Pokemon GO? :D

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2521
21.7.16 08:58

Pokemon GO ?: D

Nechápu, co te´d všichni mají na těch po*ebaných Pokemonech :P :P :P Všude se o tom píše, tak jsem si to ze strandy stáhla a okamžitě smazala…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6590
21.7.16 09:00

Ani mi o tom nemluv, nevím sice o co jde ale stačí mi videa na Instagramu, doufám, že z toho zas budou skákat děti z okna, protože si budou myslet, že jsou Pikachu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
21.7.16 09:02

Cítím se tvým příspěvkem nesmírně obohacena… opravdu velmi zajímavá informace, že si někdo něco stáhnul a smazal, fakt přínosné. Založení tématu bych pochopila v případě, že bys napsala, že to paříš jako o život a hledáš někoho s kým bys chodila lovit či se ptala na názor, jestli to máš stáhnout dětem nebo nevím co… ale tenhle tvůj příspěvek je opravdu dost mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
21.7.16 09:02

Taky jsem ti stáhla a hned smazala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
21.7.16 09:04

@Sheelle ale napsala jsi příspěvek, o tom to je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.7.16 09:04

:mrgreen: :mrgreen: Taky nechápu, co na tom všichni mají. Asi už lidi nebaví chodit sbírat kešky, tak teď chodí sbírat pokemony :lol:
Edit.: Jen zakladatelko nechápu, proč diskuzi zakládáš anonymně? To se za to stydíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.7.16 09:08
@Anonymní píše:
Nechápu, co te´d všichni mají na těch po*ebaných Pokemonech :P :P :P Všude se o tom píše, tak jsem si to ze strandy stáhla a okamžitě smazala…:D

a proč anonymně, se tak bojíš? já to řeknu klidně nahlas, naprosto nechápu, co na té číčovině lidi vidí :mrgreen: ale jako když chce někdo čumět celý den do mobilu, ať to dělá, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.7.16 09:14

M2 to přijde hrozně protivné… vystupuji z narvaného autobusu, tam se rodinka přede mnou zastaví, zablokují celý chodník i výstup z autobusu a křičí na sebe, kdo už ho chytil.. podobné situace se mi stávají pořád… Nechápu, že je to najednou takový hit a doufám, že tak rychle, jak to přišlo, to zase odejde…

Jinak miluji geocaching - člověk si aspoň dělá výlety všude možně a především jde o to, aby ten, kdo loví byl nenápadný a ostatní ani nevěděli, že loví cache (kešky)… oproti pokemonům paráda no :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
21.7.16 09:16

A já zas nechápu, že má někdo potřebu komentovat činnosti jiných lidí. :D Navíc, když ta cinnost ho neomezuje, neohrožuje a ani neni ilegální… Taky to nehraju, ale naopak my to přijde jako dobrá myšlenka. Lidi to donutí k pohybu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
21.7.16 09:19

Moc nechápu, proč se hned proti něčemu vymezovat. Někoho baví fotbal, někoho šachy a někoho pokemon GO. Já jsem si to stáhla a chystám se na lov s dětma do přírody. Lepší než někde bezcílně bloumat. Nepřijde mi to nějak uhozený, pokud ovšem kvůli tomu neskáčou lidi pod auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
21.7.16 09:23

@Jity-lovies mě teda daleko protivnejsi přijde matka s detma, která tradičně blokuje vystup, kdyz musim vystupovat.
A vždyť pokemoni fungujou na stejným principu jako kešky. Takze moc nerozumim tomu, jak ti to muze byt protivny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.7.16 09:27

@Xsvel Mě u Pokemonů vadí to, že ten, kdo je loví, tak u toho kdo ví jak vykřikuje a podobně…zatím co u kešek je člověk nenápadný a správně by si ho nikdo jiný ani všimnout neměl… ono je fakt protivné, když jde člověk unavený z práce a z každé strany slyší na ulici něco o pokémonech, pak do něj někdo na ulici skoro vrazí, pač musí čumět do mobilu, aby ho chytil a podobně

Ať si každý dělá co chce, ale mě s tím lidi dost často na ulici opravdu otravují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85230
21.7.16 09:31

Ja az vcera zjistila, ze ted frci nejaci pokemoni v mobilu, ani nevim, co to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85230
21.7.16 09:33
@Jity-lovies píše:
@Xsvel Mě u Pokemonů vadí to, že ten, kdo je loví, tak u toho kdo ví jak vykřikuje a podobně…zatím co u kešek je člověk nenápadný a správně by si ho nikdo jiný ani všimnout neměl… ono je fakt protivné, když jde člověk unavený z práce a z každé strany slyší na ulici něco o pokémonech, pak do něj někdo na ulici skoro vrazí, pač musí čumět do mobilu, aby ho chytil a podobněAť si každý dělá co chce, ale mě s tím lidi dost často na ulici opravdu otravují

A co tam ti lidi jako chytaji? A proc na ulici? Uz jsem na to stara :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
21.7.16 09:34

Já jsem se s tím, že by mi lovci překáželi nebo do me vrazeli nebo neco vykřikovali nesetkala. Poznam je na ulici, protoze furt cumi do telefonu a dělají takovy specificky pohyb na displeji, ale to je tak vsechno.
A fakt mi to přijde jako super myšlenka, ze proste ty decka donutí zvednout se od PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová