Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chtěla bych se zeptat, jak dlouho jste dávali Bio Gaia?? Naše dr. říkala, že je na posílení imunity můžeme dávat klidně do roku. Tak nevím. Malé je sedm měsíců. V šesti nám kapky došly a tak jsem přestala dávat, žádná změna. Pak byla malinká dvakrát nastydlá a blinkala rýmu. Manžel si usmyslel, že to ty kapky a přivezl nám je ze služebky ze Slovenska. Je nám 7 měsíců a nechci jí je znovu dávat. Myslím, že na imunitu jsou, ale v 7 měsících již zbytečné.
Napište názor. Moc děkuji.
My davali asi do 5ti mesicum spis na prdiky, ale klidne je davej dal, na nas byli dost drahy.
ahoj, jsou to probiotika, ty jen prospějou tak když je máš doma tak proč je prckovi nedáš teda.. já mám doma ještě asi troje, co mi dovezla kámoška z bulharska a pro mě to tedy smysl má
Ahoj..
já je dávala jen týden a během té doby se malý osypal vyrážkou po celém tělíčku.. Tak spíš než odpověď zakladatelce bych se sama chtěla zeptat.. nestalo se to někomu z vás taky? Dík..
AngelinaBalerina píše:
ahoj, jsou to probiotika, ty jen prospějou tak když je máš doma tak proč je prckovi nedáš teda.. já mám doma ještě asi troje, co mi dovezla kámoška z bulharska a pro mě to tedy smysl má
Měla jsem strach, jestli nejsou návykový, ale ted jsem pročítala a pročítala a budu dávat dál. Díky.
Limo.nada píše:
Ahoj..
já je dávala jen týden a během té doby se malý osypal vyrážkou po celém tělíčku.. Tak spíš než odpověď zakladatelce bych se sama chtěla zeptat.. nestalo se to někomu z vás taky? Dík..
Nám se nic takového nestalo. Malinké opravdu prospěly ![]()