Španělské mušky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
18.10.10 14:09

tak si měla asi na nějkou složku alergii, ty španělský mušky funguji ale na stejném principu, mají prokrvující účinky takže by jsi ze sexu měla mít větší prožitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.10 14:09

tak o to víc jsem zvědavější jak to bude fungovat,,,takže dnes ženy je ten onen den :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a zítra hned písnu jak to dopadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.10 14:10
zuzka.mamka píše:
tak si měla asi na nějkou složku alergii, ty španělský mušky funguji ale na stejném principu, mají prokrvující účinky takže by jsi ze sexu měla mít větší prožitek

takže jestli budu mít alergii i na tohle tak se nechci vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.10.10 14:18

Tak já jsem je koupila, i když chuť k sexu byla, jen jsme chtěli trochu zpestření. Poprvé jsme si toho dali málo, protože v návodu je napsané, že se má dát pod jazyk 7 kapek, tj. 1 čajová lžička. Nic se nestalo, i když jsme stopovali tu půlhodinu, kdy by to jako mělo začít působit. Pak jsem spočítala, kolik kapek se vejde na čajovou lžičku a zjistila jsem, že 15. Tak jsme zdvojnásobili dávku a … zase nic :-D Nehledě na to, že kapky jsou to olejovité a když jsem si je nakapala pod jazyk, začala jsem automaticky slinit a pudově polykat. Tak nevím, jestli jsem je třeba těch 30 minut neměla válet pod jazykem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.10.10 14:19

Mě teda spolehlivě rozvášní vinné mušky, potvory jedny zatracené, vždycky myslím, že už jsem se jich zbavila a prd, zas se jedna objeví.

Tedy k dotazu - myslím, že ta menší chuť je normální. Já to mám i teď=) Těžko říct, co s tím, já bych věděla, ale tak děti do žádného útulku neberou :think: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
18.10.10 14:34
PetiteFillette píše:
Tak já jsem je koupila, i když chuť k sexu byla, jen jsme chtěli trochu zpestření. Poprvé jsme si toho dali málo, protože v návodu je napsané, že se má dát pod jazyk 7 kapek, tj. 1 čajová lžička. Nic se nestalo, i když jsme stopovali tu půlhodinu, kdy by to jako mělo začít působit. Pak jsem spočítala, kolik kapek se vejde na čajovou lžičku a zjistila jsem, že 15. Tak jsme zdvojnásobili dávku a … zase nic :-D Nehledě na to, že kapky jsou to olejovité a když jsem si je nakapala pod jazyk, začala jsem automaticky slinit a pudově polykat. Tak nevím, jestli jsem je třeba těch 30 minut neměla válet pod jazykem :-D

a v tom je právě ten fór, ty kapky nefungují na principu, dám si španělský mušky, sednu na gauč, a budu čekat na extázi :mrgreen: to je jen podpora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
18.10.10 14:54

Tak já jsem je nezkoušela,protože kamarádka byla v nákupu rychlejší,ale i když prý zpořádali celou lahvičku za večer,tak nic :-( .Tak jsem to radši ani nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.10 15:37
janet9 píše:
Tak já jsem je nezkoušela,protože kamarádka byla v nákupu rychlejší,ale i když prý zpořádali celou lahvičku za večer,tak nic :-( .Tak jsem to radši ani nekupovala.

tak to je odcela borec,když si dali celou lahvočku je taky mohlo švihnout :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.10.10 18:50
zuzka.mamka píše:
PetiteFillette píše:
Tak já jsem je koupila, i když chuť k sexu byla, jen jsme chtěli trochu zpestření. Poprvé jsme si toho dali málo, protože v návodu je napsané, že se má dát pod jazyk 7 kapek, tj. 1 čajová lžička. Nic se nestalo, i když jsme stopovali tu půlhodinu, kdy by to jako mělo začít působit. Pak jsem spočítala, kolik kapek se vejde na čajovou lžičku a zjistila jsem, že 15. Tak jsme zdvojnásobili dávku a … zase nic :-D Nehledě na to, že kapky jsou to olejovité a když jsem si je nakapala pod jazyk, začala jsem automaticky slinit a pudově polykat. Tak nevím, jestli jsem je třeba těch 30 minut neměla válet pod jazykem :-D
a v tom je právě ten fór, ty kapky nefungují na principu, dám si španělský mušky, sednu na gauč, a budu čekat na extázi :mrgreen: to je jen podpora

Jejda to né, my nestopovali nečinně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
18.10.10 19:56

Tak, moje zkušenost je taková,že se po nich teda skvěle spí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
18.10.10 20:01

Jé, holky ještě že jste založily tuhle diskuzi! Ušetřily jste mi peníze :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19.10.10 08:17

dobré ranko všem.....
Tak vás zklamu..
Manža přišel z práce pozdě a já v tu dobu už chrápala :cry:
Takýe zkoušení proběhne dnes… :dance:
Přijde dřív,tak uvidíme… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
19.10.10 14:38
pupííííček píše:
dobré ranko všem.....
Tak vás zklamu..
Manža přišel z práce pozdě a já v tu dobu už chrápala :cry:
Takýe zkoušení proběhne dnes… :dance:
Přijde dřív,tak uvidíme… :lol: :lol: :lol:

Ale určitě dej vědět, jak jste dopali. :palec: :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.10 08:51

ahoj holky…vyzkoušeno a neže by to dělalo zázraky ale fungují.....prožila jsem sex mnohem intenzivněji…jen doporučuji :mrgreen: k tomu ještě hřejivý lubrigační gel :oops: a nemužu si stěžovat…
jen musim říct že ty kapky jsou pěkně hnusný…větrové + hořké :poblion:
Příště asi do pití než pod jazyk…když sme se s přítelem líbali tak sem ty japky pořád cítila… :poblion: no ale jinak dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.10.10 13:52
pupííííček píše:
ahoj holky…vyzkoušeno a neže by to dělalo zázraky ale fungují.....prožila jsem sex mnohem intenzivněji…jen doporučuji :mrgreen: k tomu ještě hřejivý lubrigační gel :oops: a nemužu si stěžovat…
jen musim říct že ty kapky jsou pěkně hnusný…větrové + hořké :poblion:
Příště asi do pití než pod jazyk…když sme se s přítelem líbali tak sem ty japky pořád cítila… :poblion: no ale jinak dobrý :lol:

Tak to gratuluji :mrgreen: Jen jestli ty kapky nefungují na principu placeba - že si to prostě vsugeruješ, že máš chuť. A ona ta chuť prostě fakt přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí