Bílá tečka na bradavce miminka

199
2.1.12 17:34

Bílá tečka na bradavce miminka

ahoj, mám 10 měsíční holčičku a včera po koupání jsme si všimla, že má na levé bradavce přímo uprostřed takovou bílou tečku, vypadá to jako třeba když se při kojení ucpe mlékovod, ale je to jen tečka, nemá to vůbec červené. Má s tím nekdo zkušenost? Do poradny jdem až koncem února, mám jít raději hned? Díky za rady a zkušenosti. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
111
18.11.13 20:37

Obnovuji tuto diskuzi, mám uplně stejný problém jako zakladatelka u 16 měsíční holčičky. Setkal se s tím někdo?? Děkji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
19.11.13 18:49

Ahoj, tak mojí dcerce to samo zmizelo asi za půl roku. Byla jsem s ní tehdy i u doktorky a ta mi řekla, že to nic není a samo to zmizí. Ale co to bylo mi neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
30.12.13 12:12

Taky jsem s tím asi po týdnu byla u doktorky, řekla že to nic není, zatím to tam má, ale jsem klidná, dr. to viděla. Jen by mě zajímalo, co to je…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
27.1.17 10:34

Ahoj, obnovuji. Nase mala ma od narozeni velky bily pupinek na jedne bradavce, podle doktorky to neni treba resit, ze nekdo to tak proste ma. Co me ale zarazilo, ze ted rekla (na osmimesicni kontrole), ze nekteri lidi to maji cely zivot, ze jim to nezmizi. Kdyby byla kluk, tak je to asi fuk, ale u holky? Nemate s tim nekdo prosim zkusenost? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí