Poznávání - pindík - kluk 6 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2346
13.4.12 10:40

Poznavani-pindik-kluk 6 let.

Ahoj,chtela bych se s vami podelit. a byla bych rada za vasi radu,ci podobnou zkusenost.
Mam syna,je mu sest let a chodi do skolky,je zatim jedinacek. Vcera jsme byli na navsteve u jeho kamarada ze skolky a kluci si hrali jako obvykle,ale kdyz jsme za nimi prisli,tak strnuli. Doma jsem z maleho dostala/i teda druha maminka,hned jsme si to volaly/ze si stahli trenky a zkoumali si pindiky a koukali na prdku. Malemu jsem nevynadala,jen jsem ho poucila co a jak se ma a nema. Celou dobu plakal,ale byla jsem rada,ze mi to rekl. Ja si pamatuji z meho mladi,ze jsme se jako holky taky okukovali a kluci si ukazovali zaludy. Asi je to v tomto veku normalni,ale urcite sami vite,ze je lepsi kdyz se o to s nekym podelite,dekuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3447
13.4.12 10:43

Normální to je, já si pamatuju, jak mě naši v pěti nebo šesti chytli, jak si s kamarádem - přesně ve stylu Báječná léta pod psa - ukazujeme přirození. No, přežilo se to… ;-)

Ale učitě mu vysvětli co a jak, že nemusí plakat, ale aby věděl, že se to nikde neukazuje a tak. Ale aby z toho chudák neměl nějaké trauma. Já si pamatuju, že jsem z toho byla děsně vyděšená, když nás naši chytli. A dodnes z toho nemám dobrý pocit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
13.4.12 10:53

no já bych mu to nejspíš vysvětlila tak, aby kvůli tomu neplakal, chudák malej… vždyť to snad dělají všechny děti, co si pamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
13.4.12 10:54
@APuccelli píše:
Normální to je, já si pamatuju, jak mě naši v pěti nebo šesti chytli, jak si s kamarádem - přesně ve stylu Báječná léta pod psa - ukazujeme přirození. No, přežilo se to… ;-)Ale učitě mu vysvětli co a jak, že nemusí plakat, ale aby věděl, že se to nikde neukazuje a tak. Ale aby z toho chudák neměl nějaké trauma. Já si pamatuju, že jsem z toho byla děsně vyděšená, když nás naši chytli. A dodnes z toho nemám dobrý pocit :mrgreen:

Dekuju moc. Potrebuji se uklidnit. Jsem cita nadevse,ale hlavne at mam maleho a mimi zdrave :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
13.4.12 10:59
@cezet píše:
Dekuju moc. Potrebuji se uklidnit. Jsem cita nadevse,ale hlavne at mam maleho a mimi zdrave :-)

Přesně tak ;-) Ono o nic nejde, a jak píše Black Orchids - hlavně ať kvůli tomu nebrečí. Všechno je v pořádku, ale ať ví, že cizím lidem se pindík neukazuje, že je to prostě soukromé, intimní. Klidně bych ho asi při tom trochu poučila o sexu - přiměřeně věku. A víc bych z toho draaama nedělala :-) Ať je v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
13.4.12 11:00
@Black_Orchids píše:
no já bych mu to nejspíš vysvětlila tak, aby kvůli tomu neplakal, chudák malej… vždyť to snad dělají všechny děti, co si pamatuju…

On plakal kdyz jsem na nej jakoby vybalila vse co jsem vedela i od te druhe maminky/zase s cim vysel ten druhy kluk.Ale ja ho objala,ze se nezlobim a at se neboji a uklidnil se. Pak se vlozil do toho tatinek,ze to taky delal a ze se nosi trenky aby se to neukazovalo :-) a vse bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
13.4.12 11:03
@Black_Orchids píše:

To samé jsem chtěla napsat i já…
Hlavně musí vědět, že netřeba kvůli tomu plakat… stačí vysvětlit, že jen neslušné před lidmi, něco jako třeba plivanec: taky si člověk pěkně odplivne na zem, když ho nikdo nevidí, ale před lidmi si dá pozor… (Vím, dost blbej příklad, ale u nás to tak fungovalo :mrgreen: )
A moc dobře si vzpomínám, jak jsme se sousedovic dětmi dělali to samé… (dvě holky a jeden kluk…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
13.4.12 11:05
@cezet píše:
On plakal kdyz jsem na nej jakoby vybalila vse co jsem vedela i od te druhe maminky/zase s cim vysel ten druhy kluk.Ale ja ho objala,ze se nezlobim a at se neboji a uklidnil se. Pak se vlozil do toho tatinek,ze to taky delal a ze se nosi trenky aby se to neukazovalo :-) a vse bylo ok.

No vidíš… takže jste to zvládli skvěle :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
13.4.12 11:10
@cezet píše:
On plakal kdyz jsem na nej jakoby vybalila vse co jsem vedela i od te druhe maminky/zase s cim vysel ten druhy kluk.Ale ja ho objala,ze se nezlobim a at se neboji a uklidnil se. Pak se vlozil do toho tatinek,ze to taky delal a ze se nosi trenky aby se to neukazovalo :-) a vse bylo ok.

Tak to je ideální a víc už nemusíte řešit ;-)

A jen tak OT - tak už mu je šest, už vás čekají do budoucna holt jen starosti :mrgreen: :pankac: :kytka: (ale to spíš pro odlehčení ;-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
13.4.12 11:13

Mě načapala ve svých pěti letech u kamaráda jeho babička jak si ukazujeme, okamžitě mě vyhodila a nesměla jsem k nim už přez práh. Mám z toho trauma skoro do teď :oops: :oops: Jo a svou dceru jsem viděla z okna jak se ze svým kamarádem schovávaji pod klouzačkou a hádejte co tam dělali,?To už nebylo jen ukazování,ale chlapeček ležel na ni a dělal jakože pohyby. No zachovala jsem čistej rozum, počkala jsem až malá přijde domů a v lidu :* si s ní promluvila. Prý to dělat nechtěla ale Daneček ji řekl, že jestli si s ní nebude hrát na sex, tak že půjde domů a už nikdy si sní nebude chtít hrát :nevim: No když jsem o tom mluvila z jeho maminkou, tak si prý na internetu sám našel nějakou hru, kde dva píchali :oops: :oops: a asi si to chtěl vyzkoušet i ve skutečnosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
13.4.12 11:24
@juchinka píše:
Mě načapala ve svých pěti letech u kamaráda jeho babička jak si ukazujeme, okamžitě mě vyhodila a nesměla jsem k nim už přez práh. Mám z toho trauma skoro do teď :oops: :oops: Jo a svou dceru jsem viděla z okna jak se ze svým kamarádem schovávaji pod klouzačkou a hádejte co tam dělali,?To už nebylo jen ukazování,ale chlapeček ležel na ni a dělal jakože pohyby. No zachovala jsem čistej rozum, počkala jsem až malá přijde domů a v lidu :* si s ní promluvila. Prý to dělat nechtěla ale Daneček ji řekl, že jestli si s ní nebude hrát na sex, tak že půjde domů a už nikdy si sní nebude chtít hrát :nevim: No když jsem o tom mluvila z jeho maminkou, tak si prý na internetu sám našel nějakou hru, kde dva píchali :oops: :oops: a asi si to chtěl vyzkoušet i ve skutečnosti :nevim:

Holky,ja jsem tak rada,ze jste napsali,ani nevite jak. Jsem tehotna,takze nervy ted jsou pro me stokrat hur zvladatelne :-S takze opravdu dekuji a jsem rada,ze mam doma normalne zvidave ditko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
13.4.12 11:28

jojo je to úplně normální, spíše by nebylo normální, kdybi to ty děti nezajímalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
13.4.12 11:45
@juchinka píše:
jojo je to úplně normální, spíše by nebylo normální, kdybi to ty děti nezajímalo ;)
:-P:-P:-P tak to je mile,ja si to taky myslim :-)ale mam strach jak se k tomu postavi druha maminka-ma kamaradka :-S
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
13.4.12 12:12
@cezet píše: :-P:-P:-P tak to je mile,ja si to taky myslim :-)ale mam strach jak se k tomu postavi druha maminka-ma kamaradka :-S

pokud je normální, tak stejně jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
13.4.12 13:47
@Black_Orchids píše:

Naprostý souhlas. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect