Hádky kvůli blbostem

473
24.11.12 20:32

Hádky kvůli blbostem

Dneska na jsme se s manželem pohádali kvůli toho, že jsem krájela chleba a jeden krajíček mi spadl do hrnce s vodou. Prý že neumím šetřit, že to je strašné jak plýtvám a že pak zas budu chtít peníze na nákup a že a že a že… Upozorňuji, že jsem celkem spořivý člověk a jednalo se fakt o jeden pitomý krajíček :lol: :lol: :lol: No kecal tom půl hodiny :roll: :lol: :lol:
Co kdybyste mi holky pro zasmání napsaly, kvůli jaké pitomosti jste se s drahou polovičkou pohádaly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35874
24.11.12 20:34

My se jeste nepohadali, akorat ja ho obcas buzeruju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
24.11.12 20:37
@Hlaváčci píše:
Dneska na jsme se s manželem pohádali kvůli toho, že jsem krájela chleba a jeden krajíček mi spadl do hrnce s vodou. Prý že neumím šetřit, že to je strašné jak plýtvám a že pak zas budu chtít peníze na nákup a že a že a že… Upozorňuji, že jsem celkem spořivý člověk a jednalo se fakt o jeden pitomý krajíček :lol: :lol: :lol: No kecal tom půl hodiny :roll: :lol: :lol:
Co kdybyste mi holky pro zasmání napsaly, kvůli jaké pitomosti jste se s drahou polovičkou pohádaly vy?

Tý jo, tak to by mě teda naštvalo, vždyť jsi to neudělala schválně. Ale většina hádek bývá kvůli blbostem, můj přítel není hádavá typ, většinou to začnu já, ptž mě někdy štve, že je línej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.11.12 20:37

No my jsme se dřív taky nehádali, až poslední 2 roky a to ještě jen kvůli naprostým pitominám :lol: Vždycky se tomu za rohem směju, ale před chlapem jsem „naštvaná“ už z principu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.11.12 20:39

@carola No manžel taky není hádavý, asi mu něco přeletělo přes nos, tak jsem to slízla :D Teď je na mě zas jak beránek, ale já mu to dávám trochu sežrat, aby si nezvykal :mrgreen: Ale nejvíc mě pobavila ta konina, kvůli které se rozčílil :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
24.11.12 20:41

My se naposledy pohádali proto, že nastavil konvici na ohřev vody na 100 ml, místo na 250 ml (přitom stačí otočit kolečko), já se jen v klidu zeptala, proč to pořád dává na minimum, že když si chci udělat čaj, musím s tím točit a hádka byla na světě. Dostali jsme se až k domácím pracem :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.11.12 20:46

@Nainuva my zas k domácímu rozpočtu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
24.11.12 20:49

My se naposledy pohádali o tom, kdože z nás dvou je nesnesitelný, protože má nedostatek sexu a tak je to s ním k nevydržení, že ten sex nemáme. takhle řečeno je to hrozně roztomilý, ale když se to zvrhne fakt v hádku (ty jsi byl nesnesitelnej - ne, ty!) a skončíte třeba i u těch domácích prací, tak je to na prd :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.11.12 20:51

Hele, jen tak dotaz, jak ti jako spedl krajíc chleba do hrnce s vodou přikrájení, tak to mi, prosím, popiš, to si tedy neumím představit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a mně jednou manžel snědl, ne sežral, jesenku, jsem si jí koupila, schovala před malou, on jí našel, musel vědět, že je moje, když je schovaná a sežral mi jí. Já byla vzteklá, takovou chuť jsem na ní měla, že mi jí sežral a on byl naštvanej, nechci používat silnější výrazy, že si jako před nimi něco schovávám, tak mi jí prý snědl natruc, protože normálně to nemá rád, na argument, že to malé dítě nemusí nijak nereagoval a hádali jsme se celý večer.

Příspěvek upraven 24.11.12 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.11.12 20:53

A to jsem zvědavá, co mi řekne, až vytáhnu tu plechovku salka, kterou jsem si dneska koupila :lol: :lol: :lol:

@ANEBjája To zní jako hádka, která může skončit i příjemně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.12 20:57

My jsme se pohádali, když jsme byli trošku víc přiopilí, kvůli tomu, že je jsem ten typ, kterej rád chlastá, což není pravda a nakonec jsme se dostali až k tomu, že tímto pádem našetřím, když je chlastám, holky jen pro yvsvětlení občas si někdy dám jednu skleničku vína, ale tady jsme trochu oslavovali no, a on z toho udělal drama, no prostě hádka jako prase, Ráno jsme vystřízlivěli, ale jjá jseme byla :pocitac:.mimochodem ja jsem měla tři skleničky vína on pět nebo šest velkych piv, a kdo tu chlastá že??? :D :D

• Citovat
  • Upravit
473
24.11.12 20:58

@terinka4444 krájela jsem ho nad linkou a ve dřezu jsem měla hrnec na odmočení. No a jak jsem ho ukrála, nestihla jsem ho přichytit, spadl na linku a nějakým záhadným způsobem se odrazil do toho hrnce :mrgreen:
Mě zas manžel kupuje čokolády a chovává je přede mnou, abych je všecky nesež*ala naráz :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
24.11.12 20:59

@Hlaváčci ne pokud jsi kozoroh a on beran :zed: oba jste uražení a nikdo necouvne a ještě si vyčtete i neumytý nádobí před dvěma měsíci :zed: no, nemáme to spolu jednoduchý, ale zas jinak je to taková pohádka, že si v takovýchhle chvílích říkáme, že to je jen připomínka, že nemáme tu krásnou rodinu zadarmo, ale že se musíme neustále snažit. a když trochu polevíme, hned to bouchne :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.11.12 21:03
Krásně napsané :palec:
@ANEBjája píše:… že si v takovýchhle chvílích říkáme, že to je jen připomínka, že nemáme tu krásnou rodinu zadarmo, ale že se musíme neustále snažit…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.11.12 21:08
Jo tááááák :mrgreen: :mrgreen: přede mnou si taky schovávají čokoládu, už i šestiletá, dostane čokoládu a nese si jí do pokojíku, tak jí povídám, proč jako jí nedá do skříňky a ona, že si jí jde schovat, abych jí to nesnědla, že tatínek si ji taky schovává :cert: takhle já jsem na tom, párkrát :mrgreen: jsem jim to sežrala a takhle jsem dopadla :mrgreen:
@Hlaváčci píše:
@terinka4444 krájela jsem ho nad linkou a ve dřezu jsem měla hrnec na odmočení. No a jak jsem ho ukrála, nestihla jsem ho přichytit, spadl na linku a nějakým záhadným způsobem se odrazil do toho hrnce :mrgreen:
Mě zas manžel kupuje čokolády a chovává je přede mnou, abych je všecky nesež*ala naráz :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí