Hádky kvůli blbostem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.9.20 21:14

@Chytrak to většinou dělám, že se omluvím i když nemám důvod, jen proto že nechci žít v tiché domacnosti ale dnes mi to nějak nepřijde… Nepřijde mi že bych něco udělala špatně,,, myslím že pro jednou by se mohl omluvit manžel

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
1.9.20 21:25

Příště miř výš a bude klid. :mrgreen: Né vážně, o co jde? :lol: Ráda jsem narazila na túto diskusi, pobavila. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
1.9.20 21:30
@Anonymní píše:
@Chytrak to většinou dělám, že se omluvím i když nemám důvod, jen proto že nechci žít v tiché domacnosti ale dnes mi to nějak nepřijde… Nepřijde mi že bych něco udělala špatně,,, myslím že pro jednou by se mohl omluvit manžel

Kopla bys ho, kdyby tě nepřekvapil plesknutim po zadku? No prostě jsi rychle zareagovala, já bych ho asi pleskla přes tu ruku, ale když jsi měla v rukách vysavač? Cos měla dělat, když on dělal.?! :lol: Neboj, to se prezene, on taky ví, že nebyl záměr mu ublížit :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7571
1.9.20 21:36
@Anonymní píše:
@Chytrak to většinou dělám, že se omluvím i když nemám důvod, jen proto že nechci žít v tiché domacnosti ale dnes mi to nějak nepřijde… Nepřijde mi že bych něco udělala špatně,,, myslím že pro jednou by se mohl omluvit manžel

To nebudu hodnotit, je to tva chyba, kdyz se omlouvas za neco co nemyslis uprimne, tak to proste nedelej, takova falesna omluva je uplne k nicemu :?

Tady mam nazor podobny jako Russet, proste jsi to prepalila. A tvrdit, zes ho kopnout nechtela a kopla :nevim: Ha ha, tak asi budes Parkinsonik bez diagnozy, kdyz si tve koncetiny ziji vlastnim zivotem a ublizuji druhym, pak by to asi chtelo pomoc odbornika. ;) Nevidim u nej zadny duvod, zac by se ti mel omlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
1.9.20 21:45
@Russet píše:
Asi bych ho spíš plácla po zadku. To mi přijde lepší než kopnout…

Tak jestli seděl třeba? Jako fakt pochybuju, že by ho kopla pořádně za účelem ublížit, spíš se lekla a vylitla jí noha, nedělala bych z toho drama :nevim: Mohli se tomu zasmát a bylo by, než tichá domácnost kvůli takové kravine. :roll:

• Citovat
  • Upravit
430
1.9.20 22:26

No. Když si představím situaci, že můj muž vysává, já jdu kolem a plácnu ho po zadku a on mě za to kopne do nohy, tak by se mi to taky nelíbilo. Jako asi bych se neurazila, ale tady strašně záleží na interpretaci a Tvůj muž Tvou reakci evidentně nezavnímal dobře. Já bych se omluvila. Promiň, nemyslela jsem to zle. Jestli bude uraženej dál, tak to už je jeho problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.20 22:37

@Chytrak já ho chtěla plesknout rukou, no už byl daleko a noha je delší, tak jsem ho kopla..a co? Nebylo to poprvé, on mě taky pleskne ručníkem prez nohy,, v zápalu srandy.. A že to dnes nepochopil, a urazil se tak je to moje vína? V čem to dnes bylo jiné než kdykoliv jindy a byl důvod se urazit???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 22:40

@Silverine247 taky se vlastně už bavím že… Chlapská ješitnost je chlapská ješitnost :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 22:50

@Silverine247 neseděl, šel kolem, pleskl mě a já kopla, ale ne za účelem ublížit ale vrátí mu to, že srandy, jako vždy… No dnes se urazil :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 22:53

@Silverine247 děkuju,… Tak to chápu i já, ale 100 lidí 100 názorů

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
1.9.20 22:56

Řekni, že asi teda bude potřeba obklad nebo masáž. Vystrc na něj zadek, že teda on první, když si začal. :mrgreen: Nereste blbosti a hlavně už ho prosím tě nebij! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 23:07

@Silverine247 už ho bít nebudu :lol: slibuju a přísahám :lol: :D :D :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 23:08
@Anonymní píše:
@Silverine247 už ho bít nebudu :lol: slibuju a přísahám :lol: :D :D :lol: :D

A nebo když už ta pořádně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 23:15

@Chytrak no jistě, :mrgreen: moje končetiny žijí vlastním životem… Jestli tě moje levá ruka uškrtí ve spánku, tak promiň,, ale rozhodla se to udělat sama… Já za to nemůžu… Jak bylo řečeno moje končetiny očividně žijí vlastním životem,,, o krku a hlavě nemluvě :jazyk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
53518
2.9.20 00:28
@Silverine247 píše:
Tak jestli seděl třeba? Jako fakt pochybuju, že by ho kopla pořádně za účelem ublížit, spíš se lekla a vylitla jí noha, nedělala bych z toho drama :nevim: Mohli se tomu zasmát a bylo by, než tichá domácnost kvůli takové kravine. :roll:

Tak tichá domácnost je zbytečná, ale kopnutí mi přijde takové přisprostlé a nepatřičné. Ne jako láskyplné kočkování. Tak bych mu třeba rozcuchala vlasy nebo jemně poplácala po tváři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí