Jitrocelový sirupek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
554
2.1.12 16:28

Jitrocelový sirupek

Maminky, máte někdo zkušenost s jitrocelovým sirupem na kašel?, malý pokašlává, tak mi známá poradila právě ten sirup, že pomáhá. Malý má 3,5roku, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10933
2.1.12 16:29

Tak rozhodně se tím nedá nic zkazit ;-)
Ještě bych doporučovala cibulový sirup (ale klidně sirupek, to je jedno :-D) … cibule na drobno, zasypat cukrem (nebo zalít medem) a nechat hodinku dvě odstát v přikryté nádobě, dávkování v podstatě neomezené ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
2.1.12 16:33
Markytkaaa píše:
Tak rozhodně se tím nedá nic zkazit ;-)
Ještě bych doporučovala cibulový sirup (ale klidně sirupek, to je jedno :-D) … cibule na drobno, zasypat cukrem (nebo zalít medem) a nechat hodinku dvě odstát v přikryté nádobě, dávkování v podstatě neomezené ;-)

Tak děkuji i za tip s cibulí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
2.1.12 16:39

Sirupek :lol: .
Sirup mám, přijde mi k ničemu stejně jako jakékoli jiné sirupy na kašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
2.1.12 16:39

Cibuli nasazuju, když je kašel i s rýmou.
Na samotnej kašel vařím tymiánovej sirup.
Ale je to individuální, každému vyhovuje něco jiného, musíš vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.1.12 16:40

mě zabírá ta cibule (1 lžičku šťávy každou hodinu a tím cukrem to zasypat hodně aby pustila hodně šťávy), chlapovi jitrocel. Dělají s cukrem i bez, ale osobně bych radši dala ten s cukrem, protože jednou jsme omylem koupili neslazený a ten byl hnusný :poblion:

• Citovat
  • Upravit
5579
2.1.12 16:47

Jitrocel.sirupem nic nezkazíš. U nás je to první věc po které sahám, když začnou děcka chrmlat. Pokud to už nemají až na průduškách tak většinou v kombinaci s čajem s medem stačí ;)
Ta cibula je taky dobrá, si pamatuju já jako děcko jak mi to chutnalo, byla supr slaďoučká a zabírala rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.1.12 17:45

Pokud mám kašel, skoro hned mi to spadne na průdušky, což je takový ten bolavý drásavý kašel, co máš pocit, že se ti roztrhají trubky (jakože průdušky :lol: ). Na tenhle mám vyzkoušeno, že jedině jitrocelový sirup, žádné jiné a ani léky mi nikdy nepomohly. Navíc jsem měla vždy za dva dny po bolestech a kašel byl brzy pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
30.5.14 15:13

Nevite zda mohou uzivat sirup Stopkasel (jitrocel, materidouska, boswelie, eukalyptus, bazalka) pylovi alergici? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
30.5.14 16:32

Rekla bych, ze ano. Myslim, ze to neni z kvetu ale z listu a tak. Taky by musel mit alergii primo natyto rostliny dle me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
30.5.14 18:40

Diky, uz jsem ho koupila a snad to bude ok, lekarnice moc nevedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.6.14 17:43

Taky přispěju svojí troškou do mlýna, třeba někomu pomůžu. Moje holky jsou dost často nemocné, už jsem z toho byla (a jsem) špatná. Nedávno strašně kašlaly, starší se v noci tak dávila, že zvracela, dokonce jsme byly u doktora, který potvrdil, že to má až na průduškách, ale že jí ATB nedá, protože je měla před měsícem. Pak mi někdo poradil přípravek FACTOR BASE. Je to přírodní, obsahuje to nějakou pukléřku islandskou či co, primárně je to určené na detoxikaci střeva, ale prý to funguje dobře i na vykašlávání (podle čínské medicíny spolu střeva a plíce souvisejí). No a musím říct, že jak jsou holky běžně marod i 14 dní, za necelý týden nebylo po kašli ani památky :-) Tak mě to celkem nadchlo, protože my už jsme toho vyzkoušely tolik a stejně nikdy nic nezabíralo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí