Bizarní vila u Brna

106
15.8.16 06:29

Bizarní vila u Brna

Ahoj,

Nedávno jsem četla ne netu o nejdražší vile u nás a dostalo mě to, jak vypadá. :D Není to už moc přehnané? :cert: :D Viz. odkaz

http://brno.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3587
15.8.16 07:21

Mně to přijde jako obludnost. Mix stylů, spatláno absolutně bez vkusu, jen jako demonstrace bohatství. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
15.8.16 07:27

Ta čeká na Babiše až nastolí podnikatelum elektronické pokladny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.8.16 07:44

Nelíbí se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.8.16 07:54
@Avele píše:
Mně to přijde jako obludnost. Mix stylů, spatláno absolutně bez vkusu, jen jako demonstrace bohatství. :poblion:

Venku sochy ala antika, v baráku středověký sklípek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
15.8.16 07:57

Přehlídka nevkusu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
15.8.16 08:16

Hlavně jí ten majitel nestihl ani dostavět a to jí stavěl 20 let.. je to hodně přeplácané, ono během těch 20ti let asi stihl načerpat spoustu inspirace. Ale na tohohle slováka nemá: http://www.blesk.cz/…ovensku.html

ten to postavil částečně na cizím a kompletně bez st. povolení. Z úřadu si ho všimli až za 5 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
15.8.16 08:32

@Debbi93 Nedávno jsem to viděla ve zprávách na Nově, je to prapodivné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.8.16 08:42

Divím se, že povolili stavbu vypadá to jak někde postavené na poli. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
15.8.16 19:26
@Debbi93 píše:
Divím se, že povolili stavbu vypadá to jak někde postavené na poli. :D

Začali to stavět před cca 15 lety a je to v podstatě na poli. Rodinné domy jsou jen z jedné strany, z duhé pole. :) Každopádně majiteli ten mramor pomalu opadává a sochy jsou už taky v hrozném stavu. Bydlíme pár domů od této „krásky“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
15.8.16 20:07
@Havran007 píše:
Hlavně jí ten majitel nestihl ani dostavět a to jí stavěl 20 let.. je to hodně přeplácané, ono během těch 20ti let asi stihl načerpat spoustu inspirace. Ale na tohohle slováka nemá: http://www.blesk.cz/…ovensku.htmlten to postavil částečně na cizím a kompletně bez st. povolení. Z úřadu si ho všimli až za 5 let..

Jé, tak ten zámek na Slovensku jsem okukovala vždycky, když jsme jeli na dovču do Sládkovičova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
15.8.16 21:04

Výborná je ta koupelna ve stylu římských lázní, kde visí od stropu holá žárovka na kabelu :mrgreen: Tomu makléři jeho práci opravdu nezávidím a případná (jistě tučná) provize bude zasloužená, takovýho kupce - blázna aby člověk pohledal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.8.16 23:06
@Lychee13 píše:
Začali to stavět před cca 15 lety a je to v podstatě na poli. Rodinné domy jsou jen z jedné strany, z duhé pole. :) Každopádně majiteli ten mramor pomalu opadává a sochy jsou už taky v hrozném stavu. Bydlíme pár domů od této „krásky“. :D

Těch soch bych se večer bála takové panoptikum.:D Dostává mě ten elektrický sloup hned u domu zabudovaný. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.8.16 23:15
@Michelle_M píše:
Výborná je ta koupelna ve stylu římských lázní, kde visí od stropu holá žárovka na kabelu :mrgreen: Tomu makléři jeho práci opravdu nezávidím a případná (jistě tučná) provize bude zasloužená, takovýho kupce - blázna aby člověk pohledal :mrgreen:

Makléř :D
http://www.real-smart.cz/…0-m2-4300-m2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
15.8.16 23:32

@Debbi93 Měl by si tam stáhnout fotky z toho článku na iDnes, na těch jeho je to snad ještě větší hrůza :roll: :mrgreen: Ale nevadí, co mu chybí na fotoprezentaci, to dohání básnickými obraty - novodobý zámecký styl, naprostá originalita a výjimečnost - fantazie mu zjevně nechybí :mrgreen: Já prostě nechápu tu logiku - v baráku není dotaženej snad jedinej strop, ale hlavně že je tam zlatej hajzlík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová