Našla jsem bílé kotě, mohu jít na veterinu a zaplatit později?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12889
2.9.20 07:10

@marra2 to poznáš. K nam bila se zelenyma ocima prisla uz dospela. Sedela, cumela do zahrady a vubec netusila, ze stojim za ni :) kolikrát jsem na ni sahla a ona chudak vyletela metr vysoko… a strasne nahlas mnoukala, oproti ostatnim strasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 08:38
@marra2 píše:
Omlouvám se zakladatelce, ale prosím opravdu bývají bílé koťata hluché? Máme asi 5 měsíčního kocourka bílého, šílené nahlas mnouka a celkově je dost agresivní :think: ta hluchota mě nenapadla :think: ale na čiči, zda se slyší :lol:

Do te doby než jsem toho pecka našla, tak jsem nikdy nic takiveho neslysela, pak jsem koukla na NET a bylo to jasné.. Navíc když ma modre očka je to pr
avděpodobne.. Třeba když spí zkuste ji zatleskat nad hlavou a uvidíte jestli se hne.. Nebo vzbudí… Sněhurka u toho spí jako by nic… A pokud se leka.. Zkuste na ni sahat tak aby vaší ruku viděla

• Citovat
  • Upravit
4037
2.9.20 11:46

Jses moc hodná, ale zvířata něco stojí a pokud nemáš, tak prostě nemáš… Zkusila bych se, jestli se ti do toho chce, obrátit na nějaké neziskovky co pomáhají zvířatům, nejde jen o veterinu teď, ale asi i do budoucna, a o jídlo a písek a nevím co všechno. V žádném případě bych se nezadluzovala ( 8o) a nezastavovala žádné věci. Kdyby přinejhorším došlo na ten útulek, tak tam ji taky asi nesezerou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 14:29

Tak dneska jsem videla u sousedky 4 koťata.. Byla jsem se Optát jestli ji náhodou jedno nechybí.. Řekla ze ne.. A videla jsem u ni jedno úplně stejně jako mám doma akorát se zelenyma očkama.. Řekla jsem ji že je mi jasné ze je to její kočička.. Ona to samozřejmě popřela.. A dodala že koťata bude prodávat.. Taková megera je mi jasné ze ona tu kocicku nechala v igelitce venku.. Protože je hluchá určité by ji nepřidala… Řekla jsem dané osobě ze ji udam za týrání zvířat

• Citovat
  • Upravit
56
2.9.20 17:22

To je zvláštní, asi týden dozadu někdo v jedné FB skupině nabízel bílou kočičku s modryma očima- taky hluchou, tak doufám že to není ona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 18:32
@Kiki-Frodík píše:
To je zvláštní, asi týden dozadu někdo v jedné FB skupině nabízel bílou kočičku s modryma očima- taky hluchou, tak doufám že to není ona…

Tak to ani nahodou nedarovala bych ji ani za nic.. Kamarád mi půjčil 1000 Kč a zítra jedem na veterinu :srdce: snad bude zdrava

• Citovat
  • Upravit
34322
2.9.20 19:51
@Anonymní píše:
Tak to ani nahodou nedarovala bych ji ani za nic.. Kamarád mi půjčil 1000 Kč a zítra jedem na veterinu :srdce: snad bude zdrava

Pokud je kotě čilé, veselé, žere a vypadá jak vypadá, tak žádnou veterinu nepotřebuje, resp. je úplně jedno, jestli tam pojedete teď nebo za 14 dní.

Protože kolikrát se člověk ani nenaděje a dostane odčervení, odblešení, očkování, kapky na oči, kapky na uši, probiotika, vitamíny… a vyleze odtamtud o pár tisícovek lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 20:14
@Lucie_Sx píše:
Pokud je kotě čilé, veselé, žere a vypadá jak vypadá, tak žádnou veterinu nepotřebuje, resp. je úplně jedno, jestli tam pojedete teď nebo za 14 dní.Protože kolikrát se člověk ani nenaděje a dostane odčervení, odblešení, očkování, kapky na oči, kapky na uši, probiotika, vitamíny… a vyleze odtamtud o pár tisícovek lehčí.

No to vim, ale myslim ze ma ušní svrab.. Tak at je v pohodě po te vet stránce :)

• Citovat
  • Upravit
6.9.20 16:39
@Anonymní píše:
Zdravím, za zkoušku rozhodně nic nedáte, kotě je nejspíše v ohrožení života. myslím že dobrá veterina, kde jim nejde jen o prachy by to zvládla na vaše požadavky, jelikož jim radši půjde o zdraví kotěte než peníze, ale takových veterin není tolik :( nejde jen o to že by mohlo být hluché ale může mít i jiné nemoci, může být například začervené nebo dokonce i jinak zraněné takže to chce pořádnou prohlídku. není možnost, že by jste si mohla od někoho peníze půjčit? nebo zastavit nějakou věc v zastavárně? :nevim: a chci vám poděkovat že se snažíte pomoct, moc takových lidí není :srdce: mohu se zeptat v jakém kraji bydlíte?

Když natrefite na rozumného veterináře, zminite se o finanční situaci a o tom že jste kotě našla tak by vám měl vyhovět. Já to řeším často, lidi mi do ordinace přinesou nalezence s tím že si ho klidně nechají ale nemají celou částku na počáteční ošetření, kastraci apod, vyhovim jim a domluvíme se na splátkách. Zkuste to, třeba to vyjde. Kotě nejspíš hluché bude, většina bílých koček s modrýma ockama jsou hluch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
11.9.20 21:54

Ahoj, zakladatelko.
Jak to dopadlo s kotatkem u veterináře? Vysetril ho a co zjistil? Mějte se spolu hezky, koťátko at ti dělá radost :* a přeji, ať vše dobře zvladate :kytka:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
11.9.20 21:59

Zvíře stojí spoustu peněz. Pokud nemáš na jedno ošetření, nenechávej si ji. Zní to možná drsně, ale je to tak. Nedovedu si představit, že bych svým zvířatům nemohla v případě nutnosti zaplatit léčbu. Když se něco stane, jde to do tisíců! Nemluvě o kvalitní stravě, tam je taky utopených peněz.

• Citovat
  • Upravit
59487
11.9.20 22:13

@puzzles bohužel, je to tak. Pokud počítá každou korunu tak je to nad její síly :? Prostě to bude velký zásah do rozpočtu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
10.11.20 21:09

Ahoj, zakladatelko.

Dáš nám vědět, jak to dopadlo s bílým kotatkem?

Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.20 22:02
@mimart píše:
Ahoj, zakladatelko.

Dáš nám vědět, jak to dopadlo s bílým kotatkem?

Díky!!

Zdravím,
Tak kotatko jsem dala do kočičiho spolku, slibovaly posilani fotek ale nic z toho nakonec řekly ze ma novou rodinu.. Tak snad ano.. Ale koukaly skrz prsty jako bych mohla za to ze ho vyhodily a já prostě nemám finance na léčbu uši… Ale doufám ze Se ma Fajn :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1494
11.11.20 15:10

Děkuju za odpověď!!

Tak snad se má koťátko opravdu dobře, přeju mu to :srdce:
A ty jsi zlatá, že ses postarala a nebyl ti lhostejný jeho osud :andel: děkuji i za koťátko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný