Pokemon GO? :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
22.7.16 08:57

@pelikan21 takových her, které jseou umístěné do měst je celá řada ;) A kdyby to bylo jenom v přírodě, tak by se k tomu spoustu lidí nedostalo.

• Citovat
  • Upravit
20385
22.7.16 09:39
@lucenka píše:
@pelikan21 takových her, které jseou umístěné do měst je celá řada ;) A kdyby to bylo jenom v přírodě, tak by se k tomu spoustu lidí nedostalo.

no, to je otazka. Kdyby je chteli hrat, tak ano ;) A bylo by to prospesnejsi nez je umistovat do mest a nechat lidi, aby ohrozovali nejenom svoje, ale i cizi zdravi, ze?

Ale to je vec nazoru, ja jsem proste proti takovym hram, ktere jsou nebezpecne ;) Ale je to kazdeho vec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.7.16 09:45
@pelikan21 píše:
no, to je otazka. Kdyby je chteli hrat, tak ano ;) A bylo by to prospesnejsi nez je umistovat do mest a nechat lidi, aby ohrozovali nejenom svoje, ale i cizi zdravi, ze?Ale to je vec nazoru, ja jsem proste proti takovym hram, ktere jsou nebezpecne ;) Ale je to kazdeho vec ;)

Ve svý podstatě je nebezpečný všechno. Tohle je totiž o každém uživateli ;) No on je třeba mimo město problém s netem, musíš se nějak do té přírody dostat apod. ;)

• Citovat
  • Upravit
20385
22.7.16 09:51
@lucenka píše:
Ve svý podstatě je nebezpečný všechno. Tohle je totiž o každém uživateli ;) No on je třeba mimo město problém s netem, musíš se nějak do té přírody dostat apod. ;)

samozrejme, ja tyto argumenty naprosto chapu… ale i tak mi to prijde velmi nebezpecne a rozhodne neco takoveho nepodporuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
22.7.16 09:59

Tak proti byt můžete a stejne s ti nic neuděláte. Měli bychom se smířit s tim, ze žijeme v demokratické společnosti a to sebou nese jistou tíhu vlastni odpovědnosti. Zakázat by se hra urcite nemela, kazdy zákaz vede k deformitam na trhu a kdyz uz jsme se holt rozhodli, ze chceme demokracii, tak se vším všudy.
Stejne si myslim, ze to je dobra inovativní myšlenka a hysterie okolo hry je zbytečná, neboť ti lidé do telefonu cumeli, i kdyz hra nebyla na světe. Ja jsem zatim zadnou nebezpečnou situaci s hrací nezaznamenala, myslim, ze to nebezpečí je tak na stejny úrovni jako kdyz jsme jako maly hráli na silnici vybijenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
22.7.16 15:30

Já hraju, ale teda nelezu do silnice, ani nečučím do tabletu.. prostě držím tablet v ruce, a když zavibruje, tak se se synem zastavíme na bezpečném místě, teprve pak koukáme.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
25.7.16 08:23

Včera jsme jeli autem a na odhledlém místě na cestě v zatáčce stáli 2 náctileté s mobilem v ruce, kolem cesty kukuřice tak je nebylo vidět, no kdyby je někdo srazil či sebral do auta. Mé děti tohle tedy hrát nebudou, protože člověk nikdy neví co děti napadne a nejen děti. Z určiteho hlediska děsná hra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová