Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Vím že jsou bez předpisu, ale nechci malou hustit každý týden jiným preparatem..
Momentálně máme po dvouhodinovém pláči a klid je jen u prsu tak doufám že zbytek noci proběhne potichu a hned zítra zkusím naši doktorku-od toho ji máme
Máme měsíční miminko, po týdnu/14 dnech začaly trávicí potíže a na doporučení nám kapky bio gaia skvěle zabraly, chlapeček se večer nekroutí, krásně si sám prdí a kaká
Takže, pro maminky, které se rozhodují, můžu za nás 100% doporučit ![]()
Nakonec jsme je taky nasadili.. Naše Dr. říkala když lactobac. tak Bio Gaia. Kombinujeme se Sab Simpl. protože má mímo celodenně Frejkovu peřinku a moc volnosti v ní nemá tak aby se ji dobře prdělo
Navíc od nového roku rapidně zlevnili, 10ml stojí asi 395,– Takže za nás taky ![]()
Holky co kojite, muzu dat kapicky mezi kojenim nebo musim vzdy s kojenim, obcas ublinknem, tak, abych mela jistotu, ze je nedam zbytecne? Diky
@a1j2a3 píše:
Dávala sem je každý ráno před kojením
Ja taky tak.
Já jsem dávala nezávisle na kojení. každopádně časem jsem se setkala s názorem, že pokud maminka kojí, je zbytečné kupovat kapičky pro prcky, které jsou dost předražené, a je lepší, když probiotika bere přímo kojící. ono to přejde do mlíka a má to stejný efekt.
Davala jsem na noc. Nezavisle na kojeni a pomohly i tak. Pokud ublinkava davala bych po az si krkne pripadne ublinkne.
@maffi píše:
Já jsem dávala nezávisle na kojení. každopádně časem jsem se setkala s názorem, že pokud maminka kojí, je zbytečné kupovat kapičky pro prcky, které jsou dost předražené, a je lepší, když probiotika bere přímo kojící. ono to přejde do mlíka a má to stejný efekt.
Je to názor a chce to vyzkoušet. Každýmu sedne něco jiného, já třeba nejedla nadýmavé věci, pila jsem fenyklový čaj a efekt žádný…
Urcite holky, tak uvidim, zkousime i metodu houpaciho briska a taky moc pomaha
http://www.modrykonik.cz/…roblemech-s/
Dobrý den, prosím o radu zkušených maminek. Už týden máme biogaiu a malej začal mít průjem nebo tekutější kakání ( je kojené miminko). A ve stolici má takové kusance něčeho… takové nepravidelné provázky nebo kousky hlenu??. Nevím, jestli je to normální. Ještě užíváme espumisan a nevím, zda třeba se může kombinovat a nebo espumisan úplně vynechat. Děkuji za rady