Bílý šum - 12 hodin

28.10.19 23:13

Bílý šum - 12 hodin

Dobrý večer všem maminkám i tatínkům. Cca před půl rokem jsem na You Tube založil kanál 12hodin **** a začal vytvářet a nahrávat videa sevzajímavými zvuky a hodně také s Bílým šumem.

Do dnešního dne, jsem vytvořil zhruba 350 videí v různých kategoriích. Tak pokud byste chtěli vyzkoušet nějaký 12 hodinový zvuk, na uspání a klidný spánek Vašeho miminka, můžete otestovat.

Nasbíral jsem již nějaké ohlasy a kupodivu byly všechny kladné… Proto budu velice rád, pokud i Vám některý ze zvuků pomůže a podělíte se s námi, který z nich Vám funguje nejlépe.

Děkuji
S přáním krásného dne
Ladislav Bagári

Edit adminem - smazaný odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1364
28.10.19 23:17

Já Teda poustim bílý sum, ale nikdy ne na YouTube, aby spalo dítě s mobilem/tabletem s WiFi u hlavy. Vždy na spaní dávám režim letadlo a sum poustim z aplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.10.19 23:51

No, moje dcera milovala zvuk fenu. Ale musel byt pusteny realny fen. Jak jsem to pustila z mobilu, pocitace nebo MP3, tak zacala zase plakat. Nebo se probudila.

Takze za mne dobry napad, ale nam se to neosvedcilo a prvnich x tydnu po narozeni u nas bezel fen skoro nonstop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
29.10.19 06:42

U nás funguje vysavač a šicí stroj. Ale taky jen reálně a navíc pořádně nahlas. Když jsem to zkusila nahrát a pak potichu pustit, tak nic. No a takovej kravál fakt 12 hodin poslouchat nebudu :) ale ani tak to doma nepoustime jen tak za účelem uklidnění dítěte. Spíš jsem se naučila jít vysavat nebo šít ve chvílích, kdy to dítě nejde uklidnit. Mám to pak 2v1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
29.10.19 08:35

@Terez001 to mě nenapadlo dát režim Letadlo, díky za tip… zrovna v noci jsem nad tím přemýšlela, že má stále mobil skoro u hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí