Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem si půjčit.. Momentálně nikoho nemám, a věci také nemám, bydlim v Ostravě, snažím se ji pomoct jak jen mužů.. Vyzkousim ještě nejake kamarády
Obrátila bych se na nějakou organizaci jako kotě v nouzi, apod. Popřípadě zda máš FB, tak to přes nějakou takovou skupinku zmedializovat.
Přeji hodně štěstí a jsi moc hodná, že ji chceš pomoci
![]()
Hele, bílá barva se s hluchotou pojí, je to jakási genetická provázanost, jejíž podstatu už si nepamatuju, nicméně vet s tím stejně nic neudělá. Spíš jdi do lékárny a kup tam odčervení pro kočku a dej podle váhy a návodu. Veterinární léčiva mají už ve většině lékáren. Pokud ji jinak zjevně nic není, zbytečně zaplatíš za klinické vyšetření a verdikt hluchoty, s kterou stejně nikdo nic neudělá a ta kočka s tím může v pohodě žít.
@chs.jasmin píše:
Obrátila bych se na nějakou organizaci jako kotě v nouzi, apod. Popřípadě zda máš FB, tak to přes nějakou takovou skupinku zmedializovat.
Přeji hodně štěstí a jsi moc hodná, že ji chceš pomoci![]()
Pokusim, se ještě něco vymyslet.. Myslim ze v domě ji bude lépe než v útulku.. I když po te vet stránce to nebude pro mě lehké… Dekuju za typ určité vyzkoušim co se da
@Anonymní píše:
Pokusim, se ještě něco vymyslet.. Myslim ze v domě ji bude lépe než v útulku.. I když po te vet stránce to nebude pro mě lehké… Dekuju za typ určité vyzkoušim co se da
Bohužel to bývá drahé. Od švagrové kocour trpí na močové kameny a to lítají nejen stovky, ale tisíce ![]()
@Pantalaimon píše:
Hele, bílá barva se s hluchotou pojí, je to jakási genetická provázanost, jejíž podstatu už si nepamatuju, nicméně vet s tím stejně nic neudělá. Spíš jdi do lékárny a kup tam odčervení pro kočku a dej podle váhy a návodu. Veterinární léčiva mají už ve většině lékáren. Pokud ji jinak zjevně nic není, zbytečně zaplatíš za klinické vyšetření a verdikt hluchoty, s kterou stejně nikdo nic neudělá a ta kočka s tím může v pohodě žít.
Ano, právě jsem dnes koupila odcervivaci prášek.. Jenže to vypadá na ušní svrab a jak jsem už rikala finančně na tom ted nejsem dobře čekám na ID
@chs.jasmin píše:
Bohužel to bývá drahé. Od švagrové kocour trpí na močové kameny a to lítají nejen stovky, ale tisíce
Je to tezke.. Ale musím vyzkoušet vsechno jinak bych si to vycitala
@Anonymní píše:
Ano, právě jsem dnes koupila odcervivaci prášek.. Jenže to vypadá na ušní svrab a jak jsem už rikala finančně na tom ted nejsem dobře čekám na ID
A jeje, no tak to už je horší, to už chce doktora…
@Anonymní píše:
Utulek jsem zkoušela.. A zatím se neozyva.. Zkusim se domluvit… Konec konců nebude mít u me nejlepší kapsicky ani granulky ale bude napana v pelisku a hlavně bude mít svoje milujici doma.. Tak jdu nafotit tu sněhurku
Milující domov a panička je důležitější než ty nejlepší granule nebo maso na světě.
Máte dobré srdce
![]()
Chápu dobre úmysly, ale vážně si to spocitej, jestli na to mít budeš dlouhodobě. Písek, granule by měly mít aspoň jakous takous úroveň, kdyt tomu zvířeti člověk nechce zničit ledviny. A léčba koťat byla vždy nejdražší sranda, to je tuhle svrab, tam průjem, zánět v očích, kašel… jakmile to byla koťata z ulice, tak to první týdny fakt jelo jedno za druhým. Ale, co by mohlo jít, zkus kontaktovat nějaké kočičí spolky z okolí, když popises situaci, meli by ti být schopni s léčbou apod. vypomahat. Na klasický útulek bych se moc nespolehala, nebývají v tomto tak přuzni, ale zas by ti mohli poradit cenově dostupnou veterinu. ![]()
@Villanelle píše:
Chápu dobre úmysly, ale vážně si to spocitej, jestli na to mít budeš dlouhodobě. Písek, granule by měly mít aspoň jakous takous úroveň, kdyt tomu zvířeti člověk nechce zničit ledviny. A léčba koťat byla vždy nejdražší sranda, to je tuhle svrab, tam průjem, zánět v očích, kašel… jakmile to byla koťata z ulice, tak to první týdny fakt jelo jedno za druhým. Ale, co by mohlo jít, zkus kontaktovat nějaké kočičí spolky z okolí, když popises situaci, meli by ti být schopni s léčbou apod. vypomahat. Na klasický útulek bych se moc nespolehala, nebývají v tomto tak přuzni, ale zas by ti mohli poradit cenově dostupnou veterinu.
Dekuju, dekuju všem.. Vim ze to bude náročné ale jak říkám musím vyzkoušet vsechno
Neni dobre si pujcovat kvuli zvireti, kor pokud jsi bez penez a v ID. Kocce muzou pomoci i jinde a ty nebudes resit, ze zrovna nemas na splatku.
@Anonymní píše:
Utulek jsem zkoušela.. A zatím se neozyva.. Zkusim se domluvit… Konec konců nebude mít u me nejlepší kapsicky ani granulky ale bude napana v pelisku a hlavně bude mít svoje milujici doma.. Tak jdu nafotit tu sněhurku
Sněhurka…to by bylo pro ní pěkné jméno.
Omlouvám se zakladatelce, ale prosím opravdu bývají bílé koťata hluché? Máme asi 5 měsíčního kocourka bílého, šílené nahlas mnouka a celkově je dost agresivní
ta hluchota mě nenapadla
ale na čiči, zda se slyší ![]()
@marra2 no, mají k tomu určitě predispozice, jako bílí psi. Není to ale u všech, ani u většiny. Ze nahlas mnouka je u nas. ranyho kocoura normalni
dokážou řvát. Kdy se k vám dostal? Nešel třeba od matky moc brzo? Ti pak mívají různé vady psychického charakteru. Měla jsem kdysi britaka, nadhernej kocour, ale přežil jako jedinej z vrhu, piplali ho majitelé a už to bylo znát. Strašná mrcha
měla jsem jich celkem dost, co byla brzo bez mámy a vždycky v tom pak něco bylo, málokdy z toho vyrostla normalni kočka. ![]()
Kočičku si nechej, udělá ti spoustu radosti. A co se třeba někde poptat po podarovaní potřebných věcí k péči?🙂