Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mužete mi prosím někdo poradit, kde je možné v Praze koupit bio maso (kuřecí apod.).
Moc děkuji za radu
Míša V.
Bio hovězí celkem běžně mívají v hyparmarketech (osobně jsem ho viděla v Bille, v hypernově, Intersparu) a jinak kuřecí jsem sehnala párkrát v Albiu.
Katka
Bio-maso jedině v supermarketech a co se týče kuřecího, to jsem nikde v Praze nenašla. Na doporučení kupuji Vodňanské kuře /je na něm fotka Kateriny Neumannové/. Kuřata jsou krmený kukuřičnou moukou a jsou drobnější, nejsou vyhnaný moučkama.
Prodejnu Albio bohužel neznám.
Pridavam jen prakticky odkaz na biovyrobky, je zde mozne dohledat se ruznych biofarem v okoli - www.biospotrebitel.cz, ale sehnat biokureci opravdu neni jednoduche. Pred par mesici jsem ho videla v nabidce v MAKRU (za cenu asi 300 kc za kilo:-( ). Tenkrat jsem to povazovala za priliz drahe, ted chci ale zacit varit nasemu 9-ti mesicnimu prckovi a tak se tam zitra rozjedu. Uvidime.
Ahoj holky, oživuji tuto starou diskusi. malé se snažíme dávat vše bio. řekli jsme si, že těch jedů do sebe za život dá ještě spoustu v normálních jídlech. o víkendu chodíme do holešovic pro zeleninu nebo na farmářské trhy. ale problém je sehnat bio maso. někdy v bille mají, někdy ne, někdy musíme do inersparu.. ale člověk neví, když tam jede, zda ho pořídí. víte někdo, kde se dá 100% koupit v Praze bio maso? a nejen kuřecí? díky