Holčicka / chlapeček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
18.1.16 19:07
@teepe píše:
Asiu takhle, přála jsem si druhou holčičku, a za pár týdnů se narodí kluk - za mě lepší a rozhodně praktičtější mít děti stejného pohlaví ;) já byhc holek klidně měla 5 :lol: co si počnu s klukem nějak pořád nevim :nevim: a kecy jak se nám to podařilo mě točej :D takže asi tak

To taky nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
18.1.16 19:14

Mam holcicku a druhe bych chtela taky holcicku ale kdyz bude kluk budu taky rada, aspon si vyzkousim oboje ;) celkove jsem se v okoli setkala spise s pozitivnima reakcema, za to kluci jsou v mem okoli prijimani tak nejak chladneji, nechapu proc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.1.16 19:33

Podle mě je z hlediska praktičnosti maličko lepší mít syna a dceru druhou. Samozřejmě že holce kupuju růžovou, ale hodně věcí nosí po bráchovi. Kamarádka co má holku a kloučka jako druhého do růžové moc dávat nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
18.1.16 19:44

@paola white přesně, hlavně přeskoč z tuny krásnejch hadříku v krámě na jeden zastrčenej stojan v hroznejch barvách a příšernejch materiálech :D navíc po holčičce kdy je člověkl zvyklej na tolik variací - přeskočí na rifle tepláky, rifle, tepláky :D nic mezi tim :D a dávat mu holčičí věci? dík to nemám zájem! kluk v růžový :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
18.1.16 21:21

@teepe @WaIl taky jsem si to nikdy nedokázala představit co bych dělala s klukem a bála jsem se toho opravdu hodně. Byla jsem ráda za 2 holčičky. Teď už mi to ani nepřijde a z kluků jsem nadšená. Všechno přišlo tak nějak samo od sebe.
@teepe i na kluky se dá koupit pěkné oblečení, i když pravda není to jak na holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
19.1.16 00:17

překvapení

My čekáme v květnu druhé a opět jsme si nenechali říct pohlaví. První byla holčička. Manžel si přál kluka, ale ted, po dvou letech, říká, ze by snad radši opět roztomilou a hodnou holčičku. Slyší od okolí, jak ti kluci víc zlobí, tak to nějak přehodnotil. :mrgreen: Ale zatím jsme se nesetkali s nějakým nepochopenim, ze to nechceme vědět předem. Zato řeči o parecku slycham každou chvíli. Taky nechapu, proč je to pro někoho tolik důležité. Nám je to jedno. Hlavně, at je mimco zdravé a radost budeme mit z kluka i holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
19.1.16 12:47

Tak ja mam doma chlapecka ktereho jsem si moc prala.(holku bych neutopiĺa to je jasndm :-D )no a ted cekame druheho chlapecka a hodne lidi i rodina ma blbe keci, ale je to mozna tim ze nam tvrdil dr holku az do 23tydne. a byl si jisty a ono ejhle v brne na veveri na nas vykoukl pindik:-D manzel se sice tesil na holku, ale to ze to bude kluk nijak neresi.me to bylo jedno kluci k sobe budou mit bliz <3 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
19.1.16 12:48
@Lanna píše:
Mam holcicku a druhe bych chtela taky holcicku ale kdyz bude kluk budu taky rada, aspon si vyzkousim oboje ;) celkove jsem se v okoli setkala spise s pozitivnima reakcema, za to kluci jsou v mem okoli prijimani tak nejak chladneji, nechapu proc :nevim:

U nas to same? v cem sou kluci jako min? nechapu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.16 08:01
@mikuska23 píše:
U nas to same? v cem sou kluci jako min? nechapu :zed:

Presne jak jsem psala..taky to nechapu. Asi proto, ze jim nemuzeme delat culicky, copanky a davat gumičky a sponecky, nejsou cely ruzovy (a diky tomu desne roztomily - coz si nemyslim, nelibi se mi tyhle prezdobeny a preslazeny bonbony). Kluci maji auta a vyse zminene teplaky, takze jsou uplne nudny asi. Me ty reakce hodne zklamaly, ale co nadelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
30.1.16 08:09

Jj řeší se to strašně, my si pohlaví říct nenechali a každý měl potřebu mi říct co to bude 8o a to včetně např malíře který přišel vymalovat dětský pokoj…mmch většina tipovala kluka :pankac: a u druhého si také pohlaví nedám říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
30.1.16 20:30

Jako je to docela smutne…v dnesni dobe tolik nemoci a ja nevim ceho a oni budou resit zda to ma mez nozkama neco nebo ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
31.1.16 17:49

Raději tyhle diskuze ani nečíst, nejdříve si každá přeje otěhotnět a pak když čeká kluka, tak je stejně zklamaná, smutné. Rodič by měl především vychovat z dítěte slušného člověka a je úplně fuk, jestli je to chlapec nebo dívka. Stejně je nejdůležitější zdraví.

• Citovat
  • Upravit
52
31.1.16 20:36

Vždy jsem chtěla a přála si holčičku a teď mi v postylce spinká krásný a úžasný chlapeček. Miluju ho.. a pokud budeme mit druhé, přála bych si holčičku, ale pokud to bude kluk budu i tak šťastná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
31.1.16 20:47

Po čvrtém dítěti přestanete (i vaše okolí) řešit pohlaví. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
31.1.16 21:12

@Fofrník to není až tak pravda. Mě se každou chvíli někdo ptá, jestli budeme vyrovnávat počty :jazyk: Máme 2 holky a 3 kluky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí