Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky,
máte zkušenost právě s těmito vitamíny pro děti. Mám 4letého syna, který navštěvuje mateřskou školku a tady začal náš velký problém, že je neustále nemocný
, doktor mi říkal, že první rok ve školce je vždy nejhorší, než si vytvoří imunitu, ale doporučil mi právě tyhle vitamíny. Proto děkuji za vaše zkušenosti
ať už pozitivní či negativní ![]()
mame biopron cokoladovy medvidky probiotika..mala se po tom muze utlouct…ale tezko rict zda to neco dela nebo ne..snad jo ![]()
Nám je ve špitále doporučili na srovnání po antibiotikách,což zabralo perfektně,do týdne měly děti stolici úplně OK,ještě mi v nemocnici říkali,že je to dobrý,že obsahují nukleotidy bo co na posílení imunity.Dětem fakt chutnají,ale po tom týdnu jsem to vysadila,aby nebyly zabetonovaný ![]()
Taky jsem měla pro malou na srovnání střevní mikroflóry, pomohly. Ale jak s imunitou, to netuším..
@mikitaa píše:
mame biopron cokoladovy medvidky probiotika..mala se po tom muze utlouct…ale tezko rict zda to neco dela nebo ne..snad jo
taky je máme, taky se po nich může utlouct. a ještě vibovit.
ale všechno tohle nemá na bronchovaxom/ribomunyl. tyhle dva preparáty pomohly úplně maximálně, jsou stejné, dali jsme pro jistotu oba, jeden na podzim a druhý teď na jaře. a pěji samou chválu!!
Od firmy Biopron bere dcera probilotika už delší dobu. Vlastně taky na doporučení dr. Jen nechce bombony, takže Biopron Junior (kapsle na vysypání do kaše), anebo biopron běžný (od tří let). Podle mě to funguje. A na imunitu to je rozhodně dobré!! ![]()
Já ty medvídky klukům občas koupím místo bonbónů, jsou super, dostali je i místo mikulášských čokoládiček. Ráno už na ně stojí frontu, tak doufám, že fungují
.