BIO maso, kde v Praze?

441
22.5.08 17:46

BIO maso, kde v Praze?

Mužete mi prosím někdo poradit, kde je možné v Praze koupit bio maso (kuřecí apod.).

Moc děkuji za radu

Míša V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1084
22.5.08 22:10

Bio hovězí celkem běžně mívají v hyparmarketech (osobně jsem ho viděla v Bille, v hypernově, Intersparu) a jinak kuřecí jsem sehnala párkrát v Albiu.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.5.08 12:19

Bio-maso jedině v supermarketech a co se týče kuřecího, to jsem nikde v Praze nenašla. Na doporučení kupuji Vodňanské kuře /je na něm fotka Kateriny Neumannové/. Kuřata jsou krmený kukuřičnou moukou a jsou drobnější, nejsou vyhnaný moučkama.
Prodejnu Albio bohužel neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.08 19:29

Bio maso kupuju v Albertu v Nebusicich :wink:

• Citovat
  • Upravit
8
26.8.08 20:27

Pridavam jen prakticky odkaz na biovyrobky, je zde mozne dohledat se ruznych biofarem v okoli - www.biospotrebitel.cz, ale sehnat biokureci opravdu neni jednoduche. Pred par mesici jsem ho videla v nabidce v MAKRU (za cenu asi 300 kc za kilo:-( ). Tenkrat jsem to povazovala za priliz drahe, ted chci ale zacit varit nasemu 9-ti mesicnimu prckovi a tak se tam zitra rozjedu. Uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
14.1.13 14:20

Ahoj holky, oživuji tuto starou diskusi. malé se snažíme dávat vše bio. řekli jsme si, že těch jedů do sebe za život dá ještě spoustu v normálních jídlech. o víkendu chodíme do holešovic pro zeleninu nebo na farmářské trhy. ale problém je sehnat bio maso. někdy v bille mají, někdy ne, někdy musíme do inersparu.. ale člověk neví, když tam jede, zda ho pořídí. víte někdo, kde se dá 100% koupit v Praze bio maso? a nejen kuřecí? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí