Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@DomikMisa píše:
@zuzka.mamka
Vím, že je to už hodně stará diskuze, také jsem tam dělala a pomalu ale jistě vrcholí to, jak se mi z nich, z célé firmy a vedení, dělá zle od žaludku.
to věřím, mě stačily praktiky které fungovaly v době když jsem tam já dělala, nevím jak u vás ale u nás se stačilo vychrápat s manažerem a měla jsi na co jsi si vzpoměla, tedy ne že by to byl můj případ ale znám holky co s tím problém neměly
@zuzka.mamka píše:
to věřím, mě stačily praktiky které fungovaly v době když jsem tam já dělala, nevím jak u vás ale u nás se stačilo vychrápat s manažerem a měla jsi na co jsi si vzpoměla, tedy ne že by to byl můj případ ale znám holky co s tím problém neměly
U nas tedy ne, ale nase slavna pani reditelka jo, aby se dostala na místo pani reditelky. Vsechno, co delaji je hnus. Ja s nimi ještě budu mit co docineni a doufam, ze to dopadne dobře. A muzou si zkouset nejake dovětky ve smlouvách, ze se něco nesmí dovedet treti osoba, jinak te mohou sankciovat.
Lytta vesicatoria, puchýřník lékařský neboli španělská muška je hmyzem řádu Coleopteres (brouci). Španělské mušky jsou nejznámnější přírodní afrodiziakum.
Brouk obsahuje účinnou látku cantharidin.
Kantaridy - jedná se o suché, zcela dospělé brouky druhu Lytta vesicatoria - španělské mušky, které obsahují minimálně 0,7 % kantaridinu.
em; prášek dráždí velmi silně pokožku a způsobuje silné otoky. Při vnitřním podání způsobuje už 5 mg kantaridinu (tj. asi 0,5 g práškovaných mušek) velmi těžké prokrvení ledvin s následným silným zánětem, které končí v lepším případě těžkým poškozením ledvin. Je-li však možnost dialýzy, pacient žije, v horším případě končí záležitost smrtí.
Kantaridy jsou velmi nebezpečným prostředkem, jehož obliba v poslední době roste a dostávají se ve formě přísad k různým povzbuzujícím prostředkům na pulty sexshopů.
Kantaridy nezvyšují libido působením na centrální nervový systém, ale jejich efekt je místně silně dráždivý: po jejich podání nastává perzistující masivní erekce, která neodeznívá ani po několika orgasmech, ejakulát bývá smíšen s krví a po několika hodinách lze pozorovat začátek ledvinného selhávání.
Na tato selhání ve středověku i v minulých stoletích muži často umírali.
Takže pozor - sliby erotických shopů platí jen pro muže, a to ne vždy. Záleží na tom, kolik tam té látky je. Dříve se používaly čisté mušky, nyní se míchají do mastí atd., což může mít třeba jen placebo efekt.
Jinak jde o prudký jed.
Feromonovy vune funguji ale jen tehdy pokud se zena strikne malo muj pritel je z te vune vyrizenej furt ke me cucha a tuli se a pekne si me hlida protoze kazdy chlap se otoci poprve jsem to prehnala navonela jsem se moc a to mi dost vadilo. Spanelske musky jsem zkousela a dnes budu znova ze by to bylo tak ze mame vetsi touhu a chcem hned skocit do postele ale sex pak vic prozivame.
Zdravím prosím vás o radu. Vy, kteří jste měli zkušenosti s kapkami.....potřebovala bych vědět,jaky zápach a chuť mají. dostala jsem je od zname ,bez krabičky,ale hned po otevreni mě zarazil silne neprijemne,čpící aroma.a o chuti ani nemluvím…tak jak jdou cítit tak i chutnají.nejak mi to nesedí.prosim o vaše zkušenosti,jsou to španělské mušky v S-DROPS 15ml
ahoj muj doktor řek že takovéhle věci jsou na nic. Tak nevim dejte vědět jak to funguje.
@LenkaZi píše:
ahoj muj doktor řek že takovéhle věci jsou na nic. Tak nevim dejte vědět jak to funguje.
My jsme je tehdy zkoušeli a tedy jestli to bylo placebo, ale fungovaly docela spolehlivě ![]()
@ShadowDancer píše:
My jsme je tehdy zkoušeli a tedy jestli to bylo placebo, ale fungovaly docela spolehlivě
zkoušeli jednou?
@LenkaZi píše:
zkoušeli jednou?
Koupili jsme si je tehdy a používali dokud byli. Když si je dal, tak mu to fakt zvedlo libido. ![]()
Zdravím prosím vás o radu. Vy, kteří jste měli zkušenosti s kapkami.....potřebovala bych vědět,jaky zápach a chuť mají. dostala jsem je od zname ,bez krabičky,ale hned po otevreni mě zarazil silne neprijemne,čpící aroma.a o chuti ani nemluvím…tak jak jdou cítit tak i chutnají.nejak mi to nesedí.prosim o vaše zkušenosti,jsou to španělské mušky v S-DROPS 15ml
Já teda mám pozitivní zkušenost ![]()
Furt o sobě říkám, že jsem frigidní
ale to je vedlejší. Každopádně muž se mi nedávno přiznal, že mi je 3× tajně nakapal do pití a pokaždé jsme já to vlítli. Asi to nemělo účinek jakože ‚a teď jdeme na to‘ ale když mě začal dráždit, tak to silnější a větší prokrvení už mě nějak nabudilo. Takže za mě ano ![]()
Kupovali jsme v Erotic city.
Na mě účinek neměly, na ex ano. Zajímalo by mě, proč to na někoho nefunguje a na někoho jo ![]()
@Jurinak nemělo by to vůbec smrdet a nemá to ani žádnou chuť raději to vyhodte
Uprima už bohužel není na trhu.
UPRIMA pusobila na hypotalamus a ne na prokrvení penisu proto podle testů fungovala na ženskou Impotenci, tj. na nedostatek libida a touhy po sexu.