Bílé čepy na madlích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.10.19 22:22

Bílé čepy na madlích

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nemáte podobnou zkušenost jako já. Cca před třemi týdny jsem měla hnisavou angínu (poznala jsem to tak, že mi na mandlích vyskákaly bílé čepy mandle jich byly úplně oblezené) šla jsem k doktorovi a dostala Ospen (antibiotika) poté vše v pořádku no, ale teď mi před třemi dny začalo minimálně škrabkat v krku, tak jsem se mrknula do krku a mám tam bíle flíčky, ale vůbec ne tak jak předtím. Je možné, že mi ty čepy ještě mizí nebo že se mi to vrátilo. Jedeme právěže za dva dny jedeme pryč, ubytování a vše je zaplacené a bohužel nám peníze nevrátí. Takže mám z toho celkem hrůzu????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
23.10.19 22:30

No, mně se teď takhle vrátila angína asi po šesti týdnech. Škrábalo mě v krku, teplota, jeden den bílé fleky a další den lékař nic neviděl, jen zčervenání. Teplota byla taky pryč. Podle výše CRP ale angína jako prase a týden na penicilinu. Právě proto, že jedete pryč, bych zašla k doktorovi a začala popřípadě léčit co nejdřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
24.10.19 03:05

Čepy jsem měla spoustu let a je pravda že se rády vrací… Určitě bych zašla znova pro antibiotika strašně špatně se jich zbavuje ale je třeba to dělat důsledně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.24 18:29

Dobrý den a co když jsou to bílé kuličky že zbytka jídla? 4 dny mě trápí něco na mandlích jako by mi něco uvízlo v krku, ale v krku mě nebolí horečky taky nemám, jen když jím nebo piju, tak po pár vteřinách se mi z krku vynoří bílé zbytky jídla, nebo jestli jsou to čepy? Fakt nevím ale je to dost nepříjemný, myslíte že by bylo možná lepší si nechat ty mandle vytrhnout? Ať mám od toho pokoj. Náké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanykla33
4.5.24 18:34

@Liliánnka Denča

Mezi 10 a 15 rokem jsem mela anginu tak 3× do roka. Mandle mam do dnes derave a presne jak pises, delaji se mi v nich tyhlety bordely. Treba pul roku je to v pohode a jakmile mam oslabenou imunitu, neco na me leze nebl tak… uz jsou tam. Kazdopadne uz to poznam pachuti v puse. Pomaha kloktat herbadent pravidelne. Mandle se zatahnou a pusobi dezinfekcne. Dle dr mandle ven nedavat. Pak to vse jde dal do krku, na prudusky apod. Maji zkratka svoji funkci. ;)

• Citovat
  • Upravit
4.5.24 19:10

A co to je herbadent to je ústní voda? Je mi divné že mám i bílý jazyk a když škrábnu malinko tak na nehnu mám zbytky jídla a obvodačka mi dělala výtěr krku a řekla že výsledek není na antibiotika že si myslí že to je od zubů což mi nesedí když mám hleny ale v krku to nebolí skouším se i vyzvracet ale nejde to ven jak kdyby to tam bylo přilepený buď na patří nebo na mandlích nevím jak se toho zbavit a na ORL se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí