Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem 4 měsíce od porodu. Ještě jsem nedostala menstruaci. 1.9. proběhl první a i posledni sex od porodu, jelikož mě to trochu ještě bolí. Styk proběhl přerušovaně. S manželem praktikujeme přerušovanou soulož 7 let a nic se nestalo. Potom jsem tedy otěhotněla hned napoprvé, ale to je zase jiná.
6.9. jsem byla na gyndě a doktor mi řekl, že vidí vysokou děložní sliznici a ze si myslí, že brzy dostanu menstruaci. Nedalo mi to a začla jsem si googlit co znamená vysoká sliznice a prý muze značit i těhotenství. Od 8.9. do 11.9. mě bolel podbřišek, stehna a bedra. Od porodu jsem dole tak nějak suchá, jen občas jsem měla sem tam nějaký výtok. A dnes jsem objevila bílý výtok.
Mám dojem, že něco podobnýho jsem měla i pri prvním těhotenství. No mě by kleplo. Byt 4 měsíce od porodu znova těhotná z jednoho jediného přerušovaného sexu, který 7 let vycházel. A plnně kojim. Řekněte mi prosím, že podobný vytok může být i před menstruaci. Jinak dnes je to 11 dnů od styku a těhotensky test s citlivostí 10 byl negativní.
Nedali byste mi sem prosím fotku třeba jaký hlen značí těhotenství? Nebo jaky je normální před menstruací? 😀
Jo taky sme přerušovali 5 let bez nehody a teď tady nám naše 10 měsíční štěstí a při plným kojení.