Našla jsem bílé kotě, mohu jít na veterinu a zaplatit později?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17153
1.9.20 19:23
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem si půjčit.. Momentálně nikoho nemám, a věci také nemám, bydlim v Ostravě, snažím se ji pomoct jak jen mužů.. Vyzkousim ještě nejake kamarády

Obrátila bych se na nějakou organizaci jako kotě v nouzi, apod. Popřípadě zda máš FB, tak to přes nějakou takovou skupinku zmedializovat.
Přeji hodně štěstí a jsi moc hodná, že ji chceš pomoci :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
1.9.20 19:25

Hele, bílá barva se s hluchotou pojí, je to jakási genetická provázanost, jejíž podstatu už si nepamatuju, nicméně vet s tím stejně nic neudělá. Spíš jdi do lékárny a kup tam odčervení pro kočku a dej podle váhy a návodu. Veterinární léčiva mají už ve většině lékáren. Pokud ji jinak zjevně nic není, zbytečně zaplatíš za klinické vyšetření a verdikt hluchoty, s kterou stejně nikdo nic neudělá a ta kočka s tím může v pohodě žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.20 19:26
@chs.jasmin píše:
Obrátila bych se na nějakou organizaci jako kotě v nouzi, apod. Popřípadě zda máš FB, tak to přes nějakou takovou skupinku zmedializovat.
Přeji hodně štěstí a jsi moc hodná, že ji chceš pomoci :hug: :kytka:

Pokusim, se ještě něco vymyslet.. Myslim ze v domě ji bude lépe než v útulku.. I když po te vet stránce to nebude pro mě lehké… Dekuju za typ určité vyzkoušim co se da

• Citovat
  • Upravit
17153
1.9.20 19:28
@Anonymní píše:
Pokusim, se ještě něco vymyslet.. Myslim ze v domě ji bude lépe než v útulku.. I když po te vet stránce to nebude pro mě lehké… Dekuju za typ určité vyzkoušim co se da

Bohužel to bývá drahé. Od švagrové kocour trpí na močové kameny a to lítají nejen stovky, ale tisíce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.20 19:28
@Pantalaimon píše:
Hele, bílá barva se s hluchotou pojí, je to jakási genetická provázanost, jejíž podstatu už si nepamatuju, nicméně vet s tím stejně nic neudělá. Spíš jdi do lékárny a kup tam odčervení pro kočku a dej podle váhy a návodu. Veterinární léčiva mají už ve většině lékáren. Pokud ji jinak zjevně nic není, zbytečně zaplatíš za klinické vyšetření a verdikt hluchoty, s kterou stejně nikdo nic neudělá a ta kočka s tím může v pohodě žít.

Ano, právě jsem dnes koupila odcervivaci prášek.. Jenže to vypadá na ušní svrab a jak jsem už rikala finančně na tom ted nejsem dobře čekám na ID

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 19:30
@chs.jasmin píše:
Bohužel to bývá drahé. Od švagrové kocour trpí na močové kameny a to lítají nejen stovky, ale tisíce :roll:

Je to tezke.. Ale musím vyzkoušet vsechno jinak bych si to vycitala

• Citovat
  • Upravit
1695
1.9.20 19:32
@Anonymní píše:
Ano, právě jsem dnes koupila odcervivaci prášek.. Jenže to vypadá na ušní svrab a jak jsem už rikala finančně na tom ted nejsem dobře čekám na ID

A jeje, no tak to už je horší, to už chce doktora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
1.9.20 19:33
@Anonymní píše:
Utulek jsem zkoušela.. A zatím se neozyva.. Zkusim se domluvit… Konec konců nebude mít u me nejlepší kapsicky ani granulky ale bude napana v pelisku a hlavně bude mít svoje milujici doma.. Tak jdu nafotit tu sněhurku

Milující domov a panička je důležitější než ty nejlepší granule nebo maso na světě.
Máte dobré srdce :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
1.9.20 19:49

Chápu dobre úmysly, ale vážně si to spocitej, jestli na to mít budeš dlouhodobě. Písek, granule by měly mít aspoň jakous takous úroveň, kdyt tomu zvířeti člověk nechce zničit ledviny. A léčba koťat byla vždy nejdražší sranda, to je tuhle svrab, tam průjem, zánět v očích, kašel… jakmile to byla koťata z ulice, tak to první týdny fakt jelo jedno za druhým. Ale, co by mohlo jít, zkus kontaktovat nějaké kočičí spolky z okolí, když popises situaci, meli by ti být schopni s léčbou apod. vypomahat. Na klasický útulek bych se moc nespolehala, nebývají v tomto tak přuzni, ale zas by ti mohli poradit cenově dostupnou veterinu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.20 19:51
@Villanelle píše:
Chápu dobre úmysly, ale vážně si to spocitej, jestli na to mít budeš dlouhodobě. Písek, granule by měly mít aspoň jakous takous úroveň, kdyt tomu zvířeti člověk nechce zničit ledviny. A léčba koťat byla vždy nejdražší sranda, to je tuhle svrab, tam průjem, zánět v očích, kašel… jakmile to byla koťata z ulice, tak to první týdny fakt jelo jedno za druhým. Ale, co by mohlo jít, zkus kontaktovat nějaké kočičí spolky z okolí, když popises situaci, meli by ti být schopni s léčbou apod. vypomahat. Na klasický útulek bych se moc nespolehala, nebývají v tomto tak přuzni, ale zas by ti mohli poradit cenově dostupnou veterinu. :palec:

Dekuju, dekuju všem.. Vim ze to bude náročné ale jak říkám musím vyzkoušet vsechno

• Citovat
  • Upravit
678
1.9.20 20:42

Neni dobre si pujcovat kvuli zvireti, kor pokud jsi bez penez a v ID. Kocce muzou pomoci i jinde a ty nebudes resit, ze zrovna nemas na splatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
1.9.20 21:35
@Anonymní píše:
Utulek jsem zkoušela.. A zatím se neozyva.. Zkusim se domluvit… Konec konců nebude mít u me nejlepší kapsicky ani granulky ale bude napana v pelisku a hlavně bude mít svoje milujici doma.. Tak jdu nafotit tu sněhurku

Sněhurka…to by bylo pro ní pěkné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
1.9.20 22:14

Omlouvám se zakladatelce, ale prosím opravdu bývají bílé koťata hluché? Máme asi 5 měsíčního kocourka bílého, šílené nahlas mnouka a celkově je dost agresivní :think: ta hluchota mě nenapadla :think: ale na čiči, zda se slyší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
1.9.20 22:54

@marra2 no, mají k tomu určitě predispozice, jako bílí psi. Není to ale u všech, ani u většiny. Ze nahlas mnouka je u nas. ranyho kocoura normalni :lol: dokážou řvát. Kdy se k vám dostal? Nešel třeba od matky moc brzo? Ti pak mívají různé vady psychického charakteru. Měla jsem kdysi britaka, nadhernej kocour, ale přežil jako jedinej z vrhu, piplali ho majitelé a už to bylo znát. Strašná mrcha :srdce: měla jsem jich celkem dost, co byla brzo bez mámy a vždycky v tom pak něco bylo, málokdy z toho vyrostla normalni kočka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.9.20 00:06

Kočičku si nechej, udělá ti spoustu radosti. A co se třeba někde poptat po podarovaní potřebných věcí k péči?🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný