Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Svěř se manželovi
Jinak, když jsi anonymně, tak se ti nikdo vzkazem ozvat nemůže.
Ale když sem dáš odkaz na uzavřenou skupinu, tak by měly mít zájemkyně možnost požádat o členství, ne? Akorát až jim jako moderátor skupiny odpovíš, bude po anonymitě ![]()
@sieta.m píše:
Svěř se manželoviJinak, když jsi anonymně, tak se ti nikdo vzkazem ozvat nemůže.
Děkuju za obě rady ![]()
@sunnyho.motylek píše:
Trochu zmatené..
To je možné. Budu se snažit být stručná. Chci si pokecat s podobně postiženýma (mám milence), svěřit se, poradit se, vykecat se, ale nechci veřejně. Na uzavřenou skupinu potřebuju další diskutující. A samozřejmě pouze ty stejně postižené.
@Knihomyš píše:
Ale když sem dáš odkaz na uzavřenou skupinu, tak by měly mít zájemkyně možnost požádat o členství, ne? Akorát až jim jako moderátor skupiny odpovíš, bude po anonymitě
To bych nějak pořešila, pokud by byl zájem. Napadlo mě to protože jsem tady narazila na cca rok starou diskuzi stejného znění a tam samozřejmě po tak dlouhé době už nikoho neberou. A zdálo se mi, že o toto téma tam byl zájem. Já bych se tedy klidně přidala i k nějaké už uzamčené skupině, ale nevím, jak takovou najít ![]()
Pokud založíš takovou skupinu, přidala bych se. Mám své zkušenosti. Už v tom žiju několik let…
@Anonymní píše:
To je možné. Budu se snažit být stručná. Chci si pokecat s podobně postiženýma (mám milence), svěřit se, poradit se, vykecat se, ale nechci veřejně. Na uzavřenou skupinu potřebuju další diskutující. A samozřejmě pouze ty stejně postižené.
Tak si zkus založit falešnej nick, a tak si tu skupinu založit.
@Anonymní píše:
Pokud založíš takovou skupinu, přidala bych se. Mám své zkušenosti. Už v tom žiju několik let…
Já právě taky ![]()
@sunnyho.motylek píše:
Tak si zkus založit falešnej nick, a tak si tu skupinu založit.
nesmí tu být víc jak jeden nick z jedné IP adresy ![]()
@K.Black Já teda riskuju, že mě smažou, ale přes anonymizér by to nešlo?
@K.Black píše:
nesmí tu být víc jak jeden nick z jedné IP adresy
Fakt??Jde to. Kámoška si u mě založila Nick..tak už to třeba jde.
@Knihomyš já nevím, nejsem odborník. V tomto případě bych napsal adminovi, co jako dělat, protože se tady přeci nebude odhalovat veřejně pod stávajícím nickem.
@sunnyho.motylek je to proti pravidlům ![]()
@K.Black píše:
@Knihomyš já nevím, nejsem odborník. V tomto případě bych napsal adminovi, co jako dělat, protože se tady přeci nebude odhalovat veřejně pod stávajícím nickem.@sunnyho.motylek je to proti pravidlům
Fakt??Teda snad nebudu mít problém ![]()
Jsou tu další zoufalky, které si chtějí v uzavřené skupině pokecat o svých drahých druhých polovičkách a nemají se kde vykecat? Pište vzkazy, je fajn že je to tady anonymní, ale myslím, že je nepříjemné pořád přemýšlet nad tím, co napsat a co ne, aby to okolí nepoznalo, že jste to právě „vy“. Mám už tolik let milence a nemám se komu svěřit. Blběny z Blbělandu - tak jsme si kdysi říkaly na Rodince, třeba některá pamatujete

Jen si nejsem jistá, jestli když to vložím anonymně, že se mi budete mít jak ozvat, to se omlouvám, v tomhle tápu. Pokud by byl nějaký zájem (doufám, že ano), tak bych si rychle založila nějaký jiný nick, na chvíli, než ten který používám oficiálně