Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Prosím o radu… Koupila jsem malé v lékárně kapičky BioGaia Protectis… A v příbalovém letáku nic nepsali o tom že by měli být v ledničce a ani v lékárně manželovi nic nikdo neřekl takže jsem je týden měla normálně venku, myslíte že to vadí? Já jsem z toho jelen jelikož už jsem na netu i našla že jsou nějaké nové kapičky BioGaia které v ledničce být nemusí ale co je na tom pravdy netuším…
@kotrmelinka píše:
Prosím o radu… Koupila jsem malé v lékárně kapičky BioGaia Protectis… A v příbalovém letáku nic nepsali o tom že by měli být v ledničce a ani v lékárně manželovi nic nikdo neřekl takže jsem je týden měla normálně venku, myslíte že to vadí? Já jsem z toho jelen jelikož už jsem na netu i našla že jsou nějaké nové kapičky BioGaia které v ledničce být nemusí ale co je na tom pravdy netuším…
Do 25 stupnu, staci se podivat na info ke kapickam
@kotrmelinka Ahoj, specifikace hovoří takto:
„Skladování:
Uchovávejte při teplotě do 25° C, mimo dosah a dohled dětí. Otevřená lahvička má být spotřebována během 3 měsíců.“ ![]()
Já do letáčku koukala, taky jsem tam našla do 25 stupňů ale jinde na diskuzích zase že v lednici tak jsem z toho byla jelen…
Ti, co pisou ty letacky, vedi samozrejme nejlip, to je prece jasny ![]()
Aha, pozor, mrkni na otazku c. 2…na web probioticke kapky CZ..je to zmateny, vypada, ze jsou snad dva druhy?? nevim, co mas Ty, ja mam Protectis…, v cem je rozdil nevim, ale design je stejny
, u jednych chybi napis Protectis. Nedovoluje mi sem vlozit cely odkaz, asi kvuli spamum, ale podivej na casto kladene otazky. Kazdopadne v letaku by to melo byt spravne.
Myslím, že tady někde v diskuzích jsem zaregistrovala, že jsou opravdu dva druhy kapek - do lednice a bez lednice (rozdíl prý je i v ceně). Já mám přímo na kapkách (či v letáku?, prostě někde jsem to tam našla), že uchovávat do 25st.
Novější jsou Protectis a ty v lednici být nemusí. Mě v lékárně řekli, že výrobce změnil majitele a technologii a tyhle nové už v lednici být nemusí.
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat jestli jste si kapky pro miminko naordinovaly sami, nebo jste se radily se svým pediatrem? Naše mimi má tři týdny a prdíky nás trochu trápí, hlavně když mimi tlačí tak pak ublinkává - třeba i dvě hodiny po kojení. Začali jsme podávat kapky espumisan jen před nočním kojením kdy je to nejhorší a myslím že i zabraly. Tak jestli bio G. to trávení upraví, i když bych je spíš podávala preventivně.. ![]()
Děkuji ![]()
Bio Gaia jsou probiotické kapky, které nejsou na předpis a můžeš je tedy svému miminku dát. Fungují při nadýmání, mohou pomoct i při potížím s kakáním. Dávají se jednou denně, nejlépe vždy ve stejnou dobu.
Jak píšeš o Espumisanu, tak ten se má dávat před každým krmením cca 5-10kapek. Obojí bych nekombinovala.
Ublinkávání může být z různých důvodů, jeden z nich je bohužel reflux, ale to je jen jeden z příznaků.
Ja bez doktorka.nase je neschopna blbka co si mele svoje a biogaia ani nezna!!!urcite pomohou. mohla bych o kolice napsat knizku:-)nase mala ji mela 4mesice silenou a dalsi dva jeste vecer byly problemy.po biogaia bylo brisko lepsi. davame je porad ale kvuli imunite.ted ji budou dva a mela trikrat rymu. z toho dvakrat jen jednodenni(takze asi nejaka alergicka).takze i na imunitu v tomto pocasi doporucuji
Jeste muzes vyzkouset infacol.je super. a nejvetsi vyhoda je, ze se zadny jeho latky nevstrebavaji do tela.jen to projde rovnou do strev, a zase odchazi. doporucil mi ho nas skvelej lekarnik.