Bílá stříška u kočáru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
30.10.19 20:51
@Tesss9 píše:
@wildcherry Já jsem sice mladá máma (22), ale nepotrpím si úplně na tom co zrovna frčí. Můj názor je ten, že teď je moderní například kočárek cybex mios, ale podle mě je ten kočárek hroznej. Strašný kolečka i konstrukce. Ale to je jen můj názor, někomu vyhovovat může. 🙂

Pocky, musim si ho vygooglit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.10.19 21:04

Tak jako korbicka a podvozek se mi libi, jako tak jsou to fakt dobry kocarky, ale sportovni verze taky neni muj salek kavy.Ale nevypada nejhur, to zase ne.Libi se mi, ze ted jsou kocarky vice do elegance a peknych kombinaci ruznych materialu, ktery se mne osobne moc libi, viz ten co sis vybrala.Za doby male, coz je osum let zpet a i starsi dcerky byly moderni vic do sportovna.Ale treba casualplay S4,nebo Quinny Speedi a Buzz mi vyhovovaly, ale netusim, jestli to jeste frci, mozna uz ne :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.10.19 21:07

Ale bylo hezky si tady zavzpominat :mrgreen:,moc rychle to uteklo. Prijde mi to jako vcera, kdyz jsem hledala kocarky.To me bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tesss9
30.10.19 21:31

@wildcherry jak říkám někomu se líbit může a někomu ne. 100 lidí 100 názorů 🙂 Já mám ještě ten problém, že jsem hrozně malá tak o víkendu nejspíš pojedeme vyzkoušet, abych se u nej necítila jako úplnej prcek :D ale jinak mám asi jasno ☺️️ A ty kočárky co jsi poslala jsou sice dost sportovní, ale podle mě moderní furt jsou, ale to je zase jen můj názor 😁 pro mě je důležitý aby byl kvalitní. Aby když najedu na kamínek nemělo mimčo v kočárku zemětřesení, aby mu nekřvil zádička (spíš sporťák) a podobný věci.

• Citovat
  • Upravit
24379
30.10.19 21:39
@Tesss9 píše:
@wildcherry jak říkám někomu se líbit může a někomu ne. 100 lidí 100 názorů 🙂 Já mám ještě ten problém, že jsem hrozně malá tak o víkendu nejspíš pojedeme vyzkoušet, abych se u nej necítila jako úplnej prcek :D ale jinak mám asi jasno ☺️️ A ty kočárky co jsi poslala jsou sice dost sportovní, ale podle mě moderní furt jsou, ale to je zase jen můj názor 😁 pro mě je důležitý aby byl kvalitní. Aby když najedu na kamínek nemělo mimčo v kočárku zemětřesení, aby mu nekřvil zádička (spíš sporťák) a podobný věci.

No jasne, kvalita je hodne dulezita. Nektery kocary, to je k placi. Kazdipadne drzim palce, at ti sedne do ruky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí