Pokemon GO? :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1865
21.7.16 09:35

Nevidím žádný rozdíl mezi POkemony a keškami. Obojí se loví pomocí moderních technologií, oboje venku a oboje vám přinese radost z úlovku. Ano, keška by se měla lovit na „tajňačku“, ale zatím jsem neviděla nikoho s pokemony, kdo by řval na celou ulici nebo nějak omezoval ostatní, protože musí tu potvoru chytit. A to se pohybujeme v Praze, kde jich je opravdu dost. Naopak se kolikrát někdo zastaví, zeptá se nás, jak jde lov, prohodíme pár slov o hře.

Lovíme obojí, manžel s klukem pokemony, já s dětmi kešky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13177
21.7.16 09:39

Absolutně nic proti tomu nemám. Alespoň to ty děcka vytáhne ven od počítačů. A sice moc té vlně nadšení nerozumím, ale ani nerozumím tomu odporu, co se proti tomu zvedá. Když je to baví, tak ať si běhají venku a chytají pokemony :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
21.7.16 09:44

Ja to nehraju, manzel jo. Hodim mu ditko do nositka a vyslu na lov a mam kliiid ;) a najednou je to bez kecu, sam prichazi s tim, ze teda odpo jde lovit a malou vezme, muzu si o tom myslet co chci, ale jsem rada, ze jde s malou ven..

Na druhou stranu pric ne, lepsi nez nelde vysedavat ci cucet na filmy. Hen mi to vadi pres vikend, jedem ba vylet a vidim jak hleda v okoli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.7.16 09:54

Nemám proti tomu absolutně nic. Vloni jsem aktivně hrála Ingres (teď už jenom minimálně), což je od stejné vývojářské firmy a nutí to člověka taky chodit venku a přitom čučet do mobilu :D
Aspoň něco donutí lidi, aby se hýbali a netrávili celé dny doma. S tím, že by po sobě někdo pokřikoval jsem se teda nesetkala.

• Citovat
  • Upravit
12223
21.7.16 09:56

Taky mám na to alergii.. Navíc přítel, kterému je 24 je tím posedlý :roll: ale už na to doplatil, jak chytal pokemona, tak byl do toho tak zažranej, až si z toho lehce rozbil mobil :mrgreen:

Nebo u nás po městě vidím i 12 leté děcka, které VEČER, klidně i v 11 jdou chytat pokemony, protože je to prostě potřeba :pocitac: a díky tomu jsou teďka i okradači, kteří těm děckám nakecaj, že taky chytají, jenže pak jim vezmou mobil a utečou s ním a děcka maj po mobilu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
21.7.16 10:00

Jediné co mi hlava nebere je potřeba lidí co to nehrají snižovat inteligenci těch co to hrají. :roll:

Kdyby si šel každý po svém bylo by na světě tááák krásně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
21.7.16 10:02
@Ketris píše:
Taky mám na to alergii.. Navíc přítel, kterému je 24 je tím posedlý :roll: ale už na to doplatil, jak chytal pokemona, tak byl do toho tak zažranej, až si z toho lehce rozbil mobil :mrgreen:Nebo u nás po městě vidím i 12 leté děcka, které VEČER, klidně i v 11 jdou chytat pokemony, protože je to prostě potřeba :pocitac: a díky tomu jsou teďka i okradači, kteří těm děckám nakecaj, že taky chytají, jenže pak jim vezmou mobil a utečou s ním a děcka maj po mobilu..

To je snad o rodicich, kdyz pusti v 11 vecer dite ven a ne o hre.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
21.7.16 10:03
@FreeLady12 píše:
Jediné co mi hlava nebere je potřeba lidí co to nehrají snižovat inteligenci těch co to hrají. :roll:Kdyby si šel každý po svém bylo by na světě tááák krásně. :roll:

Presne, ono i u tech co nehraji by se naslo neco do ceho rejpnout, ale proc..stastny to clovek, ktery nema potrebu hodnotit zajmy a chovani druhych..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12223
21.7.16 10:05

@astoret Ale ta hra to ovlivňuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
21.7.16 10:12

Trapárna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
21.7.16 10:13

@Tynkycat2 od počítačů k tabletu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.7.16 10:14
@Ketris píše:
@astoret Ale ta hra to ovlivňuje..

ale je na rodičích, aby tomu dítěti vysvětlili, že to nemůže hrát nonstop.

• Citovat
  • Upravit
20777
21.7.16 10:19

Ja se priznam, ze doufam, ze nez moje deti dorostou do veku, kdy by si mohly hru stahnout a hrat, tak ze to uz bude out. Jako napad je to dobry, vymyslet aplikaci, ktera donuti lidi vybehnout ven (schvalne nepisu deti, protoze zavisli na tom jsou asi nejspis dospeli, podle toho, co ctu). Ale bohuzel to muze byt i velmi nebezpecna zabava a dost omezujici pro okoli. Pokud se kazdy chova slusne a neomezuje a neohrozuje tim okoli, at si dela, co chce. Zas tuhle jsme cetla clanek o tom, ze ve Srbsku jsou lide tak blbi, ze lovi pokemony v zaminovanem poli. No, zas na druhou stranu i populaci je potreba trosku protridit, jsme premnozeni jak potkani :lol: Takze smele do toho. Blbi zahynou rozumni preziji :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
21.7.16 10:19

@Ketris To je proste typicky cesky rys svádět odpovědnost na neco imaginarniho.
Zřejmě pozůstatek z komunismu, kdy clovek za svůj život příliš odpovědnosti nemel, neboť mu bylo v podstatě přikázáno, jak ma zit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
21.7.16 10:21

Já budu ráda, když mé děti budou sportovat a nebavit se na virtuální realitě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová