Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My než jsme měli Tarču, tak jsme se snad vůbec nehádali. A vždycky je to kvůli nějaký kravině, v důležitých věcech se shodneme, jinak já jsem beran a přítel je býk. Takže docela vražedná kombinace ![]()
Včera jsem měla od rána mizernou náladu a ta vygradovala hádkou, kdy jsem mýmu řekla, že od něj dárek k svátku fakt nechci, a ve finále jsem lovila lístek na koncert z koše, naštěstí byl čistej ![]()
@kathystar To mi připomnělo… přijeli jsme z obchodu a já si koupila barvu na vlasy, že se doma hned nabarvím. Manžel mi pomáhal vybalit tašky a ty barvy mi úmyslně zašil. Tvrdil mi, že je neviděl a přitom jsem ho s něma viděla. Tak mě namíchlo, že mi lže do očí a ještě se tomu směje, že jsem bouchla a v afektu mu řekla, že je deb*l a proč to jako dělá… druhý den mi k narozeninám věnoval poukaz na kadeřnický balíček
Dlooouho jsem se omlouvala, jaká mi byla hanba ![]()
@kathystar hehe, beran a býk nebo beran a kozoroh, to jsou dobře šílený kombinace.
my se včera nakonec pohádali proto, že se přece nebudeme hádat a stejně jsme oba napružení. jenže pak už můžem problémy jen odkládat na neurčito. pokud my dva budem něco řešit, tak to jiskřit bude vždycky. a já odmítám věci neřešit. no a hádka byla na světě. takže jsme se hádali kvůli tomu, ež se nechceme hádat ![]()
@Hlaváčci píše:
@kathystar To mi připomnělo… přijeli jsme z obchodu a já si koupila barvu na vlasy, že se doma hned nabarvím. Manžel mi pomáhal vybalit tašky a ty barvy mi úmyslně zašil. Tvrdil mi, že je neviděl a přitom jsem ho s něma viděla. Tak mě namíchlo, že mi lže do očí a ještě se tomu směje, že jsem bouchla a v afektu mu řekla, že je deb*l a proč to jako dělá… druhý den mi k narozeninám věnoval poukaz na kadeřnický balíček![]()
![]()
Dlooouho jsem se omlouvala, jaká mi byla hanba
Aj, takovýhle situace jsou nejhorší ![]()
@Hlaváčci No taky dobrý. Já mýmu včera řekla také cosi nemilého a pak když jsem viděla ten lístek mě málem odvezli. Příteli to bylo tak líto, že měl slzy na krajíčku, neb to mělo být pro mě velké překvápko. Jsem já to ale kráva
.
Naštěstí mě zná a za chvíli bylo vše v klidu.Jako bonus vzal malou na celý odpo k babičce a na ten koncert si veme dovču, odveze mě, bude hlídat a pak pro mě ještě přijede. Asi by měl občas nosit svatozář…
Včera jsme se taky chytli kvůli kravině..nandavala jsem oběd a jemu samozřejmě o trošku větší porci. A on hned, proč mi dáváš tolik, dávej mi míň..já se mu snažila vysvětlit, že je těžký to odhadnout, atd..a ať sní jen co sní..atd..a on..že to nebude rešit, jen ať mu dávám míň.. Jen pro vysvětlení..zapékám těstoviny v takových zapékacích miskách.. A Večer taky. Šla jsme mu naproti do práce a asi jsem nechtěně zmáčkla mobil, přijdu za ním, a on..proč mi voláš..a já..nevolám..Ti říkám, že mi voláš.. a já..nevolám..Ty jsi jak tatar..řikám, že mi voláš..hahahaha..No..vytočilo mfě to teda..ale za 5 min to bylo v pohodě, jsme se tomu zasmáli..
@Hlaváčci píše:
Dneska na jsme se s manželem pohádali kvůli toho, že jsem krájela chleba a jeden krajíček mi spadl do hrnce s vodou. Prý že neumím šetřit, že to je strašné jak plýtvám a že pak zas budu chtít peníze na nákup a že a že a že… Upozorňuji, že jsem celkem spořivý člověk a jednalo se fakt o jeden pitomý krajíček![]()
![]()
No kecal tom půl hodiny
![]()
![]()
Co kdybyste mi holky pro zasmání napsaly, kvůli jaké pitomosti jste se s drahou polovičkou pohádaly vy?
jojo je to tak i u nás, ti chlapy nejsou normální…
@madrianova píše:
jojo je to tak i u nás, ti chlapy nejsou normální…
Opravdu někdy ne, jak z jiné planety..a nejvíce mě vytočí, když nedokáže přiznat, že řekl něco, co říkat nemusel.. ![]()
@AmiraMira píše:
Opravdu někdy ne, jak z jiné planety..a nejvíce mě vytočí, když nedokáže přiznat, že řekl něco, co říkat nemusel..
To je dost dobrý téma
já to mám zase trošku jinak, jsem dost vztahovačná a nedávám, když mi přítel začne s jeho narážkama…Jako, která ženská by se neurazila, kdyby jí partner řekl, ať mu dá pokoj. Sedí u pc, škádlíme se a on už neví co říct, tak řekne, ať mu dám pokoj. Jelikož jsem vztahovačná, odejdu a nemluvím s ním. A on to bere, že jsem urážlivá, on nic neudělal, tudíž to nemusí řešit… a takových hádek je tu deset během hodiny ![]()
A já nevím, jak se zbavit vztahovačnosti a brát jeho narážky s humorem…
@elchirk píše:
Uz je davno, asi rok. Ja otevru lednicku a klidnym tonem konstatuju „Jee mi nemame jigurt, skoda, mela jsem na nej chut“ a zavru lednicku. A manzel na me vyjede, ze jestli mam pocit, ze toho dela malo, ze teda bude i nakupovat… no hadka pak pokracovala asi pul hodiny. Musim se smat, jen si na to vzpomenu
Tak přesně takhle to většinou začíná u nás, buď jeden nebo druhej si naprosto nevinnou poznámku vezmeme do krve osobně a už to jede. ![]()
Tak u nás se hádáme zásadně JEN kvůli blbostem
např. na talíři chlap nechává jedno jediné nedojezené sousto, jen aby ho nemusel odnášet do dřezu, ponožky se po zemi válí věčně. Když po něm něco někdy chci, tak mi řekne, zítra to určitě udělám-ha ha ha
. Nebo, když už teda rozčíleně dělám něco, co měl udělat on a vidí mě při tom, tak řekne, že zrovna teď to chtěl udělat
. No samé ptákoviny jako ![]()
Tak my když se chytneme kvůli blbosti, tak spolu třeba celý večer nepromluvíme. A ráno jako by nic ![]()
No ale partnera nejvíc rozčílí, když začne rejpat a já, protože jsem klidný člověk (jsem rak) se strašně nerada hádám. On je panna a vždycky ho spolehlivě nasere, když radši mlčím, než bych se hádala. No a on zase ty konflikty spíš vyhledává, když,,má náladu´´