Blechy

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
945
22.10.21 17:30

@Janli je fakt, že komáry jsem nehledala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
22.10.21 17:37

@Janli mažu. Je pravda, že much tu taky mám dost a to jsem myslela, že už je na ně zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3714
22.10.21 17:49

Humus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.12.21 19:31

Obnovuji diskuzi. Dneska jsem při stříhání našeho pejska na něm objevila blechu. Po prohledání pelechu i druheho psa jsem další nenašla, ale je mi jasné, že tu někde budou. Proto jsem psy vykoupala, co šlo jsem vyprala, včetně povlečení postelí atd. Zbytek jsem vystříkala Biokillem - sedacku, koberce, matrace atd a vysala. Psi dostali ještě spot-on pipetu. Myslíte, že by to mohlo stačit? Nebo se mam bát bleší invaze??? :( :( :( Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.12.21 20:21

Stačit by to mohlo, jen bych ten postřik biokillem po pár dnech opakovala.

• Citovat
  • Upravit
12
12.12.21 20:55

@Janli pocitam s tim, ze to zopakuji hned zitra a pak po týdnu ještě aspon do noveho roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.12.21 22:13
@Babooi píše:
@Janli pocitam s tim, ze to zopakuji hned zitra a pak po týdnu ještě aspon do noveho roku.

To je zbytečný, zas si z toho nedělej plynovou komoru. Ten biokill pár dní působí.

• Citovat
  • Upravit
91
18.9.24 10:19

Blecha?

Dobrý den, máme doma blechy asimilaci je donesla nebo nevím.. hubim to jak blázen a zas máme stipanec jsem už z toho vyčerpána a kocka nemá nic.. domu nechodí bývá jen na čchidbe každopádně.. sedím na meditscnim polstrlu a najednou vidím tohle.. ono to i skakalo trosku.. prosím.. nevíte co to Mže být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.9.24 10:22

??? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41694
18.9.24 10:25

To není blecha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.9.24 10:28

Co by to mohlo být za svinstvo? Lehlo to víceméně blízko od okna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.24 15:44

@zari dobrý den, mám teď stejný problém pes odvšivený ale blechy mi tam zůstali, začínám být postipana ale večer mě jeden Bohdanec tak zabolel až jsi říkám zda nemám plus štěnice 🥺 měl to nikdo taky tak že cítil bleší kousnutí hodně, možná moje reakce nani nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41694
4.12.24 17:39

@klarkavelika Kromě psa musíš odblešit i byt a to opakovaně. Blechy žijí v bytě a chodí se na psa/tebe najíst. Larvy se líhnou mimo psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný