Bílý šum - nevěřila jsem

310
27.6.13 16:26

bílý šum-nevěřila jsem

Zdravím maminky :mavam:
Začnu od začátku. Mám 6měs. syna a od konce 6 nedělí mi začal špatně spát přes den, v noci to bylo ok, ale někdy mi usínal až kolem 24h, což bylo opravdu hrozné 8oNěkdy se dokonce stalo, že nespal i 12h a to už bylo opravdu na Chocholouška :roll: Časem se to zlepšilo, začal mi spát 3×denně po cca 30min.No,je pravda, že byl i den, kdy spal třeba jen jednou, ale i za to jsem byla ráda. Pak jsem se někde dočetla o bílém šupu a o knížce „nejšťastnější miminko v okolí“,našla jsem odkazy na stáhnutí, ale po hodinovém usílí to nešlo a já neměla čas tvrdnout u pc a časem na to zapomněla.
Dnes, když malej odpoledne usnul, jsem tu pročítala nějakou diskuzi a byla řeč o bílém šumu a o zmiňované knížce. Tak jsem dnes úspěšně stáhla(jak šum, tak i knížku) a začla jsem číst.
No, upřímně, vůbec jsem tomu nevěřila, ale řekla jsem si, že za zkoušku nic nedám :nevim: Malej si mnul oči a tak jsem se rozhodla, že to zkusím podle knížky :mrgreen: Narvala jsem ho do zavinovačky(doslova narvala, nohy mu trochu koukaly :lol: ),kolíbala v náručí, pustila šum a dala prso.
No, do 5min byl tuhej 8o Kdybych tohle věděla dřív, tak jsem si ušetřila spoustu času a nervů s uspáváním :zed:
Děkuji všem, co si toto přečetli celé, nějak jsem se rozepsala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
236
27.6.13 16:29

Www. uspavac. cz :palec:

Příspěvek upraven 27.06.13 v 16:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
27.6.13 16:30

Ahoj, měli jsme to taky tak :-) nám ale stačil vysavač, digestoř nebo fén :-)
A taky jsem si řikala, jak jsem hloupá když po 2 měsících řevu protože neuměl usínat jsme zkusili zavinout podle Karpa a světe div se najednou spal jak zabitej i 8 hodin v kuse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.13 16:31

U nás teda šum vůbec, jedině nahlas nějaký rock a metal. Nejradši má iné kafe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.6.13 16:31

Taky nedám na bílý šum dopustit. teď už není třeba, ale cca před rokem začala malá špatně usínat, ani v autě jí to nešlo a bílý šum nás zachránil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
27.6.13 16:32
  • Citovat
  • Upravit
2383
27.6.13 16:39

Taky jsem vysávala a malej usnul… Tak teď frčíme na uspavač. cz a díky bohu za to! A než odcházíme z domu, tak malému v chodbě pouštím ruční vysavač :palec: a během minutky chrní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
27.6.13 16:47

Nase mala nesnesla byt zavinuta, sum na ni taky moc nepusobil, jen asi prvni dva mesice ale pak uz ne :nevim: nejvic pomohlo, kdyz jsem ji dala spat do pokoje uplne samotnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
27.6.13 17:01

No, @zeleny čaj tam mi to nešlo vůbec pustit :nevim: Stáhla jsem z uložto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
27.6.13 17:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
27.6.13 17:04

Já pouštěla malé toto http://www.youtube.com/watch?… a taky to zabralo, ale už jsme to dlouho nepotřebovali..malá usne sama, stačí dát do postýlky a ticho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sysel-v-tísni
27.6.13 17:10

Šum nám fungoval tak do čtyř pěti měsíců, pak už nepomohlo nic :( Ale snad všechny maminy kolem mě si to pochvalovaly, jak to na jejich děti báječně zabírá…

• Citovat
  • Upravit
6842
27.6.13 17:10

Zhruba do 6 měsíců jsem fén neměla v koupelně, ale pohotovostně v ložnici na parapetu :mrgreen: fungovalo to skvěle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
27.6.13 17:12

No, mě spíš odrazovalo to, že bych měla pouštět nějaký šum 8o. Syn totiž nejčastěji usne, když je naprosté ticho(nebojte, snažila jsem se mu to narušit, aby si nezvykal, ale jinak prostě nezabral a bylo to pak ještě horší).Když úplně zabere, tak už je to pak jedno, ale než zabere, tak potřebuje mít ticho :nevim:
Jak dloho jim to necháváte šumět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
27.6.13 17:23

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek