Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Nechtěla jsem zakládat diskusi, ale potřebuji poradit. Už asi 14 dní mi odchází takový bílý trochu do žluta soplovité konzistence hlen ( vím zní to hrozně proto jsem to tu nechtěla řešít
). Před 8 dny jsem byla na gynekologii a tak jsem to řekla. Doktorka mi k tomu nic neřekla a předepsala mi globule MACMIROR COMPLEX na zánět. Dělali mi i stěry a ty byli v pořádku. Jenže jsem je dobrala a žádný účinek to nemělo. Ani mi to jako zánět nepřipadá. Nijak to nezapáchá ani nesvědí prostě nic. Nevíte co by to mohlo být? Prědem děkuji za rady a omlouvám se za né moc dobré téma ![]()
Příspěvek upraven 09.09.13 v 15:27
Nemám moc co k tématu, jen mě napadá možnost kvasinek…??
Každopádně chválím za intimní téma neanonymně, víc takových ![]()
@mc.ellinka
mi bylo receno, ze pokud to nezapacha, nesvedi a ani nijak jinak neobtezuje atd. takze je to normalni ![]()
samozrejme nedokazu presne posoudit podle toho popisu, jestli se jedna o to same ![]()
@Seizdra právě že jsem měla výtěry v pořádku. To jsem ještě zapomněla napsat.
Jinak moc děkuji ![]()
@Ali-Ali děkuji já asi potřebuji trochu uklidnit. Moc se mi to totiž nelíbí ![]()
@mc.ellinka bojuji s tim cele tehotenstvi, globule jsem mela stejne jako ty, jeste pak nejake prusvitne. Asi po mesici co se nedarilo ten vytok zlikvidovat mi nabrali kultivaci a vse bylo negativni.. Takze proste zvysena sekrece v tehotenstvi a hotovo
!
@Blondýna007 a ty jsi měla také ty hleny? Já jestli nemám tedy také jen zvýšenou sektaci. Jinak výtok totiž vůbec nemám ![]()
@mc.ellinka píše:
@Blondýna007 a ty jsi měla také ty hleny? Já jestli nemám tedy také jen zvýšenou sektaci. Jinak výtok totiž vůbec nemám
jo a mam to do ted
34+2
!!
Já si myslím že pokud stěry vyšly v pořádku tak je to fakt jen zvýšená sekrece v těhoteství…dr. o tom mluví pokaždé ![]()
@mc.ellinka Taky jsem to měla v obou těhu. Bylo mi řečeno, že je to normální (pokud to nesvědí a nezapáchá). Měla jsem to až do porodu a to zhruba od 10tt.
Ahoj,
nechci strasit a taky mi bylo receno, ze to je normalni. Bohuzel nevim proc muj drahy dr delal taky nejake pofiderni stery, ktere byly v poradku a nacpal vzdy jen ten zatraceny MACMIROR snad pri kazde stiznosti. Pak jsem presla k jine dr ktera delala stery asi poradne a vznikl z toho zlaty stafylokokus a ureoplasma…
@petka.ka já mám moc dobrou doktorku. Takže jí věřím. Bude mi dělat stěry ještě jendnou v říjnu. Tak uvidím ![]()