Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@marra2 to poznáš. K nam bila se zelenyma ocima prisla uz dospela. Sedela, cumela do zahrady a vubec netusila, ze stojim za ni
kolikrát jsem na ni sahla a ona chudak vyletela metr vysoko… a strasne nahlas mnoukala, oproti ostatnim strasne.
@marra2 píše:
Omlouvám se zakladatelce, ale prosím opravdu bývají bílé koťata hluché? Máme asi 5 měsíčního kocourka bílého, šílené nahlas mnouka a celkově je dost agresivníta hluchota mě nenapadla
ale na čiči, zda se slyší
Do te doby než jsem toho pecka našla, tak jsem nikdy nic takiveho neslysela, pak jsem koukla na NET a bylo to jasné.. Navíc když ma modre očka je to pr
avděpodobne.. Třeba když spí zkuste ji zatleskat nad hlavou a uvidíte jestli se hne.. Nebo vzbudí… Sněhurka u toho spí jako by nic… A pokud se leka.. Zkuste na ni sahat tak aby vaší ruku viděla
Jses moc hodná, ale zvířata něco stojí a pokud nemáš, tak prostě nemáš… Zkusila bych se, jestli se ti do toho chce, obrátit na nějaké neziskovky co pomáhají zvířatům, nejde jen o veterinu teď, ale asi i do budoucna, a o jídlo a písek a nevím co všechno. V žádném případě bych se nezadluzovala (
) a nezastavovala žádné věci. Kdyby přinejhorším došlo na ten útulek, tak tam ji taky asi nesezerou, ne?
Tak dneska jsem videla u sousedky 4 koťata.. Byla jsem se Optát jestli ji náhodou jedno nechybí.. Řekla ze ne.. A videla jsem u ni jedno úplně stejně jako mám doma akorát se zelenyma očkama.. Řekla jsem ji že je mi jasné ze je to její kočička.. Ona to samozřejmě popřela.. A dodala že koťata bude prodávat.. Taková megera je mi jasné ze ona tu kocicku nechala v igelitce venku.. Protože je hluchá určité by ji nepřidala… Řekla jsem dané osobě ze ji udam za týrání zvířat
To je zvláštní, asi týden dozadu někdo v jedné FB skupině nabízel bílou kočičku s modryma očima- taky hluchou, tak doufám že to není ona…
@Kiki-Frodík píše:
To je zvláštní, asi týden dozadu někdo v jedné FB skupině nabízel bílou kočičku s modryma očima- taky hluchou, tak doufám že to není ona…
Tak to ani nahodou nedarovala bych ji ani za nic.. Kamarád mi půjčil 1000 Kč a zítra jedem na veterinu
snad bude zdrava
@Anonymní píše:
Tak to ani nahodou nedarovala bych ji ani za nic.. Kamarád mi půjčil 1000 Kč a zítra jedem na veterinusnad bude zdrava
Pokud je kotě čilé, veselé, žere a vypadá jak vypadá, tak žádnou veterinu nepotřebuje, resp. je úplně jedno, jestli tam pojedete teď nebo za 14 dní.
Protože kolikrát se člověk ani nenaděje a dostane odčervení, odblešení, očkování, kapky na oči, kapky na uši, probiotika, vitamíny… a vyleze odtamtud o pár tisícovek lehčí.
@Lucie_Sx píše:
Pokud je kotě čilé, veselé, žere a vypadá jak vypadá, tak žádnou veterinu nepotřebuje, resp. je úplně jedno, jestli tam pojedete teď nebo za 14 dní.Protože kolikrát se člověk ani nenaděje a dostane odčervení, odblešení, očkování, kapky na oči, kapky na uši, probiotika, vitamíny… a vyleze odtamtud o pár tisícovek lehčí.
No to vim, ale myslim ze ma ušní svrab.. Tak at je v pohodě po te vet stránce ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, za zkoušku rozhodně nic nedáte, kotě je nejspíše v ohrožení života. myslím že dobrá veterina, kde jim nejde jen o prachy by to zvládla na vaše požadavky, jelikož jim radši půjde o zdraví kotěte než peníze, ale takových veterin není toliknejde jen o to že by mohlo být hluché ale může mít i jiné nemoci, může být například začervené nebo dokonce i jinak zraněné takže to chce pořádnou prohlídku. není možnost, že by jste si mohla od někoho peníze půjčit? nebo zastavit nějakou věc v zastavárně?
a chci vám poděkovat že se snažíte pomoct, moc takových lidí není
mohu se zeptat v jakém kraji bydlíte?
Když natrefite na rozumného veterináře, zminite se o finanční situaci a o tom že jste kotě našla tak by vám měl vyhovět. Já to řeším často, lidi mi do ordinace přinesou nalezence s tím že si ho klidně nechají ale nemají celou částku na počáteční ošetření, kastraci apod, vyhovim jim a domluvíme se na splátkách. Zkuste to, třeba to vyjde. Kotě nejspíš hluché bude, většina bílých koček s modrýma ockama jsou hluch.
Ahoj, zakladatelko.
Jak to dopadlo s kotatkem u veterináře? Vysetril ho a co zjistil? Mějte se spolu hezky, koťátko at ti dělá radost
a přeji, ať vše dobře zvladate
!!
Zvíře stojí spoustu peněz. Pokud nemáš na jedno ošetření, nenechávej si ji. Zní to možná drsně, ale je to tak. Nedovedu si představit, že bych svým zvířatům nemohla v případě nutnosti zaplatit léčbu. Když se něco stane, jde to do tisíců! Nemluvě o kvalitní stravě, tam je taky utopených peněz.
@puzzles bohužel, je to tak. Pokud počítá každou korunu tak je to nad její síly
Prostě to bude velký zásah do rozpočtu ![]()
Ahoj, zakladatelko.
Dáš nám vědět, jak to dopadlo s bílým kotatkem?
Díky!!
@mimart píše:
Ahoj, zakladatelko.Dáš nám vědět, jak to dopadlo s bílým kotatkem?
Díky!!
Zdravím,
Tak kotatko jsem dala do kočičiho spolku, slibovaly posilani fotek ale nic z toho nakonec řekly ze ma novou rodinu.. Tak snad ano.. Ale koukaly skrz prsty jako bych mohla za to ze ho vyhodily a já prostě nemám finance na léčbu uši… Ale doufám ze Se ma Fajn ![]()
Děkuju za odpověď!!
Tak snad se má koťátko opravdu dobře, přeju mu to ![]()
A ty jsi zlatá, že ses postarala a nebyl ti lhostejný jeho osud
děkuji i za koťátko ![]()