Blbiny u jídla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Buď v klidu, my zase čteme
Jak mě Emi vidí nést misku, popadne knihu, stojí u své židličky a volá „hačí“
Holky u nás v diskuzi mají i lepší vychytávky, věřím, že se též ozvou
Myslím, že je to normální, Emi je sice dobrý jedlík, ale má své dny a taky jsem pak ráda za každé sousto a řeči typu - tak sis ji naučila prostě neberu. Já jsem si taky u jídla vždycky ráda četla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky jsem to tak dělala u holky, taky byla mizernej jedlík a taky jsem měla pochybnosti o svém postupu
No ideální to asi není, ale když to nejde jinak … Přešlo to nějak kolem roku a půl, pak už to jídlo bylo jakžtakž normální, i když i pak si občas vybrala svůj den a musely jsme zase blbnout. A teď, co má za sebou dvouměsíční docházku do školky, tak je to úplně zlatý - síla kolektivu udělala svý a já holku v květnu a červnu nepoznávala /a to téměř ve všem/. Takže vydrž, když ne dřív, tak s nástupem do školky to jistě přejde
Ale ne, to nejhorší rozhodně mnohem dřív. A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já se pomalu stavěla na hlavu,aby malej snědl večer kaši.Jedl dobře,ale večer už byl unavenej a jíst nechtěl.Tak jsem říkala říkanky,tancovala mazurku a zpívala u toho měla babka čtyři jabka a podobně
Nebo jsme prohlíželi knížku,četli atd.
Takže buď v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc díky za povzbuzení !!!! Hned je mi kapku lépe, že v tom nejsem sama . Ono je to někdy fakt dost náročné, ale to každá asi znáte. Fakt díky !
- Citovat
- Upravit
Ahoj, náš mladý tak od roka (teď 1.5) pije ranní a večerní mléko u televize .
. Saje líp, když valí reklama nebo pohádky a míň, když je třeba teď olympiáda a v ní fotbal
. Resut
- Citovat
- Upravit
trošku blbin nebo něco do ruky na hraní je myslím ok. Ony ti děti se při tom jídle totiž nudí. Zkus sedět a otevírat jenom pusu. Nevydrží tak dlouho udržet pozornost. Zlepší se až začnou jíst samy. Budou toho totiž mít na práci víc. No už aby to (u nás) bylo
![]()
PS: ovšem nepřehánět…jestli budete ty blbiny dělat ještě ve třech letech tak to už není ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám jeden dotaz .......... taky musíte u dětiček dělat blbosti u jídla, aby vůbec jedly ?
Můj synek má 1 rok a papá ve své jídelní židličce. Ale aby vůbec jedl trháme kousky papírku, hazíme lžičky na zem atd. Když není zábava, nejí, brečí ........ když si hrajeme, je jídlo v pohodě a ochotně otvírá pusinu.
Jinak to není žádný velký jedlík, tak jsem ráda za každé sousto, které v něm zůstane
Děláte to taky, nebo je to moje chyba a naučila jsem si ho tak jíst ? A kdy to když tak skončí ?
Díky moc všem, které se podělí o své krmení !