Španělské mušky

18.10.10 13:08

španělské mušky

ahojky…možná tahle diskuse tady ještě ani není…
Ale k věci…
Po porodu jsem přestala mít uplně chutě na sex :oops:
Pořídila jsem si španělské mušky a ted se je bojím užít..
Máte některá s tím zkušenosti?
Kdy nasptoupí učinnek po užití? :oops: :mrgreen: a tak? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.10.10 13:22

tak koukám že mi asi tad možná s tím nikdo neporadí…no já vím no asi by ta diskuse měla být jinde..ta pokus nic nedáte že :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
18.10.10 13:31

čekám s tebou na odpovedi.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.10.10 13:32

Kdybys neměla tolik diskusních příspěvků, ale třeba jeden nebo dva, myslím, že by Tě tu nahlásili jako nevhodný příspěvek, který si chce dělat legraci. :mrgreen:

Máš můj upřímný obdiv, že se neptáš anonymně. No ale to je tak všechno, bo ti neporadím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
18.10.10 13:47

Taky čekám na odpovědi :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
18.10.10 13:50

ahojky, asi tě zklamu ale nefungují :nevim: je to akorát reklamaní trik na tahání penez z lidí, pracovala jsem v erotic city, takže to vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.10.10 13:54

Aladino, proč by měl někdo nahlásit příspěvek jako nevhodný? 8-o Puíček se ptá na radu a zkušenosti k naprosto obvyklému problému - nechu´t na sex po porodu. Nechápu, oc je na tom tak strašého, že by se měl příspěek nabonzoat jako nevhodný :think: :nevim:

Zuzko, čekala jsem, že se ozveš :palec: Ale odpověď mě trošku zklamala - čekala jsem, že třeba mušky aspoň trošku pomůžou :lol: No, třeba se ještě někdo ozve s dobrou zkušeností ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.10.10 13:56

P.S.: Sorry za překlepy - 1. mám děsnou klávesnici, 2. jednou rukou (resp. prsem) kojím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.10.10 13:59

Lulje- já Ti nevím, mě to tak přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
18.10.10 14:01
lulje píše:
Aladino, proč by měl někdo nahlásit příspěvek jako nevhodný? 8-o Puíček se ptá na radu a zkušenosti k naprosto obvyklému problému - nechu´t na sex po porodu. Nechápu, oc je na tom tak strašého, že by se měl příspěek nabonzoat jako nevhodný :think: :nevim:Zuzko, čekala jsem, že se ozveš :palec: Ale odpověď mě trošku zklamala - čekala jsem, že třeba mušky aspoň trošku pomůžou :lol: No, třeba se ještě někdo ozve s dobrou zkušeností ;)

ráda přispěju trochou do diskuze :mrgreen: :mrgreen:, hlavně ženy si často chodily pro tyhle přípravky, ale za pár dní nám to vždycky přišly hodit na hlavu, to samé s kosmetikou Shiatsu, která obsahuje nějaká afrodiziaka, když jí někdo použivá, druhé pohlaví mu údajně samo padá do postele, no kecy nehorázný :mrgreen: spoustu věcí jsem měla možnost vyzkoušet sama na sobě, včetně té vonavky s feromonama, tu jsem si na sebe naplácala a šla jsem do obchodu, a pán který za mnou stál, povídá své manželce potichu, ježiš tady něco strašně smrdí, tak jsem zrudla a utíkala jsem pryč:-)

jak dlouho si po porodu?? zkus manželovi navrhnout at pro tebe připravý nějaký pěkný překvápko na večer, aby tě naladil

Příspěvek upraven 18.10.10 v 14:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.10 14:02
zuzka.mamka píše:
ahojky, asi tě zklamu ale nefungují :nevim: je to akorát reklamaní trik na tahání penez z lidí, pracovala jsem v erotic city, takže to vím

hm tak dneska uvidíme jestli fungují nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
18.10.10 14:04
pupííííček píše:
zuzka.mamka píše:
ahojky, asi tě zklamu ale nefungují :nevim: je to akorát reklamaní trik na tahání penez z lidí, pracovala jsem v erotic city, takže to vím
hm tak dneska uvidíme jestli fungují nebo ne :mrgreen:

tak to jsem sama zvědává, doufám že se pak podělíš o zkušenosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.10 14:04
zuzka.mamka píše:
lulje píše:
Aladino, proč by měl někdo nahlásit příspěvek jako nevhodný? 8-o Puíček se ptá na radu a zkušenosti k naprosto obvyklému problému - nechu´t na sex po porodu. Nechápu, oc je na tom tak strašého, že by se měl příspěek nabonzoat jako nevhodný :think: :nevim:Zuzko, čekala jsem, že se ozveš :palec: Ale odpověď mě trošku zklamala - čekala jsem, že třeba mušky aspoň trošku pomůžou :lol: No, třeba se ještě někdo ozve s dobrou zkušeností ;)

ráda přispěju trochou do diskuze :mrgreen: :mrgreen:, hlavně ženy si často chodily pro tyhle přípravky, ale za pár dní nám to vždycky přišly hodit na hlavu, to samé s kosmetikou Shiatsu, která obsahuje nějaká afrodiziaka, když jí někdo použivá, druhé pohlaví mu údajně samo padá do postele, no kecy nehorázný :mrgreen: spoustu věcí jsem měla možnost vyzkoušet sama na sobě, včetně té vonavky s feromonama, tu jsem si na sebe naplácala a šla jsem do obchodu, a pán který za mnou stál, povídá své manželce potichu, ježiš tady něco strašně smrdí, tak jsem zrudla a utíkala jsem pryč:-)

jak dlouho si po porodu?? zkus manželovi navrhnout at pro tebe připravý nějaký pěkný překvápko na večer, aby tě naladil

Příspěvek upraven 18.10.10 v 14:03

po porodu jsem měsíc a pul…to už jsme zkoušeli…a nic…nebaví mě to…jěště paní prodavačka mi zkoušela dávat na ruku takovou mastičku..že prý to zcitlivý kuži…za pár minut jsem měla ruku jako rajče a nehorázně to svědilo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.10 14:05

takže si nedokážu představit kdybych si tu mastičku namazala někam jinak :oops: jestli by to taky svědilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
18.10.10 14:07

Taky jsme zkoušeli…na mě teda rozhodně nefungovaly 8-) Na manžela prý ano, ale to neberte v potaz :mrgreen: Prý jsem tomu nevěřila, tak to nemohlo ani fungovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí