Bílá čokoláda + potravinářské barvivo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
361
16.12.10 13:15

Bílá čokoláda

Zkoušel jste někdo obarvit bílou čokoládu potravinářským barvivem? Konkrétně bych potřebovala zelenou, nebo alespoň nádech do zelena. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
16.12.10 13:24

Nezkoušela, ale neměl by být problém. jen to s barvivem nepřežeń, ať čokoláda nezhořkne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
16.12.10 13:29

jee,taky mam v planu obarvovat bilou cokoladu na zeleno,tak snad to dopadne dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.12.10 14:06

Jojo, nejen na zeleno ;-)

Ale je lepší v trošce rumu rozpustit barvivo (sypké),at neudělá hrudky. TEkuté barvivo stačí po kapkách přidávat a čoko míchat ve vodní lázni, dokud se barvivo zcela nerozmíchá a nezabarví úplně čokoládu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.12.10 14:15

V bile cokolade to vetsinou kvuli mnozstvi tuku nejde, zustanou tecky barev, nikoli cela jednolita barva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.12.10 14:33

Právě s kapkou rumu to jde, doma najdu fotku dortu a vložím ;-)
Dělala jsem motiv tygříka z medvídka Pú ;-) Snad je jetě někde v pc schovaná :-)

Kupovala jsem od firmy „Kovandovi“ barvy sypké, v tescu za pár kaček a byly dobré ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
16.12.10 15:50

Ja jsem vcera obarvovala takovou tu bilou jogurtovou polevu myslim od firmy Carla. Mela jsem doma jen tu obycejnou sypkou potr. barvu. Barvu jsem nasypala do krnecku dala par kapek horke vody a pak zamychala s tou polevou a mam krasne zelenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí