Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu, co te´d všichni mají na těch po*ebaných Pokemonech
Všude se o tom píše, tak jsem si to ze strandy stáhla a okamžitě smazala…:D
Ani mi o tom nemluv, nevím sice o co jde ale stačí mi videa na Instagramu, doufám, že z toho zas budou skákat děti z okna, protože si budou myslet, že jsou Pikachu ![]()
Cítím se tvým příspěvkem nesmírně obohacena… opravdu velmi zajímavá informace, že si někdo něco stáhnul a smazal, fakt přínosné. Založení tématu bych pochopila v případě, že bys napsala, že to paříš jako o život a hledáš někoho s kým bys chodila lovit či se ptala na názor, jestli to máš stáhnout dětem nebo nevím co… ale tenhle tvůj příspěvek je opravdu dost mimo.
Taky nechápu, co na tom všichni mají. Asi už lidi nebaví chodit sbírat kešky, tak teď chodí sbírat pokemony ![]()
Edit.: Jen zakladatelko nechápu, proč diskuzi zakládáš anonymně? To se za to stydíš? ![]()
@Anonymní píše:
Nechápu, co te´d všichni mají na těch po*ebaných Pokemonech![]()
![]()
Všude se o tom píše, tak jsem si to ze strandy stáhla a okamžitě smazala…:D
a proč anonymně, se tak bojíš? já to řeknu klidně nahlas, naprosto nechápu, co na té číčovině lidi vidí
ale jako když chce někdo čumět celý den do mobilu, ať to dělá, že ![]()
M2 to přijde hrozně protivné… vystupuji z narvaného autobusu, tam se rodinka přede mnou zastaví, zablokují celý chodník i výstup z autobusu a křičí na sebe, kdo už ho chytil.. podobné situace se mi stávají pořád… Nechápu, že je to najednou takový hit a doufám, že tak rychle, jak to přišlo, to zase odejde…
Jinak miluji geocaching - člověk si aspoň dělá výlety všude možně a především jde o to, aby ten, kdo loví byl nenápadný a ostatní ani nevěděli, že loví cache (kešky)… oproti pokemonům paráda no
![]()
A já zas nechápu, že má někdo potřebu komentovat činnosti jiných lidí.
Navíc, když ta cinnost ho neomezuje, neohrožuje a ani neni ilegální… Taky to nehraju, ale naopak my to přijde jako dobrá myšlenka. Lidi to donutí k pohybu ![]()
Moc nechápu, proč se hned proti něčemu vymezovat. Někoho baví fotbal, někoho šachy a někoho pokemon GO. Já jsem si to stáhla a chystám se na lov s dětma do přírody. Lepší než někde bezcílně bloumat. Nepřijde mi to nějak uhozený, pokud ovšem kvůli tomu neskáčou lidi pod auta.
@Jity-lovies mě teda daleko protivnejsi přijde matka s detma, která tradičně blokuje vystup, kdyz musim vystupovat.
A vždyť pokemoni fungujou na stejným principu jako kešky. Takze moc nerozumim tomu, jak ti to muze byt protivny.
@Xsvel Mě u Pokemonů vadí to, že ten, kdo je loví, tak u toho kdo ví jak vykřikuje a podobně…zatím co u kešek je člověk nenápadný a správně by si ho nikdo jiný ani všimnout neměl… ono je fakt protivné, když jde člověk unavený z práce a z každé strany slyší na ulici něco o pokémonech, pak do něj někdo na ulici skoro vrazí, pač musí čumět do mobilu, aby ho chytil a podobně
Ať si každý dělá co chce, ale mě s tím lidi dost často na ulici opravdu otravují
Ja az vcera zjistila, ze ted frci nejaci pokemoni v mobilu, ani nevim, co to je ![]()
@Jity-lovies píše:
@Xsvel Mě u Pokemonů vadí to, že ten, kdo je loví, tak u toho kdo ví jak vykřikuje a podobně…zatím co u kešek je člověk nenápadný a správně by si ho nikdo jiný ani všimnout neměl… ono je fakt protivné, když jde člověk unavený z práce a z každé strany slyší na ulici něco o pokémonech, pak do něj někdo na ulici skoro vrazí, pač musí čumět do mobilu, aby ho chytil a podobněAť si každý dělá co chce, ale mě s tím lidi dost často na ulici opravdu otravují
A co tam ti lidi jako chytaji? A proc na ulici? Uz jsem na to stara ![]()
Já jsem se s tím, že by mi lovci překáželi nebo do me vrazeli nebo neco vykřikovali nesetkala. Poznam je na ulici, protoze furt cumi do telefonu a dělají takovy specificky pohyb na displeji, ale to je tak vsechno.
A fakt mi to přijde jako super myšlenka, ze proste ty decka donutí zvednout se od PC.