Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Můj 3měsíční syn je plně kojený a už přes měsíc se trápí se zácpou. Vůbec nekakal sám, trápil se. Co dva dny jsem mu pomáhala trubičkou, stolici má hodně hustou. Už 14dní na doporučení pediatra kapeme BioGaiu a od včera se to lepší, už 3× kakal sám. Kapičky doporučuju ![]()
@belgičanka píše:
Můj 3měsíční syn je plně kojený a už přes měsíc se trápí se zácpou. Vůbec nekakal sám, trápil se. Co dva dny jsem mu pomáhala trubičkou, stolici má hodně hustou. Už 14dní na doporučení pediatra kapeme BioGaiu a od včera se to lepší, už 3× kakal sám. Kapičky doporučuju
Zdravím taky se mi malá furt zacpava 😕už jsme taky měnili mlicko že sunaru na bebu ale stejně na prd..ty kapky jsou na předpis či prodejne v lékárně?😕díky za odpověď
když jsem přecházela na UM, tak mi doktor doporučil aby malá dost pila, aby právě neměla zácpu, protože UM bývají hodně syté ![]()
@eM91 píše:
když jsem přecházela na UM, tak mi doktor doporučil aby malá dost pila, aby právě neměla zácpu, protože UM bývají hodně syté
To malá taky dost vypije a stejně no na prd něco ji vadi a nemůžu přijít co des bes v noci se mi kroutí budi spinká na bříšku jde vidět že bolí asi 😕jak často dáváš UM ?a značku?
@Juli38 dávám sunar komplex, dneska už jenom rána
ale když jsem začala, bylo malé 6 týdnů. Dávky byly 90 ml po 7-8 hodinách. A prdí normálně?
@eM91 píše:
@Juli38 dávám sunar komplex, dneska už jenom ránaale když jsem začala, bylo malé 6 týdnů. Dávky byly 90 ml po 7-8 hodinách. A prdí normálně?
Hmm třeba se to srovná asi více jogurty atd.pisou olej do jídel no musíme to vychytat
díky ![]()
@Juli38 ještě jsem si vzpomněla, že když se malá narodila, taková starší sousedka mi říkala, že na zácpu u malých dětí se dělá vývar z rýže
ale nevím jestli to opravdu funguje ![]()