Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
@pelikan21 takových her, které jseou umístěné do měst je celá řadaA kdyby to bylo jenom v přírodě, tak by se k tomu spoustu lidí nedostalo.
no, to je otazka. Kdyby je chteli hrat, tak ano
A bylo by to prospesnejsi nez je umistovat do mest a nechat lidi, aby ohrozovali nejenom svoje, ale i cizi zdravi, ze?
Ale to je vec nazoru, ja jsem proste proti takovym hram, ktere jsou nebezpecne
Ale je to kazdeho vec ![]()
@pelikan21 píše:
no, to je otazka. Kdyby je chteli hrat, tak anoA bylo by to prospesnejsi nez je umistovat do mest a nechat lidi, aby ohrozovali nejenom svoje, ale i cizi zdravi, ze?Ale to je vec nazoru, ja jsem proste proti takovym hram, ktere jsou nebezpecne
Ale je to kazdeho vec
Ve svý podstatě je nebezpečný všechno. Tohle je totiž o každém uživateli
No on je třeba mimo město problém s netem, musíš se nějak do té přírody dostat apod. ![]()
@lucenka píše:
Ve svý podstatě je nebezpečný všechno. Tohle je totiž o každém uživateliNo on je třeba mimo město problém s netem, musíš se nějak do té přírody dostat apod.
samozrejme, ja tyto argumenty naprosto chapu… ale i tak mi to prijde velmi nebezpecne a rozhodne neco takoveho nepodporuji ![]()
Tak proti byt můžete a stejne s ti nic neuděláte. Měli bychom se smířit s tim, ze žijeme v demokratické společnosti a to sebou nese jistou tíhu vlastni odpovědnosti. Zakázat by se hra urcite nemela, kazdy zákaz vede k deformitam na trhu a kdyz uz jsme se holt rozhodli, ze chceme demokracii, tak se vším všudy.
Stejne si myslim, ze to je dobra inovativní myšlenka a hysterie okolo hry je zbytečná, neboť ti lidé do telefonu cumeli, i kdyz hra nebyla na světe. Ja jsem zatim zadnou nebezpečnou situaci s hrací nezaznamenala, myslim, ze to nebezpečí je tak na stejny úrovni jako kdyz jsme jako maly hráli na silnici vybijenou.
Já hraju, ale teda nelezu do silnice, ani nečučím do tabletu.. prostě držím tablet v ruce, a když zavibruje, tak se se synem zastavíme na bezpečném místě, teprve pak koukáme.. ![]()
Včera jsme jeli autem a na odhledlém místě na cestě v zatáčce stáli 2 náctileté s mobilem v ruce, kolem cesty kukuřice tak je nebylo vidět, no kdyby je někdo srazil či sebral do auta. Mé děti tohle tedy hrát nebudou, protože člověk nikdy neví co děti napadne a nejen děti. Z určiteho hlediska děsná hra.
@pelikan21 takových her, které jseou umístěné do měst je celá řada
A kdyby to bylo jenom v přírodě, tak by se k tomu spoustu lidí nedostalo.