná, ale pravdivá fráze - hlavně zdravíčko! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky