Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj, mám 10 měsíční holčičku a včera po koupání jsme si všimla, že má na levé bradavce přímo uprostřed takovou bílou tečku, vypadá to jako třeba když se při kojení ucpe mlékovod, ale je to jen tečka, nemá to vůbec červené. Má s tím nekdo zkušenost? Do poradny jdem až koncem února, mám jít raději hned? Díky za rady a zkušenosti. Petra
Obnovuji tuto diskuzi, mám uplně stejný problém jako zakladatelka u 16 měsíční holčičky. Setkal se s tím někdo?? Děkji za odpovědi
Ahoj, tak mojí dcerce to samo zmizelo asi za půl roku. Byla jsem s ní tehdy i u doktorky a ta mi řekla, že to nic není a samo to zmizí. Ale co to bylo mi neřekla.
Taky jsem s tím asi po týdnu byla u doktorky, řekla že to nic není, zatím to tam má, ale jsem klidná, dr. to viděla. Jen by mě zajímalo, co to je…?
Ahoj, obnovuji. Nase mala ma od narozeni velky bily pupinek na jedne bradavce, podle doktorky to neni treba resit, ze nekdo to tak proste ma. Co me ale zarazilo, ze ted rekla (na osmimesicni kontrole), ze nekteri lidi to maji cely zivot, ze jim to nezmizi. Kdyby byla kluk, tak je to asi fuk, ale u holky? Nemate s tim nekdo prosim zkusenost? Diky