Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska na jsme se s manželem pohádali kvůli toho, že jsem krájela chleba a jeden krajíček mi spadl do hrnce s vodou. Prý že neumím šetřit, že to je strašné jak plýtvám a že pak zas budu chtít peníze na nákup a že a že a že… Upozorňuji, že jsem celkem spořivý člověk a jednalo se fakt o jeden pitomý krajíček
No kecal tom půl hodiny
![]()
Co kdybyste mi holky pro zasmání napsaly, kvůli jaké pitomosti jste se s drahou polovičkou pohádaly vy?
@Hlaváčci píše:
Dneska na jsme se s manželem pohádali kvůli toho, že jsem krájela chleba a jeden krajíček mi spadl do hrnce s vodou. Prý že neumím šetřit, že to je strašné jak plýtvám a že pak zas budu chtít peníze na nákup a že a že a že… Upozorňuji, že jsem celkem spořivý člověk a jednalo se fakt o jeden pitomý krajíček![]()
![]()
No kecal tom půl hodiny
![]()
![]()
Co kdybyste mi holky pro zasmání napsaly, kvůli jaké pitomosti jste se s drahou polovičkou pohádaly vy?
Tý jo, tak to by mě teda naštvalo, vždyť jsi to neudělala schválně. Ale většina hádek bývá kvůli blbostem, můj přítel není hádavá typ, většinou to začnu já, ptž mě někdy štve, že je línej.
No my jsme se dřív taky nehádali, až poslední 2 roky a to ještě jen kvůli naprostým pitominám
Vždycky se tomu za rohem směju, ale před chlapem jsem „naštvaná“ už z principu ![]()
@carola No manžel taky není hádavý, asi mu něco přeletělo přes nos, tak jsem to slízla
Teď je na mě zas jak beránek, ale já mu to dávám trochu sežrat, aby si nezvykal
Ale nejvíc mě pobavila ta konina, kvůli které se rozčílil
![]()
My se naposledy pohádali proto, že nastavil konvici na ohřev vody na 100 ml, místo na 250 ml (přitom stačí otočit kolečko), já se jen v klidu zeptala, proč to pořád dává na minimum, že když si chci udělat čaj, musím s tím točit a hádka byla na světě. Dostali jsme se až k domácím pracem
![]()
My se naposledy pohádali o tom, kdože z nás dvou je nesnesitelný, protože má nedostatek sexu a tak je to s ním k nevydržení, že ten sex nemáme. takhle řečeno je to hrozně roztomilý, ale když se to zvrhne fakt v hádku (ty jsi byl nesnesitelnej - ne, ty!) a skončíte třeba i u těch domácích prací, tak je to na prd ![]()
Hele, jen tak dotaz, jak ti jako spedl krajíc chleba do hrnce s vodou přikrájení, tak to mi, prosím, popiš, to si tedy neumím představit
a mně jednou manžel snědl, ne sežral, jesenku, jsem si jí koupila, schovala před malou, on jí našel, musel vědět, že je moje, když je schovaná a sežral mi jí. Já byla vzteklá, takovou chuť jsem na ní měla, že mi jí sežral a on byl naštvanej, nechci používat silnější výrazy, že si jako před nimi něco schovávám, tak mi jí prý snědl natruc, protože normálně to nemá rád, na argument, že to malé dítě nemusí nijak nereagoval a hádali jsme se celý večer.
Příspěvek upraven 24.11.12 v 20:53
A to jsem zvědavá, co mi řekne, až vytáhnu tu plechovku salka, kterou jsem si dneska koupila
![]()
@ANEBjája To zní jako hádka, která může skončit i příjemně ![]()
My jsme se pohádali, když jsme byli trošku víc přiopilí, kvůli tomu, že je jsem ten typ, kterej rád chlastá, což není pravda a nakonec jsme se dostali až k tomu, že tímto pádem našetřím, když je chlastám, holky jen pro yvsvětlení občas si někdy dám jednu skleničku vína, ale tady jsme trochu oslavovali no, a on z toho udělal drama, no prostě hádka jako prase, Ráno jsme vystřízlivěli, ale jjá jseme byla
.mimochodem ja jsem měla tři skleničky vína on pět nebo šest velkych piv, a kdo tu chlastá že???
![]()
@terinka4444 krájela jsem ho nad linkou a ve dřezu jsem měla hrnec na odmočení. No a jak jsem ho ukrála, nestihla jsem ho přichytit, spadl na linku a nějakým záhadným způsobem se odrazil do toho hrnce ![]()
Mě zas manžel kupuje čokolády a chovává je přede mnou, abych je všecky nesež*ala naráz
![]()
@Hlaváčci ne pokud jsi kozoroh a on beran
oba jste uražení a nikdo necouvne a ještě si vyčtete i neumytý nádobí před dvěma měsíci
no, nemáme to spolu jednoduchý, ale zas jinak je to taková pohádka, že si v takovýchhle chvílích říkáme, že to je jen připomínka, že nemáme tu krásnou rodinu zadarmo, ale že se musíme neustále snažit. a když trochu polevíme, hned to bouchne ![]()
@ANEBjája píše:… že si v takovýchhle chvílích říkáme, že to je jen připomínka, že nemáme tu krásnou rodinu zadarmo, ale že se musíme neustále snažit…
@Hlaváčci píše:
@terinka4444 krájela jsem ho nad linkou a ve dřezu jsem měla hrnec na odmočení. No a jak jsem ho ukrála, nestihla jsem ho přichytit, spadl na linku a nějakým záhadným způsobem se odrazil do toho hrnce
Mě zas manžel kupuje čokolády a chovává je přede mnou, abych je všecky nesež*ala naráz![]()