Bílý hlen v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1478
9.9.13 15:19

Bílý hlen v těhotenství

Ahoj holky. Nechtěla jsem zakládat diskusi, ale potřebuji poradit. Už asi 14 dní mi odchází takový bílý trochu do žluta soplovité konzistence hlen ( vím zní to hrozně proto jsem to tu nechtěla řešít :oops: :oops: :oops: ). Před 8 dny jsem byla na gynekologii a tak jsem to řekla. Doktorka mi k tomu nic neřekla a předepsala mi globule MACMIROR COMPLEX na zánět. Dělali mi i stěry a ty byli v pořádku. Jenže jsem je dobrala a žádný účinek to nemělo. Ani mi to jako zánět nepřipadá. Nijak to nezapáchá ani nesvědí prostě nic. Nevíte co by to mohlo být? Prědem děkuji za rady a omlouvám se za né moc dobré téma :oops:

Příspěvek upraven 09.09.13 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
9.9.13 15:22

Nemám moc co k tématu, jen mě napadá možnost kvasinek…??

Každopádně chválím za intimní téma neanonymně, víc takových :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.9.13 15:25

@mc.ellinka
mi bylo receno, ze pokud to nezapacha, nesvedi a ani nijak jinak neobtezuje atd. takze je to normalni :nevim:
samozrejme nedokazu presne posoudit podle toho popisu, jestli se jedna o to same :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
9.9.13 15:26

@Seizdra právě že jsem měla výtěry v pořádku. To jsem ještě zapomněla napsat.
Jinak moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
9.9.13 15:27

@Ali-Ali děkuji já asi potřebuji trochu uklidnit. Moc se mi to totiž nelíbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
9.9.13 15:28

@mc.ellinka bojuji s tim cele tehotenstvi, globule jsem mela stejne jako ty, jeste pak nejake prusvitne. Asi po mesici co se nedarilo ten vytok zlikvidovat mi nabrali kultivaci a vse bylo negativni.. Takze proste zvysena sekrece v tehotenstvi a hotovo :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
9.9.13 15:32

@Blondýna007 a ty jsi měla také ty hleny? Já jestli nemám tedy také jen zvýšenou sektaci. Jinak výtok totiž vůbec nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
9.9.13 15:34
@mc.ellinka píše:
@Blondýna007 a ty jsi měla také ty hleny? Já jestli nemám tedy také jen zvýšenou sektaci. Jinak výtok totiž vůbec nemám :nevim:

jo a mam to do ted ;) 34+2 ;)!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.9.13 15:36

Já si myslím že pokud stěry vyšly v pořádku tak je to fakt jen zvýšená sekrece v těhoteství…dr. o tom mluví pokaždé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
9.9.13 15:36

@Blondýna007 dobře děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
9.9.13 15:37

@Dice děkuji :-) moje Dr. Je strašně málo mluvná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
9.9.13 15:42

@mc.ellinka Taky jsem to měla v obou těhu. Bylo mi řečeno, že je to normální (pokud to nesvědí a nezapáchá). Měla jsem to až do porodu a to zhruba od 10tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
9.9.13 15:43

@Jenda33 děkuji. Tak to jsem ráda že to nic neni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.9.13 16:19

Ahoj,
nechci strasit a taky mi bylo receno, ze to je normalni. Bohuzel nevim proc muj drahy dr delal taky nejake pofiderni stery, ktere byly v poradku a nacpal vzdy jen ten zatraceny MACMIROR snad pri kazde stiznosti. Pak jsem presla k jine dr ktera delala stery asi poradne a vznikl z toho zlaty stafylokokus a ureoplasma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
9.9.13 16:45

@petka.ka já mám moc dobrou doktorku. Takže jí věřím. Bude mi dělat stěry ještě jendnou v říjnu. Tak uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí