Hádky kvůli blbostem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
572
30.12.14 11:08

Spíš jdu první já a zdrhnu, hlavně když někam spěcháme a já jsem nervní, abysme to stihli :mrgreen: Nevim, asi by mi to nevadilo, prostě bych počkala, až dorazí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
30.12.14 11:29

Tohle bych neřešila. Já dostávám vynadáno za to, že v obchodě nevím, zda máme v lednici šunku, za to že mě kousnul sice malý pes, ale že jsem brečela, ne že by to bolelo, ale že šoku, za to, že prý ráno se nesměju hned co vstanu, já se prostě musím vždy probrat. Za cokoli co udělám. Ještě Ti to tvoje přijde jako problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.12.14 12:02

@Saneska cože ty brecis když te kousne pes??? To nemyslis vážně :mrgreen: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
30.12.14 12:06
@Saneska píše:
Tohle bych neřešila. Já dostávám vynadáno za to, že v obchodě nevím, zda máme v lednici šunku, za to že mě kousnul sice malý pes, ale že jsem brečela, ne že by to bolelo, ale že šoku, za to, že prý ráno se nesměju hned co vstanu, já se prostě musím vždy probrat. Za cokoli co udělám. Ještě Ti to tvoje přijde jako problém?

Víš co, jenže toto všechno přece neznamená, že člověk nebude řešit své vlastní starosti.
Protože na to, co tu píšeš, ti může někdo napsat: co řešíš kousnutí psa nebo šunku v lednici, když mně umírá manžel? Co je proti tomu to, že se po ránu nesměješ.
A takhle bychom mohli pokračovat až do aleluja. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
30.12.14 12:38

Tak mě se často stává, že mi často „uteče“ babička. Jsme v kuchyni a společně něco vaříme, snažím se to dělat pokud možno já, babička pak beze slova odejde a já najednou potřebuji radu, co dál. Říkám si, odešla beze slova, asi na záchod, za chvilku se vrátí a tak chvilku počkám. Tak čekám, čekám, pořád nic, pak mi dojde trpělivost, jdu, a ona si klidně sedí u televize! 8o Tak sice se nepohádáme, hádání jsem zrušil, ale vytočí mě to a říkám si, to nemohla něco říct, že se už nevrátí, já tam čekám jak blbec… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.12.14 12:50

Myslím, že tohle nemá cenu resit. Je to vysoce osobní záležitost, ktera nutne vypadá jako blbost. Ale v každém vztahu tyhle vytacejici blbosti jsou. Jen nemá cenu resit je s někým zvenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
30.12.14 15:21

@kadina To jsem si dovolila no, prý co mi tak udělá petikilový pes. A ještě jsem čekala, že mě třeba obejme a já dostala ještě seřváno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.12.14 20:05

@Saneska mám doma podobného kavalíra :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.20 19:32

Hádka kvůli blbosti

Ahoj holky, chtěla bych slyšet váš názor… Dnes jsme se s manželem pohádali, jen kvůli tomu, že jsem ho kopla…pro vysvětlení, Vysávala jsem, manžel mě pleskl přez zadek a já ho, vzhledem k tomu, že už byl z dosahu kopla do nohy.. Ne nijak moc… A on se urazil, že jsem ho kopla… Na to jsem mu řekla, že nechápu, proč je uražený, když to nebylo myšleno nijak zle… Pak jsem mu teda, řekla, že mi přijde jako by si pro hádku snad hledal záminku, no a urazil se ještě víc… Nemyslím, že jsem udělala něco tak hrozného, abych se omluvila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
882
1.9.20 19:56
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych slyšet váš názor… Dnes jsme se s manželem pohádali, jen kvůli tomu, že jsem ho kopla…pro vysvětlení, Vysávala jsem, manžel mě pleskl přez zadek a já ho, vzhledem k tomu, že už byl z dosahu kopla do nohy.. Ne nijak moc… A on se urazil, že jsem ho kopla… Na to jsem mu řekla, že nechápu, proč je uražený, když to nebylo myšleno nijak zle… Pak jsem mu teda, řekla, že mi přijde jako by si pro hádku snad hledal záminku, no a urazil se ještě víc… Nemyslím, že jsem udělala něco tak hrozného, abych se omluvila :nevim:

Nojo chlapi :lol: jako malý děti.. urazlivi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.20 20:01

@Diana69 jo to jo, ale vážně mě překvapilo, že se urazil,, přitom to děláme běžně… Ne že se mlátíme, ale pošťuchujeme, do toho se přidá syn a je z toho sranda,,… Ta reakce mě vážně dostala, :zed:

• Citovat
  • Upravit
53518
1.9.20 20:04
@Anonymní píše:
@Diana69 jo to jo, ale vážně mě překvapilo, že se urazil,, přitom to děláme běžně… Ne že se mlátíme, ale pošťuchujeme, do toho se přidá syn a je z toho sranda,,… Ta reakce mě vážně dostala, :zed:

Asi bych ho spíš plácla po zadku. To mi přijde lepší než kopnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
1.9.20 20:05
@Anonymní píše:
@Diana69 jo to jo, ale vážně mě překvapilo, že se urazil,, přitom to děláme běžně… Ne že se mlátíme, ale pošťuchujeme, do toho se přidá syn a je z toho sranda,,… Ta reakce mě vážně dostala, :zed:

Neřeš to, ono mu dojde že to byla kravina :D mluvim z vlastní zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.20 20:55

@Russet neměla jsem v úmyslu ho kopnout ale byl už mimo dosah ruky, tak noha prostě vylétla… Bylo to prostě jen v rámci srandy…

• Citovat
  • Upravit
7571
1.9.20 21:02
@Anonymní píše:
@Russet neměla jsem v úmyslu ho kopnout ale byl už mimo dosah ruky, tak noha prostě vylétla… Bylo to prostě jen v rámci srandy…

Nasyp si popel na hlavu a uprimne se omluv, pak ho to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí