Biopron Méďa pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
554
17.4.12 19:47

Biopron Méďa pro děti

Maminky,

máte zkušenost právě s těmito vitamíny pro děti. Mám 4letého syna, který navštěvuje mateřskou školku a tady začal náš velký problém, že je neustále nemocný :( , doktor mi říkal, že první rok ve školce je vždy nejhorší, než si vytvoří imunitu, ale doporučil mi právě tyhle vitamíny. Proto děkuji za vaše zkušenosti :) ať už pozitivní či negativní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
17.4.12 19:57

mame biopron cokoladovy medvidky probiotika..mala se po tom muze utlouct…ale tezko rict zda to neco dela nebo ne..snad jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
17.4.12 20:12

Nám je ve špitále doporučili na srovnání po antibiotikách,což zabralo perfektně,do týdne měly děti stolici úplně OK,ještě mi v nemocnici říkali,že je to dobrý,že obsahují nukleotidy bo co na posílení imunity.Dětem fakt chutnají,ale po tom týdnu jsem to vysadila,aby nebyly zabetonovaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
17.4.12 20:54

Taky jsem měla pro malou na srovnání střevní mikroflóry, pomohly. Ale jak s imunitou, to netuším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.4.12 21:47
@mikitaa píše:
mame biopron cokoladovy medvidky probiotika..mala se po tom muze utlouct…ale tezko rict zda to neco dela nebo ne..snad jo :mrgreen:

taky je máme, taky se po nich může utlouct. a ještě vibovit.
ale všechno tohle nemá na bronchovaxom/ribomunyl. tyhle dva preparáty pomohly úplně maximálně, jsou stejné, dali jsme pro jistotu oba, jeden na podzim a druhý teď na jaře. a pěji samou chválu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
17.4.12 21:48

Od firmy Biopron bere dcera probilotika už delší dobu. Vlastně taky na doporučení dr. Jen nechce bombony, takže Biopron Junior (kapsle na vysypání do kaše), anebo biopron běžný (od tří let). Podle mě to funguje. A na imunitu to je rozhodně dobré!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
17.4.12 22:14

Já ty medvídky klukům občas koupím místo bonbónů, jsou super, dostali je i místo mikulášských čokoládiček. Ráno už na ně stojí frontu, tak doufám, že fungují :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí