Holčicka / chlapeček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
31.1.16 21:19
@tezi píše:
@Fofrník to není až tak pravda. Mě se každou chvíli někdo ptá, jestli budeme vyrovnávat počty :jazyk: Máme 2 holky a 3 kluky

Když jme měli pět dětí tak jsme byli už jen za „divný“. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
31.1.16 21:25

@Fofrník tak my tady až tak divný nejsme, protože velkých rodin je u nás ve městě dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
1.2.16 13:53

No já to mám jednoduché. Přítel má dva kluky, takže chce holčičku. Naopak všechny moje sestry mají holky, (táta má 4 dcery a 6 neteří) takže když to bude kluk, tak bude nadšený. Takže mám jistotu, že alespoň někdo bude nadšený, ať už to bude cokoliv :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148485
1.2.16 14:21

Já osobně mám ten mnohdy diskuzovaný páreček. Ale o tom psát nechci.
Stalo se mi že jsem potkala známou a ta vezla kočárek s nádhernými klučíky, dvojčátky. A já, protoże jsem v tomhle směru magor, jsem se rozzářeně podívala na ty tvorecky a řekla něco v tom smyslu, jak jsou krásní a jak ta známá, ta maminka musï mít z nich radost a tak dale.Ona na mê nejdřív zírala, až jsem se lekla jestli jsem nekecla něco blbyho a třeba se jí nějak nedotkla či co :nevim: Pak se ta mamča rozzářila taky a usmívala se, staly jsme tam na tý ulici a usmívaly se na sebe, a na ty děticky. A ona mi řekla že jsem první kdo jí něco takovýho řekl, všichni prý jen lamentujou, jakej je chudak, dvě děti najednou, a dva kluci, proc to nejni aspon párecek atd.Tak jsem byla ráda že jsem jedný mamince udělala radost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí