Bílé klíčky za mandlemi

40
6.2.20 06:21

Bílé flíčky za mandlemi

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je normální mít za mandlemi v takovém tom podlouhlem zlabku, trochu jasně bileho povlaku nebo spíš bílé sliznice. Přijde mi to jako mandlove kameny, co jsem vygooglila, ale neni to na mandlich, ale za nimi, oboustranne. jasne bílé, nevypukle, sliznice. Na orl jsem byla z jiného důvodu v prosinci, komplet mě prohlídku, všecko v pořádku, ale nevím, jestli tam už tohle bylo a jestli to viděli. objevila jsem teď před tydnem náhodou, když jsem koukala do krku, protože mě začlo lochtat patro a v nose, mám alergii liška, olse a už jedu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40
6.2.20 06:31

Tohle z google, barva podobná, jen já to mám za mandlemi a tvoří to takový souvisly proužek v těch zlabcich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
6.2.20 07:40

Jsou to cepy, normalni to pry je,, a lecba na to neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
6.2.20 07:46

To jsou ty kameny. Muzes to vymackat, ale budou se v těch záhybech delat dal. Jsou to zbytky jidla pry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.2.20 07:56

Moc děkuju…A může to být i za těmi mandlemi ne přímo na nich jako na obr? kloktani nebo něco z lekarny nepomaha, nevíte? V ničem mi nevadí, jen to chci pryc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
6.2.20 08:16

@Martari probiotika,,vyplachovat tamtum verde, a zajim na orl, ti pripadne poslou na imunologii,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.2.20 08:56

Mívám to taky, nic moc na to není. Je dobré si zajít na ORL, ať udělají stěry. Někdy se mi tam totiž objeví streptokok a dají na to antibiotika, ale to většinou poznám, že se něco děje. Jinak to vymačkávám prstem, špachtličkama do uší. Někdo to dělá i lžičkou. Když to nejde, tak zajdu na ORL, kde to vytlačí. Jinak se doporučuje sprej - JOX, tantum atd., vyplachovat šalvějí. Taky se to může dělat po určitém typu jídla - mně třeba po česneku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.2.20 10:01

Moc děkuju. A vypadá to vaše taje jako sliznice? ani nevím, jestli by to spachtli šlo ven, každopádně davici reflex mi to neumožní zkusit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 11:58

Kameny mám, jsou to ale spíš takové hrudky než sliznice. Vytlačit já můžu jen prstem, jinak na mě jde dávící reflex. Stříkám Streptokill a od té doby mnohem lepší, ale ne že by se to nikdy nevrátilo. Já to prostě jednou za čas cítím, že mám jednu mandli nateklou, tak ji vyčistím a jedu dál. Než jsem přišla na to, co to je, tak jsem trpěla na virozy od krku pořád.

• Citovat
  • Upravit
40
6.2.20 12:03

Děkuji všem, zkusím jox a kloktat vodu se solí.. Nic mě nebolí, našla jsem to náhodou, jen trochu ta alergie, tak kycham.je to oboustranne, na orl v prosinci, tak snad nic vážného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí