Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
My jsme jeli jako každej rok o vánoce nakupovat do Německa cukrovinky, salámy a podobně. Byla jsme tam většina ženskej, takže první kam se spěchalo byl záchod. Jedna za druhou jsme se vyčůraly a utíkaly ven, ale babička z tý svojí kabinky pořád ne a ne vylézt. Už jsme myslely, že se jí udělalo špatně, ale ona za celou dobu nenašla splachovadlo. Holt u nás tehdy ještě byly jenom šňůrky a táhla a tady už bylo zabudovaný ve zdi. ![]()
vážně skvělá diskuze
![]()
Moje babča je supr ženská, praktická, pohotová a s ničím se nepáře. Když sme šly spolu kouknout jak „přilétají zvony z Říma“ (tuším nějaké vysvěcení nebo něco) tak si všimla až před domem, že jde na tu slávu s flekem na halence. Ale zpátky bychom to s převlíkáním nestihly, tak se babička chytla na prsou a řekla „no co, budu dělat udýchanou dojatou babku“
a fakt tam takle šla.
Kdysi dávno mi i radila jak si mám vybrat vhodného partnera: " Když mu nestojíš ani za to aby si v tom psaní opravil hrubky, tak rychle s ním pryč" (psaní teda byla jen smska, ale ona si tak kontrolovala dopisy a jak byl nějaký s hrubkama tak prý rovnou šup s ním do koše
![]()
Hanka1 píše:
Babicka ma dobry hlasky, ale posledni mne odbourala - notebooku rika humbuk
Babicka ma dobry hlasky, ale posledni mne odbourala - notebooku rika humbuk