Španělské mušky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.4.13 19:05

Uprima už bohužel není na trhu. :(

UPRIMA pusobila na hypotalamus a ne na prokrvení penisu proto podle testů fungovala na ženskou Impotenci, tj. na nedostatek libida a touhy po sexu.

• Citovat
  • Upravit
10052
20.4.13 19:38
@DomikMisa píše:
@zuzka.mamka
Vím, že je to už hodně stará diskuze, také jsem tam dělala a pomalu ale jistě vrcholí to, jak se mi z nich, z célé firmy a vedení, dělá zle od žaludku.

to věřím, mě stačily praktiky které fungovaly v době když jsem tam já dělala, nevím jak u vás ale u nás se stačilo vychrápat s manažerem a měla jsi na co jsi si vzpoměla, tedy ne že by to byl můj případ ale znám holky co s tím problém neměly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DomikMisa
20.4.13 22:19
@zuzka.mamka píše:
to věřím, mě stačily praktiky které fungovaly v době když jsem tam já dělala, nevím jak u vás ale u nás se stačilo vychrápat s manažerem a měla jsi na co jsi si vzpoměla, tedy ne že by to byl můj případ ale znám holky co s tím problém neměly

U nas tedy ne, ale nase slavna pani reditelka jo, aby se dostala na místo pani reditelky. Vsechno, co delaji je hnus. Ja s nimi ještě budu mit co docineni a doufam, ze to dopadne dobře. A muzou si zkouset nejake dovětky ve smlouvách, ze se něco nesmí dovedet treti osoba, jinak te mohou sankciovat.

• Citovat
  • Upravit
kajalinkac
28.5.13 10:46

pozoor

Lytta vesicatoria, puchýřník lékařský neboli španělská muška je hmyzem řádu Coleopteres (brouci). Španělské mušky jsou nejznámnější přírodní afrodiziakum.
Brouk obsahuje účinnou látku cantharidin.
Kantaridy - jedná se o suché, zcela dospělé brouky druhu Lytta vesicatoria - španělské mušky, které obsahují minimálně 0,7 % kantaridinu.
em; prášek dráždí velmi silně pokožku a způsobuje silné otoky. Při vnitřním podání způsobuje už 5 mg kantaridinu (tj. asi 0,5 g práškovaných mušek) velmi těžké prokrvení ledvin s následným silným zánětem, které končí v lepším případě těžkým poškozením ledvin. Je-li však možnost dialýzy, pacient žije, v horším případě končí záležitost smrtí.
Kantaridy jsou velmi nebezpečným prostředkem, jehož obliba v poslední době roste a dostávají se ve formě přísad k různým povzbuzujícím prostředkům na pulty sexshopů.
Kantaridy nezvyšují libido působením na centrální nervový systém, ale jejich efekt je místně silně dráždivý: po jejich podání nastává perzistující masivní erekce, která neodeznívá ani po několika orgasmech, ejakulát bývá smíšen s krví a po několika hodinách lze pozorovat začátek ledvinného selhávání.
Na tato selhání ve středověku i v minulých stoletích muži často umírali.
Takže pozor - sliby erotických shopů platí jen pro muže, a to ne vždy. Záleží na tom, kolik tam té látky je. Dříve se používaly čisté mušky, nyní se míchají do mastí atd., což může mít třeba jen placebo efekt.
Jinak jde o prudký jed.

• Citovat
  • Upravit
Feromony
4.9.13 12:52

Feromonovy vune funguji ale jen tehdy pokud se zena strikne malo muj pritel je z te vune vyrizenej furt ke me cucha a tuli se a pekne si me hlida protoze kazdy chlap se otoci poprve jsem to prehnala navonela jsem se moc a to mi dost vadilo. Spanelske musky jsem zkousela a dnes budu znova ze by to bylo tak ze mame vetsi touhu a chcem hned skocit do postele ale sex pak vic prozivame.

• Citovat
  • Upravit
5847
21.7.14 17:52

Ahoj mate nekdo zkusenost s mexickejma muskama? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.7.18 17:42

Španělské mušky ...chuť?

Zdravím prosím vás o radu. Vy, kteří jste měli zkušenosti s kapkami.....potřebovala bych vědět,jaky zápach a chuť mají. dostala jsem je od zname ,bez krabičky,ale hned po otevreni mě zarazil silne neprijemne,čpící aroma.a o chuti ani nemluvím…tak jak jdou cítit tak i chutnají.nejak mi to nesedí.prosim o vaše zkušenosti,jsou to španělské mušky v S-DROPS 15ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
22.7.18 17:55

ahoj muj doktor řek že takovéhle věci jsou na nic. Tak nevim dejte vědět jak to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
22.7.18 18:17
@LenkaZi píše:
ahoj muj doktor řek že takovéhle věci jsou na nic. Tak nevim dejte vědět jak to funguje.

My jsme je tehdy zkoušeli a tedy jestli to bylo placebo, ale fungovaly docela spolehlivě :lol:

• Citovat
  • Upravit
724
22.7.18 18:22
@ShadowDancer píše:
My jsme je tehdy zkoušeli a tedy jestli to bylo placebo, ale fungovaly docela spolehlivě :lol:

zkoušeli jednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
22.7.18 19:36
@LenkaZi píše:
zkoušeli jednou?

Koupili jsme si je tehdy a používali dokud byli. Když si je dal, tak mu to fakt zvedlo libido. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2
25.7.18 10:00

Španělské mušky ...chuť?

Zdravím prosím vás o radu. Vy, kteří jste měli zkušenosti s kapkami.....potřebovala bych vědět,jaky zápach a chuť mají. dostala jsem je od zname ,bez krabičky,ale hned po otevreni mě zarazil silne neprijemne,čpící aroma.a o chuti ani nemluvím…tak jak jdou cítit tak i chutnají.nejak mi to nesedí.prosim o vaše zkušenosti,jsou to španělské mušky v S-DROPS 15ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.19 14:55

Já teda mám pozitivní zkušenost :)
Furt o sobě říkám, že jsem frigidní :mrgreen: ale to je vedlejší. Každopádně muž se mi nedávno přiznal, že mi je 3× tajně nakapal do pití a pokaždé jsme já to vlítli. Asi to nemělo účinek jakože ‚a teď jdeme na to‘ ale když mě začal dráždit, tak to silnější a větší prokrvení už mě nějak nabudilo. Takže za mě ano :)
Kupovali jsme v Erotic city.

• Citovat
  • Upravit
6534
17.7.19 15:51

Na mě účinek neměly, na ex ano. Zajímalo by mě, proč to na někoho nefunguje a na někoho jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.7.25 16:28

@Jurinak nemělo by to vůbec smrdet a nemá to ani žádnou chuť raději to vyhodte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie