Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahojky…možná tahle diskuse tady ještě ani není…
Ale k věci…
Po porodu jsem přestala mít uplně chutě na sex ![]()
Pořídila jsem si španělské mušky a ted se je bojím užít..
Máte některá s tím zkušenosti?
Kdy nasptoupí učinnek po užití?
a tak? ![]()
tak koukám že mi asi tad možná s tím nikdo neporadí…no já vím no asi by ta diskuse měla být jinde..ta pokus nic nedáte že
![]()
Kdybys neměla tolik diskusních příspěvků, ale třeba jeden nebo dva, myslím, že by Tě tu nahlásili jako nevhodný příspěvek, který si chce dělat legraci. ![]()
Máš můj upřímný obdiv, že se neptáš anonymně. No ale to je tak všechno, bo ti neporadím. ![]()
ahojky, asi tě zklamu ale nefungují
je to akorát reklamaní trik na tahání penez z lidí, pracovala jsem v erotic city, takže to vím
Aladino, proč by měl někdo nahlásit příspěvek jako nevhodný?
Puíček se ptá na radu a zkušenosti k naprosto obvyklému problému - nechu´t na sex po porodu. Nechápu, oc je na tom tak strašého, že by se měl příspěek nabonzoat jako nevhodný
![]()
Zuzko, čekala jsem, že se ozveš
Ale odpověď mě trošku zklamala - čekala jsem, že třeba mušky aspoň trošku pomůžou
No, třeba se ještě někdo ozve s dobrou zkušeností ![]()
P.S.: Sorry za překlepy - 1. mám děsnou klávesnici, 2. jednou rukou (resp. prsem) kojím ![]()
lulje píše:
Aladino, proč by měl někdo nahlásit příspěvek jako nevhodný?Puíček se ptá na radu a zkušenosti k naprosto obvyklému problému - nechu´t na sex po porodu. Nechápu, oc je na tom tak strašého, že by se měl příspěek nabonzoat jako nevhodný
![]()
Ale odpověď mě trošku zklamala - čekala jsem, že třeba mušky aspoň trošku pomůžou
No, třeba se ještě někdo ozve s dobrou zkušeností
ráda přispěju trochou do diskuze
, hlavně ženy si často chodily pro tyhle přípravky, ale za pár dní nám to vždycky přišly hodit na hlavu, to samé s kosmetikou Shiatsu, která obsahuje nějaká afrodiziaka, když jí někdo použivá, druhé pohlaví mu údajně samo padá do postele, no kecy nehorázný
spoustu věcí jsem měla možnost vyzkoušet sama na sobě, včetně té vonavky s feromonama, tu jsem si na sebe naplácala a šla jsem do obchodu, a pán který za mnou stál, povídá své manželce potichu, ježiš tady něco strašně smrdí, tak jsem zrudla a utíkala jsem pryč:-)
jak dlouho si po porodu?? zkus manželovi navrhnout at pro tebe připravý nějaký pěkný překvápko na večer, aby tě naladil
Příspěvek upraven 18.10.10 v 14:03
zuzka.mamka píše:
ahojky, asi tě zklamu ale nefungujíje to akorát reklamaní trik na tahání penez z lidí, pracovala jsem v erotic city, takže to vím
hm tak dneska uvidíme jestli fungují nebo ne ![]()
pupííííček píše:zuzka.mamka píše:hm tak dneska uvidíme jestli fungují nebo ne
ahojky, asi tě zklamu ale nefungujíje to akorát reklamaní trik na tahání penez z lidí, pracovala jsem v erotic city, takže to vím
tak to jsem sama zvědává, doufám že se pak podělíš o zkušenosti ![]()
zuzka.mamka píše:lulje píše:
Aladino, proč by měl někdo nahlásit příspěvek jako nevhodný?Puíček se ptá na radu a zkušenosti k naprosto obvyklému problému - nechu´t na sex po porodu. Nechápu, oc je na tom tak strašého, že by se měl příspěek nabonzoat jako nevhodný
![]()
No, třeba se ještě někdo ozve s dobrou zkušeností
ráda přispěju trochou do diskuze
![]()
, hlavně ženy si často chodily pro tyhle přípravky, ale za pár dní nám to vždycky přišly hodit na hlavu, to samé s kosmetikou Shiatsu, která obsahuje nějaká afrodiziaka, když jí někdo použivá, druhé pohlaví mu údajně samo padá do postele, no kecy nehorázný
spoustu věcí jsem měla možnost vyzkoušet sama na sobě, včetně té vonavky s feromonama, tu jsem si na sebe naplácala a šla jsem do obchodu, a pán který za mnou stál, povídá své manželce potichu, ježiš tady něco strašně smrdí, tak jsem zrudla a utíkala jsem pryč:-)
jak dlouho si po porodu?? zkus manželovi navrhnout at pro tebe připravý nějaký pěkný překvápko na večer, aby tě naladil
Příspěvek upraven 18.10.10 v 14:03
po porodu jsem měsíc a pul…to už jsme zkoušeli…a nic…nebaví mě to…jěště paní prodavačka mi zkoušela dávat na ruku takovou mastičku..že prý to zcitlivý kuži…za pár minut jsem měla ruku jako rajče a nehorázně to svědilo… ![]()
takže si nedokážu představit kdybych si tu mastičku namazala někam jinak
jestli by to taky svědilo ![]()
Taky jsme zkoušeli…na mě teda rozhodně nefungovaly
Na manžela prý ano, ale to neberte v potaz
Prý jsem tomu nevěřila, tak to nemohlo ani fungovat ![]()