Blběny z Blbělandu

Anonymní
24.11.12 20:38

Blběny z Blbělandu

Jsou tu další zoufalky, které si chtějí v uzavřené skupině pokecat o svých drahých druhých polovičkách a nemají se kde vykecat? Pište vzkazy, je fajn že je to tady anonymní, ale myslím, že je nepříjemné pořád přemýšlet nad tím, co napsat a co ne, aby to okolí nepoznalo, že jste to právě „vy“. Mám už tolik let milence a nemám se komu svěřit. Blběny z Blbělandu - tak jsme si kdysi říkaly na Rodince, třeba některá pamatujete :-)))
Jen si nejsem jistá, jestli když to vložím anonymně, že se mi budete mít jak ozvat, to se omlouvám, v tomhle tápu. Pokud by byl nějaký zájem (doufám, že ano), tak bych si rychle založila nějaký jiný nick, na chvíli, než ten který používám oficiálně :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
24.11.12 21:04

Svěř se manželovi :dance: Jinak, když jsi anonymně, tak se ti nikdo vzkazem ozvat nemůže.

• Citovat
  • Upravit
12505
24.11.12 21:19

Trochu zmatené.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
24.11.12 21:20

Ale když sem dáš odkaz na uzavřenou skupinu, tak by měly mít zájemkyně možnost požádat o členství, ne? Akorát až jim jako moderátor skupiny odpovíš, bude po anonymitě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.12 21:20
@sieta.m píše:
Svěř se manželovi :dance: Jinak, když jsi anonymně, tak se ti nikdo vzkazem ozvat nemůže.

Děkuju za obě rady :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.12 21:22
@sunnyho.motylek píše:
Trochu zmatené.. :roll:

To je možné. Budu se snažit být stručná. Chci si pokecat s podobně postiženýma (mám milence), svěřit se, poradit se, vykecat se, ale nechci veřejně. Na uzavřenou skupinu potřebuju další diskutující. A samozřejmě pouze ty stejně postižené.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.12 21:24
@Knihomyš píše:
Ale když sem dáš odkaz na uzavřenou skupinu, tak by měly mít zájemkyně možnost požádat o členství, ne? Akorát až jim jako moderátor skupiny odpovíš, bude po anonymitě :think:

To bych nějak pořešila, pokud by byl zájem. Napadlo mě to protože jsem tady narazila na cca rok starou diskuzi stejného znění a tam samozřejmě po tak dlouhé době už nikoho neberou. A zdálo se mi, že o toto téma tam byl zájem. Já bych se tedy klidně přidala i k nějaké už uzamčené skupině, ale nevím, jak takovou najít :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.12 21:25

Pokud založíš takovou skupinu, přidala bych se. Mám své zkušenosti. Už v tom žiju několik let…

• Citovat
  • Upravit
12505
24.11.12 21:26
@Anonymní píše:
To je možné. Budu se snažit být stručná. Chci si pokecat s podobně postiženýma (mám milence), svěřit se, poradit se, vykecat se, ale nechci veřejně. Na uzavřenou skupinu potřebuju další diskutující. A samozřejmě pouze ty stejně postižené.

Tak si zkus založit falešnej nick, a tak si tu skupinu založit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.12 21:27
@Anonymní píše:
Pokud založíš takovou skupinu, přidala bych se. Mám své zkušenosti. Už v tom žiju několik let…

Já právě taky :oops:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
24.11.12 21:29
@sunnyho.motylek píše:
Tak si zkus založit falešnej nick, a tak si tu skupinu založit.

nesmí tu být víc jak jeden nick z jedné IP adresy ;)

• Citovat
  • Upravit
10905
24.11.12 21:30

@K.Black Já teda riskuju, že mě smažou, ale přes anonymizér by to nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
24.11.12 21:30
@K.Black píše:
nesmí tu být víc jak jeden nick z jedné IP adresy ;)

Fakt??Jde to. Kámoška si u mě založila Nick..tak už to třeba jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.11.12 21:35

@Knihomyš já nevím, nejsem odborník. V tomto případě bych napsal adminovi, co jako dělat, protože se tady přeci nebude odhalovat veřejně pod stávajícím nickem.

@sunnyho.motylek je to proti pravidlům ;)

• Citovat
  • Upravit
12505
24.11.12 21:36
@K.Black píše:
@Knihomyš já nevím, nejsem odborník. V tomto případě bych napsal adminovi, co jako dělat, protože se tady přeci nebude odhalovat veřejně pod stávajícím nickem.@sunnyho.motylek je to proti pravidlům ;)

Fakt??Teda snad nebudu mít problém :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria